Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YeniSahra'da ki TsClup'ta XL bedeninde Onur T-Shirt'lerinden var mıdır acaba?
    Ts club basliginda gecen gün söyle bir mesajim olmustu . Sorunu cevaplayacaktir .

İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende Yeni sahradaki Ts clup taydim.. Neredeyse yeni sezon ürünlerinden hic birsey yok.. Sadece bedenleri kücük olan bir kac sort ve s beden forma vardi..
    Dediklerine göre Kulüpten sadece bir sefer yeni sezon ürünleri gelmis onlarida hepsini Almanyada yasayan gurbetci bir esnaf satin almis . Sonrada Kulüpten daha ürün alamamislar..
    Yani bu kadar olmaz elim bos döndü resmen.. Ivir zivir almak zorunda kaldim eskilerden..
    Tabi ama carsambadan sonra ürün geldiyse bilemeyecegim ama sanmiyorum .

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gelde şimdi küfür etme Hürriyet'e. Yeterki olumsuz bir şey yakaladıklarını düşünmedinler hemen kocaman kocaman verirler. Avrupa kupasını alsan, uzaya çıksan bir satırla geçiştirirler şerefsizler.
      takmaya gerek yok, bu gazete geğilmiydi,Hugo'nun CD sini veren ve cd için hugo Türkiyeyi tanıtırken, sarıklı ve fesli insanların yaşadığı asla rahat edemeyeceğiniz bir ülke diye tanıtılan
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• hayırlısıyla 9. formamada kavuştum. şimdilik gri aldım. çıktığı takdirde çubuklunun da uzun kollusunu alacağım...

Yorum

• @Hürriyet efsane formada bayrak niye ters meselesi..

Türk Futbolu ve Siyasi tarihini bilmeyenler ve atıp tutanlar için bu bayrak niye ters duruyo demek gayet doğal tabii.. Dün ne yediğini hatırlamayan hafıza özürlü ve araştırıp öğrenmek yerine atıp tutmayı marifet sayan bi toplum haline geldiğimiz için böyle konuların bilinmiyo olması bi taraftan da acı bi durum aslında..

Neyse.. gelelim işin özüne.. Bu bayrak terse bakıyo yani sol tarafa.. Çünkü orjinali de öyle.. Eğer bir retro forma yapıyosanız bütün detayları ile birebir uygulamak zorundasınız.. Öncelikle Trabzonspor yönetimini hem bu konulara önem verdiği hemde formayı birebir uyguladığı için kutluyorum..

Peki O zaman niye bu bayrak ters duruyodu formada sorusunun cevabı ise tamamen o dönemin siyasi koşulları ile ilgili.. 1970'lerde kısır siyasi çekişmeler ile ülkenin gözgöre göre kötüye gitmesine ses çıkartamayan dönemin partileri sağ ve sol olarak ülkenin bölünmesini istemekte idi.. siyasi bir istikrar sağlanamadığı içinde neredeyse her sene yönetimler değişmekte bir sağ parti, bir sol parti iktidara gelmekte idi.. O dönemin yaptırımlarından biri de işte türk futbolu idi.. çünkü türk halkının tek eğlencesiydi futbol o dönemde.. Sol parti başa geçince başta milli forma olmak üzere, göğsünde ayyıldızı taşımaya hak kazanan takımların (lig şampiyonu ve türkiye kupası şampiyonu) formalarındaki ayyıldız da sol tarafa doğru bakıyordu.. Ne zaman sağ parti başta o zaman bayraklar sağa doğru.. Bu durum 12 eylül darbesine kadar sürdü ve bir daha da kimse bayrak yönünü çevirmekle uğraşma cesaretini bulamadı..

1976-77 formasının bayrağının ters durma hikasiye de bundan ibaretttir.

Trabzonsporun 40. yıl nostalji formasında da bu durum vardı zaten..

O yılların ters bayraklı formalarından örnekleri de linte görebilirsiniz..

