Kafanızda soru falan oluşmasına gerek yok abicim , geçen seneki formaları verecekleri garanti Bu şekilde yapılan kampanyalarda hep bu çakallıkları yapmadılar mı daha önce zaten ?
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Recep Abimiz almış(Recep Alkan).
Aynı şehirde yaşadığımız için yakından inceleme fırsatım oldu. Kumaş kalitesi mükemmel. Ve dar kesim değil. Rahatlıkla alabilirsin.
cok sagolasin bugun vakifbankdan hesaplarina parayi gönderdim.. gelsin bir giyip denicem ins. olur D:
Bugun Samsun ATakum daki Yesilyurt Nike Magzasina gittim forma almak icin
XL forma vardi ama ustundeki turk bayragi hepsinde yamuk yapisdirilmisdi
görevliye sordum tek guldu birsey demedi
ayrica hemen yikandikdan sonra cikiyormus dedim logo ve bayrak yok dedi cok sattik daha geri gelen olmadi dedi
adamlar cok saliyor
tabi geri giden olmaz.. almazlar ki adam 100 forma satsa 90 tanesinde logo veya bayrak ciksa 10 tanesi özenildigi icin bise olmadiysa adam manyak mi 90 tanesini alip baska yeni bi forma versin
Yeni PSG formaları, 1970’den sonra ilk kez kırmızı formaya dönüyor. 40 yıl sonra, performansı ve tasarımı eşsiz mirasa damgasını vuruyor. PSG bu sezon kendini geliştirebilir mi ve bu yıl mücadelenin öncüsü olmak için savaşabilir mi?
Trabzonsporun çıkarması gerekeb ürünü fenerbahçe çıkarıyo Fnerbahçenin çıkaracağı ürünüde Trabzonspor çıkarıyo bu takımlar neden öz renginden şaşarlar onu anlamış değilim.Biz bordo mavi sevdalısıyız.
Yorum