Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunda yakından görebildik. Sağol.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kalitesiz çekim yüzünden formalarımız bu fotoğrafta kötü gözküyor . Konçlardaki beyaz şerit de bozuyor görüntüyü
      eeee formalari giydirdigin sahis kollarini arkaya dogru baglayinca böyle bir foto cikar ortaya...

halbuki gecen seneki formalari ne güzel koymustular TSclup sitesine. bilgisayarda düzeltip yapmistilar süperdi...

biz ileri götürmeye calisiyoruz millet geri... insallah biz kazanacaz hadi bakalim..

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tesekkür ederim abi... Gri yi insallah sonraki zamanlarda alacagim... ikisinin arasinda kalmistim... senin resminin sayesinde parcaliya karar kildim... cok önemli bir etken... sizlerin sayesinde bizimde yakindan görme firsatimiz oluyor Türkiye Disindan... Sizlerin görüp deneme firsati var... ama bizim yok Almanyadan... cok tesekkürler paylasim icin... =)

2 Sorum var.... Senin Parcali Formanda gördügüm kadariyla Reklam yoktu kollarinda dogrumuyum? hepsimi böyle?

birde ben isim ve numara yazdirdim... acaba fontlar tanitim resimlerindeki gibimi? yani parcalinin ki colman yazan oluyor... ayni fontlarmi? eger öyleyse cok hos...
        Doğrusu ben de görmeden sipariş verdim. Şu anda görev için geçici olarak Doğu'dayım, forma satışa çıkınca siparişimi internetten verdim.
        Ve evet şimdi senin sorunla bilgisayardaki fotoğraflara tekrar baktım da kollarda reklam yok. Hepsinde mi böyle bilemiyorum.

İkinci soruna gelince ben parçalı formaya isim yazdırmayı baştan düşünmemiştim (Ama şu anda fikrimi değiştirdim, burdan İstanbul veya Ankara'ya dönünce arkasına Colman yazdırmayı düşünüyorum).
        Forumdan takip edebildiğim kadarıyla yeni fontlar olmadığından da almayı düşündüğüm çubuklu formayı ertelemiştim. Dolayısıyla fontlarla ilgili bilgiyi Trabzon'da yaşayan arkadaşlardan almak daha doğru olur.
        En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 07.07.2010, 15:51.
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antreman ürünleri çok güzel

Bu ürünleri satışa koydular mı ya da ne zaman koymayı planlıyorlar.Şortlar çok hoşuma gitti.Bir an önce almayı planlıyorum.
          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Polisten sahte forma operasyonu
            07 Temmuz 2010 / 17:15
            Trabzon polisi, Trabzonspor logolu sahte formalar ele geçirdi.

Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu kapsamında 72 adet sahte Trabzonspor logolu forma ile 52 adet de yine aynı formaya ait sahte şort ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon kapsamında sahte forma sattığı tespit edilen bir mağazaya operasyon düzenlendi.
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• hayret bizimkiler sahte forma almışlar
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Resmi sitemizde Şenol Hoca'nın beyaz t-shirt ve ray-banıyla janti fotosundaki t-shirtten istiyoruuuum.
                Bana ne işte,bana ne...
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resmi sitemizde Şenol Hoca'nın beyaz t-shirt ve ray-banıyla janti fotosundaki t-shirtten istiyoruuuum.
                  Bana ne işte,bana ne...
                  evet... bencede mükemmel olur eger bu t-shirt satilirsa... bende istirem gurban....
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bu arma ne böyle ya??
                    .

Yorum

• Geçen fotoğrafını koyduğum formalar hala orda..

Klübe mail de atmıştım sallayan yok. Sen sallamıyorsun bende daha sallamam ne haliniz varsa görün..

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arma ne böyle ya??
                        bu bizim fontlarmı,sanki biraz farklılık var..

Yorum

• Takımımız yeni sezonun ilk hazırlık maçını yarın (perşembe) Gaziantepspor'la oynayacak. Isparta Davras Sirene Mountain Resort Otel'in sahasında gerçekleştirilecek olan müsabaka saat 18.00'de başlayacak.

--

Bakalım hangi formayı giyecekler

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Polisten sahte forma operasyonu
                            07 Temmuz 2010 / 17:15
                            Trabzon polisi, Trabzonspor logolu sahte formalar ele geçirdi.

Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu kapsamında 72 adet sahte Trabzonspor logolu forma ile 52 adet de yine aynı formaya ait sahte şort ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon kapsamında sahte forma sattığı tespit edilen bir mağazaya operasyon düzenlendi.
                            haberin devaminda kimsenin göz altina alinmadigida deniyordu.
                            hem korsanlik yap ama gözaltina alinma

Yorum

• Arsenal'in yeni sezon formasının satış fiyatı $79.99. Nike'a kızıyoruz ama acaba bir formadan kulüp ne kadar kazanıyor onlar ne kadar kazanıyor ve arada kazanan birileri var mı?

Arsenal'in bu modeli de bizim renklerimize uygun bir tasarım. Bakarsınız önümüzdeki sezonlarda bu model baz alınarak yeni bir forma tasarlanıverir.
                              Renginden dolayı algıda seçicilik yapıp Aston Villa modeli dediğimiz bu klasik forma da çubuklu forma gibi klasiklerimiz içerisinde yerini alırsa güzel olur gibime geliyor.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni Çıkan Caprilere Nerden Ulaşabiliriz ?
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X