geçen haftasonu çubuklu formadan internetten değilde ankaradaki ts clup mağazımız kazansın diye ankaradan aldım.ama arma herkesin dediği gibi başından kalkmalar başlamış.daha doğru düzgn giymeden ..ama sırf takımıma destek olmak için bi forma bi thirt aldım.gerçek trabzonsporu sevenlere ve bu renklere gönül verenlere bir ürün almalarını tavsiye ederim.
formaları ve formalardaki yapıştırtmaları yerin dibine sokmaktan vazgeçmeyecek bu millet,
benim formalarımda ne bir arma sökülmesi nede reklam sökülmesi var.
sadece pumanın son çubuklu formasının arkasındaki yazı silindi biraz o da forma ile yatıp uyumamdan oldu sanırım.
formaları yıkarken 30 dereceden fazla ısıda yıkamayın,mümkünse ters çevirin, ben derecesine hiç bakmadım ters te çevirmedim formaları yıkarken ablam makineye atıyordu kafasına göre ama hiç bir problem çıkmadı,
gerçek bordo-mavi renklerimizde kalitesi yüksek formaları bulduk hala tatmin olmuyor millet, şu beğendikleri formaları bize yapsalar o zaman da beğenenler tatmin olacak ama başka model isteyenler beğenmeyecek. bunun ortası yok,
beyaz,düz renkli forma, parçalı forma bunlar klasiktir çok bir değişiklik beklemek yanlış olur, sadece bordo formanın kollarında gri deki gibi mavi şerit olsa daha estetik olurdu ama bu hali ile de güzel
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Kardes kusura bakma ama, 3 sene önceki formam duruyor diyorsun. Hani bizim Puma formamiz vardiya yapiskanli Armalarin ilk senesi. Koyu Mavili Cubuklu... O Formayi defalarca yikadim arma yerinde... birtek rengi solmaya basliyor yavas yavas. Onuda gayet dogal karsiliyorum okadar yikamaya. Demek istedigim sey, senin o dedigin Formalarin armasi muhtemelen nakisli. Onlarin kopmamasi filan normal. simdiki armalarimizla kiyasliyamazsin. Sen eger bi ürünü dogru sekilde yikamiyorsan eger, sucu Kulüpte araman yanlis bence. Sana hak verdigim konu su Isim Yazi Fontu. Ama senin aldigin yerdende Orijinal Ts Clubun yazi fontunu bekliyemezsinki. Adamalar kendilerine göre bir magza. Ts Clubdan aliyorlar 10,15 Forma kendi magzalarinda satiyorlar. Yani Trabzonspor Kulübüyle baglantisi olmayan bir magazadan orjinal yazi beklemekde yanlis. Ama umarim bu hatalarindan ders cikartisin birdaha TS Club dan baska yerden yazi yazdirmazsin, formalarini dogru sekilde yikarsin.
arma konusunda yikamaya baglayip hakli olabilirsin fakat armadaki TS logosundaki TS kismen cikmaya basliyor.. ve inaniyorum ki bunu 30 derece de de yikasaydim veya arkadaslarimla mac yapsaydim yagmurda ve forma camur olsaydi arma dahil.. o armadaki TS logosu yine kismen cikicakti.. birde isim yazi fonu hakkinda sunu demek isterim.. TS Club un resmi web sitesinde o magzanin TS Club olarak gectigi belirtiliyor Antalya Mavgat yaziyo resmi web sitede fakat Manavgatda yani sonucta yine dogru bir basim olmasini beklerdim ve beklerim de acikcasi sonucta websitemizde yer aliyor.. ve saticiya 1 degil 2-3 defa sordum dedim oyunculardaki yazi sekli mi olucak diye.. adam bana Trabzonspor bize yollayanlari basiyoruz dedi ve yenileri de geldi dedi onun üzerine evet dedim.. nerden bileydim saticinin böyle bise yapicagini.. neyse artik forma aldigmda dikkat ederim.. hali sahalar ve maclarimda pek yipratmamaya bakarim biraz hassas kullanirim en önemlisi 40 derece de yikayiniz yaziyo ya 20 derece de yikatirim artik armaya bise olmasin diye..
ama arma disinda sunu da söylemek gerekir.. kanaatimce Takimimizda güzel forma secenekleri var.. Kaleci formasi dahace yok bilmiyorum piyasaya sürülücek mi.. ama tami tamina 5 tane forma secenegimiz var ve bunlarin arasindan en az 2 tanesi cok güzeldir yani.. cogu büyük takimlara baktigmizda(Avrupanin) Barcelona, Real Madrid... adamlarin 2 formasi var veya 3 ama genellikler bi ev saha ve bi deplasman formasi oluyor.. ve bizim takimimizin 5 formasi var bence güzel birsey.. ve bundan cogumuzun tatmin olmasi gerektigni düsünüyorum
fenerbahcelilerin ellerine yine kozlari kendileri veriyolar forma sayesinde.. gecen seneki formalari icin morluklari belli olmasin diye mor forma giydiklerini söylemisti fenerliler ve ardaya etek giydirdiler resimde.. bakalim bu sene nasil dalga gecicekler gs formalariyla..
ne zaman armamızı doğru kullandık ki zaten.taraftarın dilinde tüy bitti.adamlar gerçekten özürlü anlamıyorlar.eleştirdikçe kötü taraftar oluyoruz.arma klübün kurumsal kimliğidir.gelde bunu bizim ts club yönetenlerine anlat.arma yıkayınca çıkıyor diyoruz anlamıyorlar.viyanadan bir arkadaş yeni sezon aldığı formayı göstermişti.adamın arması daha şimdiden sökülmeye başlamış.bu yüzden forma almak istemiyorum.forma yerine yeni çıkan tişörtlerden almak en mantıklısı
Yorum