Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bişe soracam armalar dikişmi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bişe soracam armalar dikişmi
      yapıştırma,eskiye göre daha sağlam olacağı söylendi.
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapıştırma,eskiye göre daha sağlam olacağı söylendi.
        hım o zaman antraman tshirtü almaya devam

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hım o zaman antraman tshirtü almaya devam
          yeni sezon antrenman forması bulabilirsen..

Yorum

• İlk olarak doganay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hiçbir ayrıntıyı abarttığımı kabul etmiyorum.Takımımı çok seven formasına çok önem veren bir taraftarım ben.Şimdiye kadar giydiğimiz bütün marka formalarını aldım gururla giydim.Nike kaliteli forma yapıyosa bile bunu bizim formalarımız için söylememiz çok zor. İyi forma yapıyor evet Barcelona forması. Evet beklenti ve birikimlerimiz farklıydı mesela dikişli logo benim en çok önem verdiğim ayrıntılardan bi tanesi , yazı fontu ve rengi , dikim kalitesi, kumaşı belki kumaştan çok anlamıyo olabilirim ama bi formanın kaliteli ve şık durup durmayacağını anlarım. Fenerbahçeli futbolcuların giydiği formaların üzerlerinde çok şık durması onların vucutlarının şeklinden değil formanın kalitesinden herhalde. Benim nacizane görüşlerim bunlar. Takım ürünlerine aç bir taraftar kitlesi olarak dahada önemlisi Trabzonspor taraftarı olarak ben daha göz alıcı , detayları daha farklı bordo-mavi renklere daha çok yakışan ürünler beklerdim..( Bir Fenerium mağaza yetkilisinden duyduklarımı aktarmadan geçemiycem ; Sizdeki ürün alma potansiyeli bizim taraftarlarda olsa biz ihya oluruz... Bende diyorum ki Feneriumdaki ürünler ve formalar bizde olsa bizim kulüp ihya olur.. İşin özeti bu aslında...
            Sayin Doganay,

sana katiliyorum. Lisansli ürünleri kullanmani Takdir ediyorum.

Ama elestirdigin Noktalar oldugu gibi Yönetimin inisyatifindedir. Bunlari onlara Söylememmiz gerekiyor.

Misal: Annem benim icin L Forma almak istedi. Ona yok ama XXL var denmis. Ve annem XXL Formayi bana Almanyaya Getirdi. Bende bu Ückagitciligi buraya yazma yerine, TSClup Müdürüne Okkali bir Mail attim.

Sonuc: Ödemeli olarak Formami yolladim, bedelsiz olarak L Formama kavustum Kargoyla. Herkes benim gibi Tepkisini koysa, TsClup Amatör ve Kalitesiz anlayisindan vazgecer bence.

Saygilar
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• en sonunda oldu evet suku roldu trabzoncell yazısı bez parcasız futbolcuların uzerındekıler degısmıs cok sevındım bu kadar basıttı bı turlu yapmıyorlardı.......

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğanay bir formadan beklentin nedir bilmiyorum ama olaya çok duygusal ve abartılı yaklaşmışsın.
                ( Son mesajını 26-01-2009, 21:13 tarihinde yazmışsın ve o tarihten bugüne ilk mesajın forma hakkında ve böyle, enteresan )

Formayı görünce bizi alıp başka diyarlara mı götürmesini bekliyorsunuz. Formalarımızın kumaş kaliteleri de renkleri de modelleri de gayet güzel. Olayı Nike forma işinden anlamıyora bağlamak ta yanlış, adamlar gayet iyi anlıyorlar ama biz her şeyi anladığımızı zannediyoruz. Seneye başka bir markayla çalışacağız diye bir şey duymadım ben.

Ayrıca sana "Abi sadece Ay-Yıldız basmışlar geçen yıl formalarına o kadar" diyen her kimse, ekmek yediği Trabzonspor'a ancak bu kadar ihanet eder bir insan. Formadan da esnaflıktan da hiçbir şey anlamadığı ortada.

Olaylara farklı yerlerden bakıyoruz, kendi birikimlerimizle olayları farklı değerlendirmemiz normal. Sponsorda istikrardan ve bu olayların kurumsal, estetik disiplinler altında değerlendirilmesinden yanayım. Geçmişte ne giydiğimizi unutarak, başka Türk takımları ne giymiş bakmadan yapılan değerlendirmeler eksik kalıyor hep.

