Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dolarları görünce bende yeşil diye tahmin ettim.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Kappa'nın son senesinde su yeşili bir formamız vardı.Onu ne çabuk unuttunuz.

Yorum

• Hep heyecanlanıyoruz,umutlanıyoruz,güzel şeyler çıkacak diye bekliyoruz ama hiçbir zaman iyi şeylerle karşılaşmıyoruz forma konusunda.

Yorum

• geçtiğimiz sayfalarda söylendiği gibi bu sezon 65.000 forma satılmışsa seneye bize özel muamele edilmesi artık farz olur. geçen yıl da yanılmıyorsam sezon başlarında 55.000 diye bi rakam gelmişti.sezon sonuna kadar satılan diğer formaları da ilave edersek , bu sezonun sonuna kadar da satışlar iyi giderse hayal değil. klüp de artık bazı şeyleri gözden geçirecektir.
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• En başından beri diyorum söz konusu takım Trabzonspor'sa forma satışına bağlı olarak muamele yapılmamalı. Türkiye'de spor neredeyse tamamen futboldan ibaret, futbol dediğinizde de tv, gazete, internet nereye baksanız bakın 4 büyükleri görürsünüz. Trabzonspor'a forma sponsoru olduğunuzda 70 milyon insan sizin ürününüzü görüyor istese de istemese de. Ki zaten forma satışımızla da bunu hakediyoruz ama buna gerek bile kalmamalıydı.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• arkadaşlar bu forma mevzusuna kendimizi fazla kaptırmayalım..Afs abi sadece öneri sunacak kulube ve nike..şu ana kadar bu iki kurum hangi önerimizi dinledi..o yüzden biz seneye çıkacak olan nike bekleyelim..zaten 3 senede bir değişen nike kataloğunun bu sene son senesindeyiz. o yüzdendir ki gelecek sene yeni tasarımlı ama gene katalogdan nike formaları bizi bekliyor..

peki eleştiriyomusun hayır..nike giymeyi diğer formaları giymeye tercih ederim..forever nike

Yorum

• Eğer Bahsedilen Rakamlar Geçen Yıl İçin 55 bin bu yıl içinde 62 bin rakamları doğru ise ve Nikenin bu özensizliği ilgisizliği devam ederse sözleşme gözden geçirilmeli.Zira Nikenin Hangi Ürünü 1.5 yılda 100 bini geçen bir satış rakamına ulaşmıştır?
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En başından beri diyorum söz konusu takım Trabzonspor'sa forma satışına bağlı olarak muamele yapılmamalı. Türkiye'de spor neredeyse tamamen futboldan ibaret, futbol dediğinizde de tv, gazete, internet nereye baksanız bakın 4 büyükleri görürsünüz. Trabzonspor'a forma sponsoru olduğunuzda 70 milyon insan sizin ürününüzü görüyor istese de istemese de. Ki zaten forma satışımızla da bunu hakediyoruz ama buna gerek bile kalmamalıydı.

nike ismini mevcut formaylara gösterebiliyor ama bu tip ürünlerle satışı düşük olur. yeni ürünlerle ismini reklam edebildiği gibi satış için üreteceği ürünler de artacak. kimse ne kadar satacağını kestiremediği bi ürün için peşinen çok miktarda riski göze almaz. nike şuan potansiyelimizi görmüştür. bu ürünlere bu kadar talep geldiğine göre, daha iyi kaliteyle daha fazla ürün satabilceğini de inanmıştır.

tek korkum bu sezonki formaların fiyatlarından sonra yeni gelecek formaların hangi fiyat aralığında olacağı.bu sezonki çubuklumuzdan çok daha iyi formalar üretebilceğini biliyorum örnekleride var. lakin bu formamız 75 lirayken gelecek sezon daha kaliteli bi formayı 75 liraya satmak ters etki yaratabilir. geçen sezona kıyasla kalitefiyat oranını düzenler ve daha pahalı yaparsalar da fiyattan ötürü kimse almaz.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer Bahsedilen Rakamlar Geçen Yıl İçin 55 bin bu yıl içinde 62 bin rakamları doğru ise ve Nikenin bu özensizliği ilgisizliği devam ederse sözleşme gözden geçirilmeli.Zira Nikenin Hangi Ürünü 1.5 yılda 100 bini geçen bir satış rakamına ulaşmıştır?

evet göz ardı edilmemesi gereken bi detay da ; düşük kalite - kalitesine göre yüksek fiyattan satılan ürünler olmasına rağmen bence çokiyi rakamlara ulaştık.

