Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu armanın yerine bir karar verseler.

Yorum

• Dün akşam sahaya yine çubuklu forma ile çıkacağımızı armalarda sorun olmadığını söylemiştim. Formaları tersten düşük ısıda ve yumuşatıcı kullanmadan yıkarsanız armalarına hiçbir şey olmaz.

Armaların formadaki konumu formanın bedenine göre ( S,M,L ) Türk bayrağı ve Nike logosuyla simetrik olacak şekilde ayarlanıyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Seneye büyük ihtimalle biz de kalın çubuklu giyeriz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seneye büyük ihtimalle biz de kalın çubuklu giyeriz.
          sevgili renkdaş, seneye nike ile devam ediyor muyuz? sözleşme süresi 4 yıllık mıydı bu konuda bir bilgi var mı sende?

Yorum

• .Forma aldım eve geldim bi giyip bakayım dedim..Pencere açıktı dışardan hafif bir rüzgar esiyor,aaa o da neee! Formanın Türk Telekomu sallanıyor,yazılar uçuşuyor resmen,gittim baskı hatası olmuş dediler,değiştirdim..Yok bence,nike ile olmuyor,Adidas gerek

Yorum

• Sibel , Türk bayrağını , Türk Telekom yazısını ve Trabzonspor armasını klüb basıyor.Sorun nike veya adidas değil.
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İyi De Armaları ve Reklamları Nike Yapıştırmıyor ki . . .
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Seneye büyük ihtimalle biz de kalın çubuklu giyeriz.
                  Ali Fuat Bey bu güzel haberinize çok sevindim.Hep hayalini kurduğum kalın çubuklu ( 3 kalın çubuk ) formayı nihayet Nike bizede çıkaracak.Umarım yakaları güzel olur.V yaka yada bol bisiklet yaka.Birde sizin öneriniz olan buz mavisi umarım değerlendirmeye alınır.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sevgili renkdaş, seneye nike ile devam ediyor muyuz? sözleşme süresi 4 yıllık mıydı bu konuda bir bilgi var mı sende?
                    "İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübümüzün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu." Bu başlığın ilk mesajı resmi sitedeki duyuruydu. Nike ile geliştirilen yeni projeler ve hedefler var, daha iyiye ve güzele gidiyoruz.

Yorum

• Uzun Kollu Forma

Dün Maci izlerken Kameralar bir Taraftarimizi gösterdi,
                      Uzun Kollu (Parcali Forma) giyiyordu ???

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi De Armaları ve Reklamları Nike Yapıştırmıyor ki . . .
                        Sanırım yönetimimiz buradan bir kaç lira daha kar etmeyi düşünüdüğü için.

Şu uzun kollu formalarla antrenman ürünleri ne zaman çıkacak acaba? Şiştik artık ya.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzun Kollu Forma

Dün Maci izlerken Kameralar bir Taraftarimizi gösterdi,
                          Uzun Kollu (Parcali Forma) giyiyordu ???

.
                          Benim de dikkatimi çekti ancak parçalı değil çubukluydu
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sibel , Türk bayrağını , Türk Telekom yazısını ve Trabzonspor armasını klüb basıyor.Sorun nike veya adidas değil.
                            Evet onu formayı değiştirirken öğrendim..Ve hiç şaşırmadım bundan farklı olarak nike karşıtıyım..

Yorum

• Nike bize bunu yapti demeyin bunu Kaleye assan bile Kaleyi kapatmaz
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim de dikkatimi çekti ancak parçalı değil çubukluydu
                                evet yanlis ifade etmisim.
                                Cubuklu idi.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X