Yıldırım YILDIRIMÖZ

Yorum

• Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmanın, araştırmadan konuşmanın sonucu bunlar. Basına gönderilen haber bültenine efsane formanın görüntüsünü de ekleselermiş keşke. Okuduklarını anlama sorunları da var görüldüğü gibi.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ürünleri yakından görme ve inceleme şansı buldum, ne kadar kaliteli veya kalitesiz bilemiyorum ama cok bol Formalar.

Beyaz Formanın Small olanını denedim icine düştüm resmen...

Kulübe destek olsun diye alayım diye düşündüm ama giymedikten sonra cok anlamsız olur diye düşündüm bende başka ürünlerden almaya karar verdim...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• çok ilginç hakikaten!!! bayrağın yönünün sağ sol diye değişitirilmesi ülkemizin ne hallere düşürüldüğünün bir göstergesi

Yorum

• Ali Fuat Bey!

Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkürler.Yavaş yavaşa olsa iyiye doğru gittiğimizi görüyorum.

Umarım dediğiniz gibi 5 forma yerine 3 forma yaparlar seneye.Ama klasik olan formalarımızdan olmalı.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmanın, araştırmadan konuşmanın sonucu bunlar. Basına gönderilen haber bültenine efsane formanın görüntüsünü de ekleselermiş keşke. Okuduklarını anlama sorunları da var görüldüğü gibi.

bir resim de şenol güneş'ten olsun. Türk bayrağı sağa doğru baktığına göre demek o dönem adalet partisi iktidardaymış.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ürünleri yakından görme ve inceleme şansı buldum, ne kadar kaliteli veya kalitesiz bilemiyorum ama cok bol Formalar.

Beyaz Formanın Small olanını denedim icine düştüm resmen...

Kulübe destek olsun diye alayım diye düşündüm ama giymedikten sonra cok anlamsız olur diye düşündüm bende başka ürünlerden almaya karar verdim...
                      Katiliyorum normalde ben M beden giyerim fakat magzaya girdigmde S denedim cup diye oturdu ama normalde M yani.. bu arada bizim efsane formadaki bayrak niye o kadar Tartisiliyo anlam veremedim.. yani bu formayi üretenler o kadar salak mi ki Efsane forma diye adlandirdiklari formayi o zamankinden baska yapsin.. yok bayragi tersmis yok bayragi egriymis.. yaw kardesim demeki o zamanki formada öyleydi.. neyse 43. yili kutlu olsun Trabzonsporumun
                      SAMSUN UNDERGROUND RAP
                      55

Yorum

• Kadir'in üzerindeki formamız çok güzelmiş. satışa çıkacak bir sonraki nostalji formamız bu olsun bence.

Yorum

• kışın stada gelecek olan arkadaşlar formalarınızı biraz büyük alın zira kışın alttan birşey giymek gerektiğinde size yardımcı olur

Yorum

• @melihkuzey
                            Şenol Güneş'in üzerindeki ayyıldız da diğer ters olanlar gibi sola bakıyor.. (karşıdan bakışa göre bu durum)..

"Kadir'in üzerindeki formamız çok güzelmiş. satışa çıkacak bir sonraki nostalji formamız bu olsun bence."
                            O forma Trabzonspor'un 40.yılı sebebiyle birebir aynısı üretilip satışa çıkmıştı zaten 2007'de.. bende de mevcuttur..

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @melihkuzey
                              Şenol Güneş'in üzerindeki ayyıldız da diğer ters olanlar gibi sola bakıyor.. (karşıdan bakışa göre bu durum)..

"Kadir'in üzerindeki formamız çok güzelmiş. satışa çıkacak bir sonraki nostalji formamız bu olsun bence."
                              O forma Trabzonspor'un 40.yılı sebebiyle birebir aynısı üretilip satışa çıkmıştı zaten 2007'de.. bende de mevcuttur..
                              http://www.rakipsizforum.com/efsane-...e-t7782.0.html
                              hımmm demek ecevit döneimin formaları onlar. hey Allah'ım ne günlere kaldık. 2007'deki satışa çıkan formayı bulabiliyor muyuz şimdi? nereden alabilirim onu?

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X