Yorum

• muhtemelen 90 tl civarında olacaktır yeni sezon formalarımız..
                      kalitesi tartışılır o ayrı..
                      Giresunlu Trabzonsporlular
                      Osman Ağa Torunu!
                      Mês que un clup!
                      25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• şahsen ben isyan ederim bu sezonki çubukludan daha iyi olacak ve bize özel olacak bi formaya bi önceki sezonun standart formasına verdiğim ücret olan 75 lirayı verirsem

Yorum

• şahsen bende itiraz ederim..
                          yalnız 90 tl'nin üzerinden bir rakam satışlarımızı olumsuz etkiyelebilir..
                          Giresunlu Trabzonsporlular
                          Osman Ağa Torunu!
                          Mês que un clup!
                          25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Bir konuya açıklık getireyim ki, yanlış anlaşılmalar ve iletişim kazaları olmasın. Kulübümüz benden gelecek sezon ile ilgili forma tasarımı ve renk konusunda bir çalışma yapmamı istedi. Yaptığım tasarımları ve renk önerisini kulübümüzle paylaştım. Gelecek sezonun forma planlaması şimdiden başlatılmış durumda. Nike ile bu konu ile ilgili görüşmeler sürüyor. Gelecek sezon kumaş kalitelerinin artırılması ve bize özel kolleksiyon hazırlanması gibi konular konuşulmuş. Modeller konusunda netleşen bir şey henüz yok. Armalarımızın dökülmeyen, kopmayan materyallerden yapılması için çalışmalar yaptırılıyor.

Forumda, daha doğrusu Trabzonspor taraftarı üzerindeki bu lige ara vermiş, durgun, kırılgan hava kırılsın diye, yeni sezon için önerdiğim rengin daha önce kullanılmamış, yeni ve daha söylenirken bile bize ait olacak özel bir renk olduğunu söyledim, o kadar. Bir bilmece veya hadi şunu bilin bakalım da demedim. Tasarım ve renk konusunda görüşlerini aldığım birkaç arkadaşa o mesajlarla göz kırptım o kadar. Göz kırptıklarım da görüşlerini nasıl bulduklarını paylaşmakta özgürler.

Seneye önerdiğim bu renk kabul görürse -ki olmasını çok isterim- bunun belli bir süre mahrem kalması doğru değil mi sizce?

Daha ortada forma veya çalışma yokken, hamsi desenli, parlak pullu, gri forma diye olmamış ve olmayacak bir formanın havasını atmaktan çok daha doğru bir davranış olduğunu düşünüyorum.

Niye içimizden bazıları bu modelleri gördü de hepimiz görmüyoruz diye aklınıza bir soru gelebilir. Önerdiğim tasarımın uygun olup olmadığına karar verecek olan Trabzonspor taraftarı olduğuna göre zevkine ve bakış açısına güvendiğim insanların görüşleri benim için değerli olduğundan paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Yarın bu forma uygulanırsa ben de zaten bu renkleri önermiştim dediğim de şahitlerim olmalı. Gönül herkesle paylaşmak fikir alışverişinde bulunmak istiyor fakat ben buradaki yorumlardan gerekli okumaları yapıyorum zaten.

Dilimin döndüğünce buradaki ortak zevk ve beklentilerimize ayna olmaya çalıştım. Modeller, kumaş kaliteleri, renkler, kesimler, fontlar, sponsorlar, satış, armalar, uzun kollu formalar ve diğer yan ürünler ile ilgili beğeni ve beklentilerimizi iletmeye çalıştım.

Çözüme bir katkım olur mu bilmiyorum, fakat en azından bu durumun değişmesi için çaba sarfettiğimi söyleyebilirim. Bu süreci tarihe not düşüyoruz böylece.

Benim gibi sade bir kulüp üyesi veya taraftarın söyleyeceğinden çok bu işin uygulayıcılarının taraftarın sesine kulak vermesi önemli.

Pes etmek yok!

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• YENİ LOGO TASARLANIYOR

Bu arada Başkan Sadri Şener'in talebi üzerine bir amblem çalışması başlatıldı. Buna göre mevcut amblemle birlikte kulübün kuruluşunda yer alan İdmangücü, İdmanocağı, Karadenizgücü ve Martıspor'un amblemlerinin bir araya gelmesiyle oluşacak yeni tasarımın, genel kurulun da onayıyla Hüseyin Avni Aker Stadyumu ile tesislerde kullanılacağı belirtildi. İsteyen taraftarların da yaptıkları amblemi Trabzonspor'a gönderip, yönetim kurulunun onayına sunabileceği açıklandı.

kaynak: Fanatik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X