Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu senenin en iyi formaları bizde.
    Bu formaları başka takıma yapsalar öve öve bitiremezdik...
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Formalarimi cidden güzel ve Kaliteli.

Tek sorun: Arma, Sponsor ve Bayragin kalitesiz bir sekilde Yapistirilmasi. Buda Yönetimden kaynaklaniyor.

Su cok dillendirilen "Özel" Forma konusunda Tarfatarin Huzursuz olmasini anlayisla karsiliyorum.

Gri formayi begeniyorum, ancak 1,5 senedir böyle Standart bir Ürün icinmi bekledik? Hani Sembolik olarak Hamsiyi temsil edecekti?
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Şampiyon olduklarından sonra açıkcası daha özel daha güzel bir forma bekleyişi içindeydi taraftarları hayal kırıklığı yaşattı Bursa.Kötünün iyisi diyebiliceğiz formaları bu.

Bende gri formamızı balık desenli bize özgü çok farklı hayal ediyordum,ilk gördüğümde
        ki düşüncelerimle şimdiki arasında fark var daha bir güzel geliyor artık gözüme,alıştım yada kabullendim en azından pembe-turuncu gibi tuaf renklerde değil ve sanıyorum ki bizden önce hiç bir takım bu renk bir forma kullanmadı ligimizde.
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Reklam yok mu ?
          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• antreman malzemeleri malzemeleri nezaman cikior ??? Trabzonda mevcut mu bile ...ve fiyati nedir
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              antreman malzemeleri malzemeleri nezaman cikior ??? Trabzonda mevcut mu bile ...ve fiyati nedir
              TsClup Mecidiyeköye mactan önce bi ton mal gidecekmis Arti Stadyumda Stand kurulacakmis (TIR?)

Oraya akariz Vural
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formaları yönetim yapmıyor bu 1.
                ne alaka anlamadim...

madem yönetim yapmiyor ozaman ismarlasinlar

Yorum

• Kaleci formalarımız açık ara en güzelleri..
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

özel forma dediğimiz bu ikisi oluyor

fakat nike bunu hiçbir kulübe yapmıyor

ya nike la özel forma olmadan mevcut formalarla devam edeceğiz

ya da adidasa geçip özel forma bekleyeceğiz

çünkü özel formayı adidas dışında diğer markalarda çıkarmıyor galiba
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Şu gs nin formaları türkiye liginin en itici formaları , özel forma derken bi baskı sadece özel olan oda maçta çıplak gözle görülmeyecek bi deyat özel forma ilk bakışta farklı adı üstünde özel görünmeli ben gs nin formalırının özel olduğuna inanmıyorum, geçen sene fiorentinanın renklerini çalmışlardı bu sene palermonun renklerini çalmışlar, ondan önceki sene bizim turuncuyu çaldıkları gibi, şu ligde en itici formalar gs de .
                      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu gs nin formaları türkiye liginin en itici formaları , özel forma derken bi baskı sadece özel olan oda maçta çıplak gözle görülmeyecek bi deyat özel forma ilk bakışta farklı adı üstünde özel görünmeli ben gs nin formalırının özel olduğuna inanmıyorum, geçen sene fiorentinanın renklerini çalmışlardı bu sene palermonun renklerini çalmışlar, ondan önceki sene bizim turuncuyu çaldıkları gibi, şu ligde en itici formalar gs de .
                        valla bizde barcanın renklerini çalıyoruz her sene

ya da bu sene bayernini rengini çaldık gri formayla

olaya bu bakış açısıyla bakmıyorum ben

özel formadan kastım üzerinde bize has detaylar olması

sadece benim değil özel formadan herkesin kast ettiği bu

nike ın burada tartışılır olmasının en büyük nedenide bu
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla bizde barcanın renklerini çalıyoruz her sene

ya da bu sene bayernini rengini çaldık gri formayla

olaya bu bakış açısıyla bakmıyorum ben

özel formadan kastım üzerinde bize has detaylar olması

sadece benim değil özel formadan herkesin kast ettiği bu

nike ın burada tartışılır olmasının en büyük nedenide bu
                          Barcanın renkleriyle bizimkinin alakası yok bizim maviyle onlarınki çok farklı,

Bence gri forma güzel , Gri formanın aynısını renkleri bizim ana renklerimizle (omuzundaki şeritteki bordo mavi renklerden bahsediyorum) uygulanan başka bi takımın forması yok yani dediğiniz gibi bayernden çalınmış olamaz uygalama çok farklı, gs nin yaptığı rengi ana formanın temayı aynen birebir çalmaktır , gs nin o formasındaki aslan baskısı için taraftarlarının o formayı alacaklarını pek sanmıyorum, bütün iş albenide , ben diğer takımlarının formalarına bakınca bizim formaların gayet iyi olduğunu düşünüyorum , ama her zaman daha iyisi vardır tabiki, ben kalın çubuklu forma seven birisiyim kalın çubuklu olmalıdır bizim çubuklularımız, en çok griyi beğendim farklı duruyor ve ligdeki 18 takımın formalarından, ama en çok beğendiğim efsanevi formamız ben ondan alacağım kısmetse kalın çubuklu çıkıncaya kadar.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Bu sene en güzel formalar bizim..Kimse konuşmasın

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• cizgileri yana dogru olan ve ortasi yesil olan formalar idare ediyor gerisini bende begenmedim.. sponsorlari da yok sanirim veya islemediler dahace.. sampiyon bi takima bu gibi formalar yakismamis.. bence ligin en iyi formalari bizim cubuklu ve gri, fenerin günes formasi ve galatasarayin arslan formasi.. gerisi pek hos degil
                              SAMSUN UNDERGROUND RAP
                              55

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X