Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz once ts club online magazadan sipariş verdim...
    istanbulda oturuyorum kac gun içinde elime ulasır acaba ...
    3 gün içerisinde diyor ama...ben yarın formamı bekliyorum acıkcası...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bursaspor taraftarı ateş püskürüyor yönetım...bir tane taraftar göremedım formalardan memnun kalan..

Yorum

• bursa'nın formaları rezalet iğrenç,çok kötü
        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bursa'nın formaları rezalet iğrenç,çok kötü

bu olayın üzerine yakın zamanda puma ile sözleşmesını feshedip nıke ya da adidas ile anlaşırlarsa hiç şaşırmam..

Yorum

• Lazio'nun gecen seneki ayni modeli Lazio daha super duruyor tabii

Yorum

• Gs'nin formasında lolo yapıştırma... Ben mi yanlış görüyorum yoksa...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Bursaspor formaların bu sezonun bence en berbat formaları...

Yakışır Bursa'ya...
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İsim ve numaralarda kullanılan karakterler yeni fontlarımızdan.

Bende isteriiim. Yahu Trabzondan zürihe gelen yok mu? Siparis olay yurtdisindan olmuyor. Denedim

Yorum

• Formalarımız internet sitemizde çok kötü gözüküyor malesef...o yüzden uzakta olan ve siteden forma bakan arkadaşlara tavsiyem orda gördüğünüzden çok daha iyi ve renkleri çok daha güzel formalarımızın...özellikle bordo formamız kumaş ve renk olarak çok şık ve sade...sitedeki resimle alakası yok...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• afs abi nike dünyada bayan formaları üretmiyormu ürtiyorda bizmi istemiyoruz acaba ....
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs'nin formasında lolo yapıştırma... Ben mi yanlış görüyorum yoksa...

Abi Trabzonspor , gs ve bjk nin armaları yapıştırma.fb ninkini daha anlayamadık ama o da yapıştırmadır herhalde.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• bursaspor formalarını neden beğenmediniz anlamadım.kumaşını elinize alıpda baktınızmı birde sahada futbolcuların üstünde görün.hemen peşin hükümlü olmayın.
                          bence celtic modellli ve düz yeşil olan forma güzel.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gs'nin formasında lolo yapıştırma... Ben mi yanlış görüyorum yoksa...

bizimki kadar kötü malzemeden olmadığı aşikar.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bursaspor taraftarı yeni formaları hiç beğenmemiş ( sabah lig radyoyu arayan Bursasporlular formadan almayacaklarını söylüyorlardı ), halbuki Puma'nın modelleri güzeldir, ayrıca yeşil beyaz gibi her markanın kolleksiyonunda kolayca bulunabilecek standart renklere sahipler. Puma formalarını bizim gibi yurtdışından da getirtmiyor Türkiye'de istedikleri gibi yapma şansları da var.

Ben de kaleci forması hariç 6 forma modeli saydım Bursa'nın formalarını. Formaların hepsi standart Puma modelleri, hiçbiri "özel" forma değil. Puma giydiğimiz dönemde de bize "özel" forma yapmamıştı; Puma modellerinin bizim renklerdeki versiyonlarını giyiyorduk. Bu durumu garipsemiyorum, ama o dönemdeki formaların kumaş kaliteleri çok kötüydü. Şimdiki kumaş kalitemize bakıyorum da şimdikiler çok çok kaliteliler.

Formalarımızın güzelliği ve kalitesi başka formalar gün yüzüne çıktıkça daha da belli oluyor. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da forma tanıtımını ve satışını ilk yapan takım yine biz olduk.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi fotoğraflardan gördüldüğü kadarıyla Bursaspor formaları çok sönük ve salaş görünüyor. Adamlar şampiyon olduğu için beklentileri normal olarak yükseldi. Haklılar da. Bence de daha iyisi yapılmalıyıdı...

Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X