Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu interin formasındaki simetriden göze hoş gelmesinden ve aynı şekilde bizim formalarımızada bayrak ve amblemin hizasal açıdan uygulanmasını düşündüğümü yazıyorum. Adam gelmiş tekstili ne kadar biliyorsun diyor bana. Sanki ben burda dikim kalitesinden forma kesiminden bahsediyorum. Göz var nizam var. Zaten ısıtekniği ile yapıştırmıyorlarmı bunları? Bu tepki kimi korumak içindir neyin edebiyatıdır anlamakta sıkıntı çekiyorum.

Beğenirsin beğenmezsin bu benim düşüncem ve düşüncelerime güveniyorum çünkü bariz bir şekilde o amblem orada yamuk yerleştirilmiş.
    Öncelikle bana cevap verirken,kelimelerini tartmanı öneririm sana.

Bir önceki yazdığın mesaja bir daha bak eleştiri yaparken haddini ne kadar aştığının farkına var.

Bu kadar iddialı olmaya çalışmayın ,çünkü değilsiniz
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ara 1860 Almanya ikinci Ligi 2. Bundesliga da oynuyor
      Sonuc?.......Biz nike dan bahsediyoruz sponsorumuz ayni olsa tamam diycem de senin ornegin bizim konumuzla zaten alakasi yok.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sonuc?.......Biz nike dan bahsediyoruz sponsorumuz ayni olsa tamam diycem de senin ornegin bizim konumuzla zaten alakasi yok.
        Peki önceki yorumumda Hertha BSC Berlinin Formasini koymustum, yahu adamlar ikinci lige düsecektiler. Nike tan taleb edip özel Formalarini yaptrdilar. Bizim eksik Tarafimiz yok, yönetim haricinde

Yorum

Peki önceki yorumumda Hertha BSC Berlinin Formasini koymustum, yahu adamlar ikinci lige düsecektiler. Nike tan taleb edip özel Formalarini yaptrdilar. Bizim eksik Tarafimiz yok, yönetim haricinde
          Fiyati ne o formalarin?

Bizim gibi giyinen bir dunya takim var, nike in sponsor oldugu,onlarinda mi yonetimlerinden kaynaklaniyor sorun acaba?
          En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 22:07.

Yorum

• Neyse ya bana ne,ne nike in avukatiyim ne baska bir sey.herkes istedigini dusunebilir.

Yorum

Fiyati ne o formalarin?

Bizim gibi giyinen bir dunya takim var, nike in sponsor oldugu,onlarinda mi yonetimlerinden kaynaklaniyor sorun acaba?
              Forma Fiyati 69,- €. Hertha BSC yönetimi talep etmese adamlar yapmaz. Herkez gri Forma icin Katalog ürünü diyor ama bu forma renk olarak nike katalogunda yok, bu az da olsa özel ama yetersiz yapildi. Yönetim talep etse olur, bizimkiler ancak Inek ve serayla ugrasir

Türkiye A Milli Takiminin Formasinin Fiyati burada Almanyada 69 - 79 € arasi degisiyor. Türkiya´de ben zamaninda ayni Formayi 80 YTL´ye almistim. Ayni Forma. Kumas, kalite vs. Farki yok. Markalar Ülkeye göre, insanlarin belirili alim gücüne göre Fiyat belirler. TS nin Formasi burada Nike da satilsa fiyati 69,- € alti olmaz, bu cünkü standard Fiyat burada.

Yorum

Forma Fiyati 69,- €. Hertha BSC yönetimi talep etmese adamlar yapmaz. Herkez gri Forma icin Katalog ürünü diyor ama bu forma renk olarak nike katalogunda yok, bu az da olsa özel ama yetersiz yapildi. Yönetim talep etse olur, bizimkiler ancak Inek ve serayla ugrasir

Türkiye A Milli Takiminin Formasinin Fiyati burada Almanyada 69 - 79 € arasi degisiyor. Türkiya´de ben zamaninda ayni Formayi 80 YTL´ye almistim. Ayni Forma. Kumas, kalite vs. Farki yok. Markalar Ülkeye göre, insanlarin belirili alim gücüne göre Fiyat belirler. TS nin Formasi burada Nike da satilsa fiyati 69,- € alti olmaz, bu cünkü standard Fiyat burada.
                foruma yeni üye oldun ilk mesajlarini buraya yazdin ve hic bir positiv yorumun yok neden
                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                / Rize Ardesenli

Yorum

Neyse ya bana ne,ne nike in avukatiyim ne baska bir sey.herkes istedigini dusunebilir.
                  Avukatliklan ilgisi yok, sadece elestiri. Eger düz formalar yandan fileli ve Nike Trikot Brasil premium modeli ise, bu bayagi bir gelisme demektir. Eger standard sa, seneye elestiri ve baski yaparak standardimizi yükseltmemiz lazim, ama elestirirken tabiki yapici olacagiz.

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    foruma yeni üye oldun ilk mesajlarini buraya yazdin ve hic bir positiv yorumun yok neden
                    Positiv birsey görsek onu da yapacagiz, eger baktiysan baya öneriler de sunuldu tarafimdan, ve yönetimin yaptigi hatalari göz önüne koydum.

Ama beni bu yönden elestirmek hakkin, eger elestiriyorsam, elestiri de kabul etmem lazim

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Logo ve ay yıldız yapıştırma mı?
                      öyle görünüyor

tam rezalet

logo falan kaliteli dikisli olsa ufak tefek afs abinin vurguladigi

detaylara dikkat edilse forma satislar 2 katina cikar kesin
                      En son bekir61 tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 23:28.

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        öyle görünüyor

tam rezalet

logo falan kaliteli dikisli olsa ufak tefek afs abinin vurguladigi

detaylara dikkat edilse forma satislar 2 katina cikar kesin
                        Logo gayet güzel rezalet değil. Ha dikişli olsa daha güzel olur dediğin gibi ama emin ol bunların yaptıracağı nakışlı logodan hayır gelmez. Bu logolar çok güzel. Fotoğraftan beğenmemiş olmama rağmen bugün inceledim ve beğendim.

Yorum

• yav daha iki sene öncesine kadar pazardan forma alan adamlar tutturmış dikiş yok logo şöyle yakasında Trabzonspor yazmıo vb. vb.....bir durun bakalm yaa hepsi tamam olduğu zamanlar kaç kişi aldı acaba şu formamları..3 küçüklerin bile bizim formalarımıza hayran kaldığı kappa zamanına bi bakın bkaalım kaç kişide forma vardı!!!!!!!anca oturun burdan eleştirin....
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Kusura bakmayinda 1860 Münih formasini üstüne para verseler almam.

Bence bu sene formalarimiz gayet güzel. Ancak biraz daha farkli modeller secilebilirdi gecen seneye göre. Mesela beyaz forma ince cizgili yakali falan olabilirdi. Böyle olunca ilk bakista sanki gecen seneye göre cok fark yokmus gibi duruyor.

Ayrica fontlara cok önem veren biri olarak onlarida cok begendim.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bayraklar bu şekilde olamazmıydı
                              En son lazrail_ts tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 00:02.

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bayraklar bu şekilde olamazmıydı
                                Diğer takımlarınki de o şekilde olmuştu kullandıklarında, standardı var sanırım.
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X