Polisten sahte forma operasyonu
07 Temmuz 2010 / 17:15
Trabzon polisi, Trabzonspor logolu sahte formalar ele geçirdi.
Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu kapsamında 72 adet sahte Trabzonspor logolu forma ile 52 adet de yine aynı formaya ait sahte şort ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon kapsamında sahte forma sattığı tespit edilen bir mağazaya operasyon düzenlendi.
Emre formaların renginde bir sıkıntı yok. Fotoğraf çekiminden kaynaklanan bir göz yanılması var sadece.
Yukarıda paylaşılan yeni parçalı formamızın kolu ile gövdesindeki rengin -aynı kumaş olduğu halde- farklı görünmesinin nedeni doğru fotoğraf çekiminin yapılmaması.
Çubuklu formamızın güzel görünmesinin bir nedeni de mavinin doğru tonunun yakalanmasının yanında bordomuzun da doğru kullanılması.
abi yeni formalarda neden yakadaki Trabzonspor yazısı yok.bence gayet şıktı.ayrıca 2 gün önce Trabzondaydım çucuklu forma aldım forma gayet şık ve güzel.ancak benim itiraz ettiğim konu şu.forma tanıtmını yapıyosun ve formalarda hatırlarsınız sarı renkte isim ve numara yazmışlardı.Ts club a sordum daha gelmedi 1 hafta sonra falan dedi.bu nasıl bi mantık.sen formaları çıkartıyosun tanıtımını yapıyosun ancak satışa gelince eksiğin var.bence bu taraftara yeteri kadar önem verilmediğinin bir göstergesi
Serdar Satış Sorumlusu Gibi Cevapladın Aynı hahaha
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Şu korsan formacıları nereye şikayet ediyoruz ?..Ben de gördüm dün bir yerde.
Her yer dolu ya söylene söylene geçiyorum dükkanların önünden bi gün dayak yiyeceğim. Görüyorlar bir şey demiyorlar. Karakolun az ötesinde bile satılıyor.
Yorum