Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazı fontunu ilk defamı görüyorsunuz? Zaten formalar tanıtılırkende bu fontlar kullanılmıştı. Tek sorun bu fontlarda neden Trabzonspor amblemi olmadığı!?
    o takimdan kaynaklanan birsey degil, bi arkadas aciklanmisti sanirim federasyondan cikan bise bu.. takimlar armalarini degilde sponsor logosunu koyabilir oraya..
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• bu link verildi mi bilmiyorum ama formamız bu sitede Top10 formalar arasında seçilmiş http://backpagefootball.com/featured...0-kits-201011/
      http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İsim ve numaralarda kullanılan karakterler yeni fontlarımızdan.

Geçen seneki fontlarımız bir türlü içime sinmemişti ve formalarıma yazı yazdırmamaıştım,bunları beğendim git gide daga güzel işler yapılıyor.
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu link verildi mi bilmiyorum ama formamız bu sitede Top10 formalar arasında seçilmiş http://backpagefootball.com/featured...0-kits-201011/

linkiniz verdiğiniz siteden bazı kullanıcı yorumları:

Kevin Coleman:
          "I picked the Trabzonspor because the strikes go together really well"

Gregory:
          "Trabzonspor kit is really looks best.It seems like the 70′s legendary football teams’ kits,simple,smart and warm…And also has a modern design…"

Yorum

• Şu Forma çok hoş ;

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu link verildi mi bilmiyorum ama formamız bu sitede Top10 formalar arasında seçilmiş http://backpagefootball.com/featured...0-kits-201011/

linkiniz verdiğiniz siteden bazı kullanıcı yorumları:

Kevin Coleman:
              "I picked the Trabzonspor because the strikes go together really well"
              (Tercihim Trabzonspor forması çünkü insanın gözüne hoş gelen bir forma)

Gregory:
              "Trabzonspor kit is really looks best.It seems like the 70′s legendary football teams’ kits,simple,smart and warm…And also has a modern design…"
              (Trabzonspor formaları gerçekten en iyisi gözüküyor..Forma, 70'li yılların efsanevi futbol takımlarının formalarını andırıyor;basit,şık ve çekici..Ve tüm bunların yanında modern bir dizayna sahip..)

Yorum

• Adamların tanıtımına bak bide bizimkine Adamlar resmen film çevirmişler bizimkiler hala resimle tanıtım yapıyo...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://video.fanatik.com.tr/Iste-Gal...704.htm?auto=1

Adamların tanıtımına bak bide bizimkine Adamlar resmen film çevirmişler bizimkiler hala resimle tanıtım yapıyo...
                  adamlar önem veriyo Taraftarina ve her klasmanda en yukarida olmak istiyorlar.. bizimkilerde öyle bir caba yok maalesef
                  SAMSUN UNDERGROUND RAP
                  55

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Henüz gelmemişti Ts Clup'lere gelmiş olabilir demek ki
                    geldi bende siparisimi verdim zonguldaktaki ts cluptan

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hürgün ne yalan söyliyeyim formana Yattara yazdırdığını görünce şaşırdım. Colman yazdırmanı beklerdim. Bakıyorum da Facebook profilinde bile Colman'ın resmi var
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Yorum

• Kararım kesin nettir alcağım forma Gridir.
                          Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• bende gri'yi alıcam...ama nike'ın formaları hiç hoşuma gitmiyor adidas bir numara bence keşke adidas yapsa bizim formayıda..

Yorum

• Bursaspor ile ilgili Türkiye ve dünyadan tüm haberleri, fotoğraf ve videoları en kısa süre içerisinde taraftarlara ulaşmasını sağlayan taraftar sitesi.

Bursanın formaları rezaalet

Yorum

• Orada tek forma diyeceğim yatay çizgili formadır.Beyaz formayı söylemeye gerek yok resmen t-shirt.Şampiyon takıma yaptıkları forma daha güzel olmalıydı.Bu arada yanlışım yoksa adamların 6 tane forması var.kaleci hariç.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X