Dün akşam sahaya yine çubuklu forma ile çıkacağımızı armalarda sorun olmadığını söylemiştim. Formaları tersten düşük ısıda ve yumuşatıcı kullanmadan yıkarsanız armalarına hiçbir şey olmaz.
Armaların formadaki konumu formanın bedenine göre ( S,M,L ) Türk bayrağı ve Nike logosuyla simetrik olacak şekilde ayarlanıyor.
.Forma aldım eve geldim bi giyip bakayım dedim..Pencere açıktı dışardan hafif bir rüzgar esiyor,aaa o da neee! Formanın Türk Telekomu sallanıyor,yazılar uçuşuyor resmen,gittim baskı hatası olmuş dediler,değiştirdim..Yok bence,nike ile olmuyor,Adidas gerek
Seneye büyük ihtimalle biz de kalın çubuklu giyeriz.
Ali Fuat Bey bu güzel haberinize çok sevindim.Hep hayalini kurduğum kalın çubuklu ( 3 kalın çubuk ) formayı nihayet Nike bizede çıkaracak.Umarım yakaları güzel olur.V yaka yada bol bisiklet yaka.Birde sizin öneriniz olan buz mavisi umarım değerlendirmeye alınır.
sevgili renkdaş, seneye nike ile devam ediyor muyuz? sözleşme süresi 4 yıllık mıydı bu konuda bir bilgi var mı sende?
"İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübümüzün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu." Bu başlığın ilk mesajı resmi sitedeki duyuruydu. Nike ile geliştirilen yeni projeler ve hedefler var, daha iyiye ve güzele gidiyoruz.
Yorum