Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasarayin beyaz formasi güzel olmus.. tanitimlari da cok güzel..
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• GS formaları çıktı . Arslan Forma güzelmiş

Parçalı : http://www.galatasaray.org/images/ga...b0b17641ac.jpg

Arslan : http://www.galatasaray.org/images/ga...35dab007d3.jpg

Somon : http://www.galatasaray.org/images/ga...cd84d55623.jpg

Arkaları güzel olmamış son 2'sinin
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 27.07.2010, 19:38.

Yorum

• ooooo arslan iiymiş
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• 6s nin formaları güzel olmuş...bizimkiler neden böyle profosyonel elden çıkmaz anlamış değilim...
          coolman COLMAN....

Yorum

• Nike bu işi beceremedi bu apaçık ortada.Taraftar olarak istedikki Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bırakın özel forma üretmeyi dalga geçer gibi formaların yakalarını değişip aynı formaları gönderdiler.

Bundan sonra sponsor olacak firmanın ismi önemli değil Lescon bile olabilir yeterki Trabzonspor'a özel forma yapsınlar.
            Bordomavi.net

Yorum

• gs nin amblemleride yapistirma

bjk amblemleride aynen yapistirma

fenerinkilerde yapistirma sanki öyle geldi baba ama emin degilim

nedir bu yapistirma meraki anlamadim

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike bu işi beceremedi bu apaçık ortada.Taraftar olarak istedikki Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bırakın özel forma üretmeyi dalga geçer gibi formaların yakalarını değişip aynı formaları gönderdiler.

Bundan sonra sponsor olacak firmanın ismi önemli değil Lescon bile olabilir yeterki Trabzonspor'a özel forma yapsınlar.
                Bencede nike güzel formalar yapmış olabilir ama istediğimizi yapmadı

Yorum

• Gri forma bu senenin en güzel formasI..

Gs de yaklaşamamış yanına..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bencede Adidas hem GS ye hemde FB ye güzel formalar sunmus.. BJK ninkiler pek hosuma gitmedi.. belki gelcek sezon bi özel formamiz olur..
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gs nin amblemleride yapistirma

bjk amblemleride aynen yapistirma

fenerinkilerde yapistirma sanki öyle geldi baba ama emin degilim

nedir bu yapistirma meraki anlamadim
                      digerlerini bilemiyorum da fenerinki yapistirma degil sanirim.. daha yakindan bakinca dikisli gibi gözüküyo
                      SAMSUN UNDERGROUND RAP
                      55

Yorum

• istanbul medyası eğer biraz bizide ön plana koysaydı GRİ formayı överdi kesin ama hep 3lünün arkasında oldukları için onların çıkardıkları formalar hep ekranlarda ve ses getiriyor...

Yorum

• Vay be herifler formalara özel hepsine terekr teker reklam filmi hazırlamışlar...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• kolay kolay rakip takimlarin formalarini övmem ama su gsin Arslan Formasi hic de fena degilmis

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike bu işi beceremedi bu apaçık ortada.Taraftar olarak istedikki Trabzonspor'a özel forma üretilsin.Bırakın özel forma üretmeyi dalga geçer gibi formaların yakalarını değişip aynı formaları gönderdiler.

Israrla bu nike düşmanlığınız anlamak mümkün değil,

yazılan o kadar yazıyı okumadığınız ya da okuyup anlamadığınız açıkça ortada. gs için parçalı forma her yıl çıkar ve değişmez, ama biz parçalı çıkardık diye ortalığı yıktı millet,

gelelim gs nin aslanlı formasına, adidas aynı şekilde fenere de forma yaptı, bunun için kalkıp NİKE firmasını suçlamak yerine neden işin işleyişini görüp anlama gayretinde bulunmuyorsunuz.

Nike size bir katalog verir ve seçiminizi yapın der, yönetim çıkar ben bunları istiyorum şu fiyat aralığındaki kumaştan olsun söyler, nike istenileni yapar gönderir.

Yönetim Nike firmasına bana Trabzonspor logolu forma yap şu kumaştan olsun, diye teklif yaptı da nike kabul mü etmedi

ayrıca taraftarı memnun etmek imkansızdır, sayısızca forma tasarımları yapılıyor ve herkes farklı formaları beğeniyor tabi o formalar olmayınca da çıkıp veryansın ediyor,

geçen yıl çubuklu forma çıktığında bir üyeye ait 2 mesajı alıntılamıştım, 1 tanesi aylar önce yazdığı çubuklu formamız olması muhtemel olan tasarım ile ilgili yorumuydu, öve öve bitirememişti formayı çıksın 2 tane bile alırım diyordu,
                              Çubuklu forma çıktı formayı yerin dibine soktu o arkadaş, üstelik çok beğendiği öve öve bitiremediği çubuklu forma tasarımı ile çıkan forma aynıydı.
                              Bu arkadaş çıkıp beni rencide etmek için mi yapıyorsun demişti, öyle bir düşüncem yoktu kesinlikle sadece örnek olarak o kişi denk gelmişti.

Sırf eleştirmek için değil bilerek düşünerek yazılar yazmak gerektiğini düşünüyorum, çıkıp reklamlardan, armadan dolayı Nike firmasını suçlayanalar forma modelleri için Nike firmasını suçlayanlar sadece bilgisizlikten kinlerini kusuyorlar,
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Galatasaray'ın formaları iyi ya da kötü diye yorumda bulunamam ama formalar üzerinde ki ince işçilikler mükemmel olmuş..hele gs abmlemini taşıyan iki aslan figürü çok anlamlı olmuş bence..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X