Galatasarayin beyaz formasi güzel olmus.. tanitimlari da cok güzel..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
GS formaları çıktı . Arslan Forma güzelmiş
Parçalı : http://www.galatasaray.org/images/ga...b0b17641ac.jpg
Arslan : http://www.galatasaray.org/images/ga...35dab007d3.jpg
Somon : http://www.galatasaray.org/images/ga...cd84d55623.jpg
Arkaları güzel olmamış son 2'sininEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 27.07.2010, 19:38.
Yorum
-
Nike bu işi beceremedi bu apaçık ortada.Taraftar olarak istedikki Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bırakın özel forma üretmeyi dalga geçer gibi formaların yakalarını değişip aynı formaları gönderdiler.
Bundan sonra sponsor olacak firmanın ismi önemli değil Lescon bile olabilir yeterki Trabzonspor'a özel forma yapsınlar.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bu işi beceremedi bu apaçık ortada.Taraftar olarak istedikki Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bırakın özel forma üretmeyi dalga geçer gibi formaların yakalarını değişip aynı formaları gönderdiler.
Bundan sonra sponsor olacak firmanın ismi önemli değil Lescon bile olabilir yeterki Trabzonspor'a özel forma yapsınlar.
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs nin amblemleride yapistirma
bjk amblemleride aynen yapistirma
fenerinkilerde yapistirma sanki öyle geldi baba ama emin degilim
nedir bu yapistirma meraki anlamadimSAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bu işi beceremedi bu apaçık ortada.Taraftar olarak istedikki Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bırakın özel forma üretmeyi dalga geçer gibi formaların yakalarını değişip aynı formaları gönderdiler.
Bundan sonra sponsor olacak firmanın ismi önemli değil Lescon bile olabilir yeterki Trabzonspor'a özel forma yapsınlar.
yazılan o kadar yazıyı okumadığınız ya da okuyup anlamadığınız açıkça ortada. gs için parçalı forma her yıl çıkar ve değişmez, ama biz parçalı çıkardık diye ortalığı yıktı millet,
gelelim gs nin aslanlı formasına, adidas aynı şekilde fenere de forma yaptı, bunun için kalkıp NİKE firmasını suçlamak yerine neden işin işleyişini görüp anlama gayretinde bulunmuyorsunuz.
Nike size bir katalog verir ve seçiminizi yapın der, yönetim çıkar ben bunları istiyorum şu fiyat aralığındaki kumaştan olsun söyler, nike istenileni yapar gönderir.
Yönetim Nike firmasına bana Trabzonspor logolu forma yap şu kumaştan olsun, diye teklif yaptı da nike kabul mü etmedi
ayrıca taraftarı memnun etmek imkansızdır, sayısızca forma tasarımları yapılıyor ve herkes farklı formaları beğeniyor tabi o formalar olmayınca da çıkıp veryansın ediyor,
geçen yıl çubuklu forma çıktığında bir üyeye ait 2 mesajı alıntılamıştım, 1 tanesi aylar önce yazdığı çubuklu formamız olması muhtemel olan tasarım ile ilgili yorumuydu, öve öve bitirememişti formayı çıksın 2 tane bile alırım diyordu,
Çubuklu forma çıktı formayı yerin dibine soktu o arkadaş, üstelik çok beğendiği öve öve bitiremediği çubuklu forma tasarımı ile çıkan forma aynıydı.
Bu arkadaş çıkıp beni rencide etmek için mi yapıyorsun demişti, öyle bir düşüncem yoktu kesinlikle sadece örnek olarak o kişi denk gelmişti.
Sırf eleştirmek için değil bilerek düşünerek yazılar yazmak gerektiğini düşünüyorum, çıkıp reklamlardan, armadan dolayı Nike firmasını suçlayanalar forma modelleri için Nike firmasını suçlayanlar sadece bilgisizlikten kinlerini kusuyorlar,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum