Şampiyon olduklarından sonra açıkcası daha özel daha güzel bir forma bekleyişi içindeydi taraftarları hayal kırıklığı yaşattı Bursa.Kötünün iyisi diyebiliceğiz formaları bu.
Bende gri formamızı balık desenli bize özgü çok farklı hayal ediyordum,ilk gördüğümde
ki düşüncelerimle şimdiki arasında fark var daha bir güzel geliyor artık gözüme,alıştım yada kabullendim en azından pembe-turuncu gibi tuaf renklerde değil ve sanıyorum ki bizden önce hiç bir takım bu renk bir forma kullanmadı ligimizde.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Şu gs nin formaları türkiye liginin en itici formaları , özel forma derken bi baskı sadece özel olan oda maçta çıplak gözle görülmeyecek bi deyat özel forma ilk bakışta farklı adı üstünde özel görünmeli ben gs nin formalırının özel olduğuna inanmıyorum, geçen sene fiorentinanın renklerini çalmışlardı bu sene palermonun renklerini çalmışlar, ondan önceki sene bizim turuncuyu çaldıkları gibi, şu ligde en itici formalar gs de .
Şu gs nin formaları türkiye liginin en itici formaları , özel forma derken bi baskı sadece özel olan oda maçta çıplak gözle görülmeyecek bi deyat özel forma ilk bakışta farklı adı üstünde özel görünmeli ben gs nin formalırının özel olduğuna inanmıyorum, geçen sene fiorentinanın renklerini çalmışlardı bu sene palermonun renklerini çalmışlar, ondan önceki sene bizim turuncuyu çaldıkları gibi, şu ligde en itici formalar gs de .
valla bizde barcanın renklerini çalıyoruz her sene
ya da bu sene bayernini rengini çaldık gri formayla
olaya bu bakış açısıyla bakmıyorum ben
özel formadan kastım üzerinde bize has detaylar olması
sadece benim değil özel formadan herkesin kast ettiği bu
nike ın burada tartışılır olmasının en büyük nedenide bu
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
valla bizde barcanın renklerini çalıyoruz her sene
ya da bu sene bayernini rengini çaldık gri formayla
olaya bu bakış açısıyla bakmıyorum ben
özel formadan kastım üzerinde bize has detaylar olması
sadece benim değil özel formadan herkesin kast ettiği bu
nike ın burada tartışılır olmasının en büyük nedenide bu
Barcanın renkleriyle bizimkinin alakası yok bizim maviyle onlarınki çok farklı,
Bence gri forma güzel , Gri formanın aynısını renkleri bizim ana renklerimizle (omuzundaki şeritteki bordo mavi renklerden bahsediyorum) uygulanan başka bi takımın forması yok yani dediğiniz gibi bayernden çalınmış olamaz uygalama çok farklı, gs nin yaptığı rengi ana formanın temayı aynen birebir çalmaktır , gs nin o formasındaki aslan baskısı için taraftarlarının o formayı alacaklarını pek sanmıyorum, bütün iş albenide , ben diğer takımlarının formalarına bakınca bizim formaların gayet iyi olduğunu düşünüyorum , ama her zaman daha iyisi vardır tabiki, ben kalın çubuklu forma seven birisiyim kalın çubuklu olmalıdır bizim çubuklularımız, en çok griyi beğendim farklı duruyor ve ligdeki 18 takımın formalarından, ama en çok beğendiğim efsanevi formamız ben ondan alacağım kısmetse kalın çubuklu çıkıncaya kadar.
cizgileri yana dogru olan ve ortasi yesil olan formalar idare ediyor gerisini bende begenmedim.. sponsorlari da yok sanirim veya islemediler dahace.. sampiyon bi takima bu gibi formalar yakismamis.. bence ligin en iyi formalari bizim cubuklu ve gri, fenerin günes formasi ve galatasarayin arslan formasi.. gerisi pek hos degil
Yorum