Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynı, yani S beden giyen M beden alırsa büyük gelir

Teşekkürler abim sağolasın
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sizi kast etmedim. genel olarak ortaya yazdim. Dileyen Üstüne alinabilir.

------

Su Konuda anlasamiyoruz:

Nike Trabzonsporun Sponsor degildir, baslik biraz Yaniltiyor bizi.

Trabzonspor Nike in Müsterisidir. Yani Nike bizi Adam yerine koymuyor gibi bir Durum yok.

Trabzonspor ne istiyorsa Nike onu üretiyor.

Trabzonspor Nike a deseki: "Armami sen Dik, Forma bnasi 5 Tl Daha vereyim sana" Nike Dikmezmi?

"Özel bir tasarim yap, Layoutu sadece bizde olsun, 5 TL de buna vereyim ekstradan " Nike Tasarlamazmi?

"Kumasi en kalitelisinden olsun, Makinede yikanir olsun % Tl de buna vereyim" Nike kullanmazmi ?

Ama sonra buraya Taraftar girip, "Bu Forma bu kadar pahali olurmu, Nike bizi Zengin yerine Koyuyor" demezmi?

Der

trabzonspor.org.tr'de sponsorlara bakarsan görebilirsin Nike logosunu. Nike bizim sponsoorumuzdur, aynı zamanda dediğin gibi Trabzonspor Nike'ın müşterisidir.

Yorum

• Arkadaslar gecen seneki S beden ile bu seneki S beden aynı mı acaba bir fark var mı

Yorum

• Arkadaşlar formaları takımına destek olmak isteyen alır beğenmeyen almaz.
            ben destek için alacağım.yoksa formaları çok beğendiğim için değil.
            ben başka noktaya değinmek istiyorum.ürün çeşitliliğinin daha da artması gerektiğini düşünüyorum.hayatın her alanında kullanılacak ürünler.mesela örneğin bir fermuarlı sweat çıkarmıyorlar.
            bir çok takım hem futbolcular hemde taraftar kullanmakta ama bizde yok.
            ilgililere duyurulur....

Yorum

• 3 forma siparişi verdik carsambaya kadar elimizde olacak

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...mesela örneğin bir fermuarlı sweat çıkarmıyorlar.
                bir çok takım hem futbolcular hemde taraftar kullanmakta ama bizde yok.
                ilgililere duyurulur....

65 tl.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• colman ve alanzinho fenere mesaj vermiş ellere dikkat 2-2 mii?
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Merak ettiğim şey uzun kolluları ne zaman çıkıcak acaba? Forma kesin alıcam ama uzun kollu tercih ediyorum. Bilgisi olan var mı?
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Merak ettiğim şey uzun kolluları ne zaman çıkıcak acaba? Forma kesin alıcam ama uzun kollu tercih ediyorum. Bilgisi olan var mı?
                      Aynı şeyi ben de merak ediyorum...
                      Ama çok sabırsızım forma konusunda...
                      Galiba kısa kollu almak zorunda kalacağım...
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı şeyi ben de merak ediyorum...
                        Ama çok sabırsızım forma konusunda...
                        Galiba kısa kollu almak zorunda kalacağım...

Ligin başında uzun kollu formalarımız satışta olacak.

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzonspor.org.tr'de sponsorlara bakarsan görebilirsin Nike logosunu. Nike bizim sponsoorumuzdur, aynı zamanda dediğin gibi Trabzonspor Nike'ın müşterisidir.
                          Sponsor kelimesi biraz yaniltiyor. Resmi aciklamalardada zaten "Tedarikci" olarak geciyor.

Isin Isim kismini bilemem, ama Trabzonspor Siparis verdigi seyi Veriyor Nike. Nike a Haksizlik yapilmasin diye söylüyorum bunu.

Not: Nike güzel, ama Kappa daha güzel
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ya rakadaslar XXL bedel formasi var mi yok mu?
                            TS club sitesinde görünmüyor ama belki ts clup magazalarinda satililiyor.
                            Birisi bilgi verirse çok memnun olurum.
                            "Trabzon Bir Sevda, Trabzonspor Bir Destandir"

Yorum

• bu akşam boyner mağazasına gittim gezerken formaların olduğu standda biraz takıldım.bizim geçen sezonki formalada var man utd barca brazilya falan da var.drifit diye bişe tuttrmuş gidyoruz.bizim formalarda o dediğimizden ama modeller tasarım farklı authentic midir nedir bide öle bir etiket var üstünde herhalde kumaş kalitesini ifade ediyor.
                              arkadaşım beş tane farklı model forma çıkartıyorsun bari bir tanesini adam gibi güzel bir forma yap fiyatıda okkalı olsun.hepsi aynı model bi tek gri var oda beklenenin bayağı altında.(ona rağmen gri aldım)
                              hee diceksiniz sözleşmemiz 5 seneydi kaldı 2 sene ,göreceğiz ne değişecek.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizi kast etmedim. genel olarak ortaya yazdim. Dileyen Üstüne alinabilir.

------

Su Konuda anlasamiyoruz:

Nike Trabzonsporun Sponsor degildir, baslik biraz Yaniltiyor bizi.

Trabzonspor Nike in Müsterisidir. Yani Nike bizi Adam yerine koymuyor gibi bir Durum yok.

Trabzonspor ne istiyorsa Nike onu üretiyor.

Trabzonspor Nike a deseki: "Armami sen Dik, Forma bnasi 5 Tl Daha vereyim sana" Nike Dikmezmi?

"Özel bir tasarim yap, Layoutu sadece bizde olsun, 5 TL de buna vereyim ekstradan " Nike Tasarlamazmi?

"Kumasi en kalitelisinden olsun, Makinede yikanir olsun % Tl de buna vereyim" Nike kullanmazmi ?

Ama sonra buraya Taraftar girip, "Bu Forma bu kadar pahali olurmu, Nike bizi Zengin yerine Koyuyor" demezmi?

Der
                                O zamanda bu işe Nike ile devam etmeyeceğiz.Ben Fenerbahçe taraftarının, Galatasaray taraftarının formalarına verdiği paranın aynısını verip onların formasına imrenerek bakacaksam ne anladım bu işten.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X