Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armaların düşmesi ile ilgili olarak, çok eleştiri gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan arma değil yürektir. O da futbolcularda vardı. Kendi renkleri ve kendi forması içinde yürekleriyle mücadele ettiler!! TRABZON RUHU BU OLMALI diger ufak tefek seyler zaten halledilir....
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu uzunkol forma neden satılmaz anlamış değilim
      bende şahsen bunu bekliyorum
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Hala ve hala ve hala uzun kollu forma ve antrenman ürünlerinin satışa çıkmasını bekliyorum.
        Çatladık be kardeşim.
        Birazdan çıkar Hasan abi der şimdi sen artniyetlisin giy kısa n'olcek!.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• uzun kollu formanin farki ne oluyo mesela kisakoldan ?
          ve mac oynarken rahat edilebiliyo mu mac esnasinda ?
          hic uzun kol forma giymedimde ondan soruyorum
          SAMSUN UNDERGROUND RAP
          55

Yorum

• bu seneki formaları çok da beğenmedim. gri forma çok abes geldi çizgili forma geçen senekine benziyor. ben yine onu alırım heralde...

Yorum

• Hatırlıyorum da Nike İle anlaşma yapıldığında uzun kollu formalar da kısa kollularla aynı zamanda satışa çıkacak diye bir açıklama yapılmıştı.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bugün gs nin mor ve somon rengi formalarını gördüm kesinlikle kumaş kalitesi olarak bizim formaların yanına yaklaşamaz, tamamen naylon forma,
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• içlerinde en güzeli yine çizgili forma
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Dün Bursa'nın yeşil formasını gördüm de, annemin temizlik yaptığı bezlere benziyor.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün Bursa'nın yeşil formasını gördüm de, annemin temizlik yaptığı bezlere benziyor.
                      aynen katılıyorum. bursa'nın forması çok kötüydü. zaten renklerden kaybediyor. bir de formayı yapan puma olunca böyle rezaletler normal. yalnız ligdeki en iyi formaları kim ne derse desin lescon üretmiş. manisaspor'un formaları hem dizayn olarak hem kesim olarak ligdeki bütün formalara beş basar.

Yorum

• Şehir dışındaydım, forumdan biraz uzak kaldım.

Liverpool maçındaki arma olayı epey tepki toplamış haklı olarak.

Konu ile ilgili biraz bilgilendirme yapayım müsaade ederseniz.

Öncelikle kimse Trabzonsporumuzun formasının o şekilde görünmesini istemez.

Maçı izlerken Türk bayrağını da ekleyen biziz armalar niye böyle oldu diye düşündüm. Ertesi gün yetkililerden işin aslını öğrendim.

Malumunuz formamıza armalar ve sponsor uygulamaları kulübümüz tarafından uygulanıyor. Trabzon'da formalara bu uygulamaların yapıldığı bir makine var. İnternet siparişleri mağaza satışları futbol takımımız kısaca tüm uygulama buradan yapılıyordu. Taraftara satılan ürünler ve takımın kullandığı malzemelere yapılacak uygulamalar birbirini engellemesin diye tesislere yeni bir uygulama makinesi alınmış. Böylece müşterilerin siparişlerinini bekletilmemesi, takımında ihtiyaçlarının aksatılmaması planlanmış.

Peki ne oldu da armalar bu hale geldi derseniz, yeni makinenin ayarlarındaki teknik bir hata uygulamanın sağlıklı yapılmasına engel olmuş. Armalar bordo mavi beyaz turuncu gibi birkaç renkten oluştuğu için uygulaması en sona bırakılmış. Daha önce yapılan Türk bayrağı uygulamalarında hiçbir sorun görünmüyor çünkü doğru ısı ve zamanda transfer edilmiş. Armalara gelince olması gereken ısı ayarlanmayınca sonuç böyle olmuş.

Normal zamanda bütün armalar kontrol ediliyor, yeni makine yanlış ayarlar ( şimdi hepsi düzeltildi ) takımın deplasmana gidecek diye acele edilmesi böyle bir sonucu doğurmuş.

Bu akşamki Fener maçında yine çubuklu forma giyeceğiz ve armalarında bir sorun olmadığını göreceksiniz.

Konu ile ilgili görüştüğüm yetkililere bu olayla ilgili resmi sitede bir açıklama ve özür metni hazırlarsanız iyi olur diye öneride bulundum. Resmi sitede yayınlanmak üzere bir metin hazırlandı fakat halkla ilişkiler ve yönetim kurulu bu konu ile ilgili özür dilemek yerine olayın soğuyup es geçilmesini tercih etti. Fenerbahçe maçı öncesi Liverpool arefesinde bu konu nedense önemli bulunmadı.

Herkes hata yapabilir, belki de sezon boyunca olmayacak bir iş tam da Liverpool maçında oldu. Bir müsibet bin nasihatten iyidir der atalarımız, taraftarın bu konulardaki hassasiyetini görmüşlerdir umarım.

Armalarda şu an uygulanan teknik tüm dünyanın tercih ettiği bir uygulama ve önümüzdeki sezon Fener, Beşiktaş Galatasaray da bu teknikte uygulama yapacak ( bu sene de uyguluyorlar ) üstelik bizim yaptırdığımız firmaya.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Abi önümüzdeki sezon formalar armalı gelmesi konusunda görüşmeler tamamlandı demişsin. Yani seneye formalar ve armalar Nike tarafından mı yapılacak ?

Yorum

• Aslında gördüğüm kadarıyla sorun uygulamada teknikte değil. Kullanılan malzemenin katesizliğinde... Sadece armalarda değil. Daha giyilmemiş formalarda reklamlar kendiliğinden çıkmaya başlıyor.
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Yeni sezon ürün ve formalarla ilgili görüşmeler sürüyor. Formalar büyük ihtimalle hazır gelecek artık. Tribünler için dev forma şeklinde bayrak ta hazırlanıyor.

Bu akşamki maçta da çubuklu forma giyeceğiz, yedek formamız da beyaz armalarda hiçbir sorun olmadığını hepbirlikte göreceğiz.

Resmi siteden duyurulmasını istediğimiz bu konu "sadece o maçta olan bir teknik aksaklık olduğunu ve diğer ürünlerde bir sorun bulunmadığının" vurgulanmasıydı. Yapmadılar iş yine taraftara düştü.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 23.08.2010, 13:18.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sımsıcak TS CLUB'tan yeni çıktı...

İsim ve Numara Bordo yapın desem daha iyi olacaktı sanki...

TS CLUB maç günü oldukça yoğun çalışıyor...
                                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 23.08.2010, 13:22.
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X