Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Polisten sahte forma operasyonu
    07 Temmuz 2010 / 17:15
    Trabzon polisi, Trabzonspor logolu sahte formalar ele geçirdi.

Trabzon’da Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu kapsamında 72 adet sahte Trabzonspor logolu forma ile 52 adet de yine aynı formaya ait sahte şort ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon kapsamında sahte forma sattığı tespit edilen bir mağazaya operasyon düzenlendi.
    İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haberin devaminda kimsenin göz altina alinmadigida deniyordu.
    hem korsanlik yap ama gözaltina alinma
    Olsun bu da bir gelişme.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emre formaların renginde bir sıkıntı yok. Fotoğraf çekiminden kaynaklanan bir göz yanılması var sadece.

Yukarıda paylaşılan yeni parçalı formamızın kolu ile gövdesindeki rengin -aynı kumaş olduğu halde- farklı görünmesinin nedeni doğru fotoğraf çekiminin yapılmaması.

Çubuklu formamızın güzel görünmesinin bir nedeni de mavinin doğru tonunun yakalanmasının yanında bordomuzun da doğru kullanılması.

abi yeni formalarda neden yakadaki Trabzonspor yazısı yok.bence gayet şıktı.ayrıca 2 gün önce Trabzondaydım çucuklu forma aldım forma gayet şık ve güzel.ancak benim itiraz ettiğim konu şu.forma tanıtmını yapıyosun ve formalarda hatırlarsınız sarı renkte isim ve numara yazmışlardı.Ts club a sordum daha gelmedi 1 hafta sonra falan dedi.bu nasıl bi mantık.sen formaları çıkartıyosun tanıtımını yapıyosun ancak satışa gelince eksiğin var.bence bu taraftara yeteri kadar önem verilmediğinin bir göstergesi
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Basketbol ürünleri de çıkarılacak mı bu sene?
        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Antrenman ürünleri satışa çıktımı? Nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antrenman ürünleri satışa çıktımı? Nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim..
            Henüz satışa çıkmadı. İlerliyen günlerde satışa sunulacaktır.
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Serdar Satış Sorumlusu Gibi Cevapladın Aynı hahaha
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Şu korsan formacıları nereye şikayet ediyoruz ?..Ben de gördüm dün bir yerde.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu korsan formacıları nereye şikayet ediyoruz ?..Ben de gördüm dün bir yerde.
                  Nerde Alihan burda mı.ççç
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nerde Alihan burda mı.ççç
                    Aynen.

Şikayet etmeyi düşünüyorum.

Yorum

• Çarşıda mı?
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bazarda çok var ççç Topla topla bitmez
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• sabah gri forma siparişimi verdim bakalım bekliyoruz Ama içimde amblem ve bayrak yapıştırmasında bir sıkıntı olacakmış gibi büyük bir his var nedense

Yorum

• Alihan daha Trabzon'dakine çare bulamıyorlar Zonguldak'a ne yapabilirler..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu korsan formacıları nereye şikayet ediyoruz ?..Ben de gördüm dün bir yerde.

Her yer dolu ya söylene söylene geçiyorum dükkanların önünden bi gün dayak yiyeceğim. Görüyorlar bir şey demiyorlar. Karakolun az ötesinde bile satılıyor.
                              # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alihan daha Trabzon'dakine çare bulamıyorlar Zonguldak'a ne yapabilirler..
                                Orası da doğru , düşündüm ama ne yapayım şikayet edesim geldi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X