Nike, para kazandığı ve kazandırdığı bir kulübe karşı "bütün dünyaya iyi forma yaparken, bunlara kötüsünü yollayayım. Hatta hatalı formalar üreteyim, adam yerine koymayayım" derdinde değil. İşin ekonomik boyutunu bilmiyorsunuz. Yönetim taraftarın beğenisini, ekonomik yapısını düşünerek 5 tane model seçmiş. Modeller farklı olabilirdi bu konu ile ilgili görüşlerimi defalarca paylaştım o ayrı konu. Siparişi veren bizmiziş de karşımıza başka bir şey çıkmış gibi davranmaya gerek yok.

Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz, Trabzonspor bu sezon bu formaları giyecek. Yeşil saha üzerinde futbolcularımızı o formalarla görenler daha çok sevecek formamızı. Kendi zevkine uymuyor diye kimsenin Trabzonspor formasını aşağılamaya, kendisi almıyor olabilir, başkasını almamaya teşvik etmeye hakkı yok. ( genel konuşuyorum alınganlık yapmayın )

Herkes her şeyi beğenecek diye bir durum yok, ben beğendim formalarımızı.

Şükürsüzüz, sabırsısız, zor taraftarımız var zor...
                Abicim son mesaj tarihimle yorumumu karşılaştırman benim tuhafıma gitti , ben bu sayfayı sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum. Bu sefer beklentilerimin altında bi durumla karşılaşınca yazma ihtiyacı hissettim kendimde.1,5 yıldır yazmamak takımı ve ürünleri takip etmemek anlamına gelmez herhalde.Paylaşımlarınızı beğeniyle ve ilgiyle takip ediyorum ama beğenmek kadar eleştirmekte hakkımız sanırım, hep pembe gözlükle bakarsak olaylara ilerki sezonlarda muşambadan forma giyeriz.

Yorum

• ayrıca formlarımız cıktı begenenler oldu begenmeyenler oldu artık yapack bıse yok (bence guzel ozellıkle cubuklu)olumsu zgorus bıldırmenın anlamı yok en basda herkes fıkrını bıldırdı gectı daha degısecek halı yok artık seneye konusuruz ne yapabılırz dıye dusunebılırz ... mesela arma sımetrık deıl dedık oldu trabzoncell yazısı bez parcalı dedık duzeltıldı detay dıyoruz nıke yapmıyorsa kulup yapabılır mesela formanın arkasına trabzonspor yazabılır bence... bıraz daha yapıcı olumlu olursak yada olumlu tarafından bakarsan daha ıyı oalcagını dusunuyorum saygılar......

Yorum

• Kappa döneminde formaların 80 TL ye satıldığını, armaların küçük ve yanlış kullanıldığını, Puma döneminde yanlış renklerde, naylon kumaşlardan formalar giydiğimizi, yapıştırma armayı ilk Puma döneminde gördüğümüzü ve en önemlisi de forma satışından kulübümüzün para kazandığımızı unutuyoruz.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Değer kıymet bilmeden boş beleş sallamaya devam. Çok iyisiniz.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Değer kıymet bilmeden boş beleş sallamaya devam. Çok iyisiniz.
                        Hele Ali Fuat abi kadar Objektif, özverili biri bile elestiriliyor

Ali Fuat abinin ililendigi kadar, burada Bilgi sahibi olmadan laf sayanlar ilgilense. Hatta 10 da biri kadar ilgilenip, gerekli Mercilere Ulassa, su an eminimki Armamiz Dikisli olurdu
                        Trabzonspor

Yorum

• Benim burda Ali Fuat abiyi eleştirmem söz konusu değildir.Benim eleştirim kulübedir.Mail olarakta kulübe ilettim zaten bu rahatsızlıklarımı.Ben eminimki Ali Fuat abi karşımıza en güzel forma çıkmasını isteyenlerin başında.Ama bu firma bu ürünlerle bizim beklentilerimizi karşılayamıyor.

Yorum

• Mesele benim meselem değil, beni çıkarın aradan. Çözüm odaklı davranma ve olayları bilgi temelli değerlendirme alışkanlığı kazanabiliyormuyuz ona bakalım.

Formalarda Trabzonspor yazısı yazılması ile ilgili o kadar çok girişimde bulundum ki. Kendim örneğini de yaptırdım daha net anlaşılsın diye.

Trabzonspor'da yetkililerle bu konularla ilgili sunum yaparken şu hikayeyi anlatarak başladım meselelerimizi ve çözüm yollarını konuşmaya. Efendim hikaye şu:

" Zamanın birinde padişah sarayının önündeki havuzun içinin süt ile doldurulmasını emrediyor. Halka duyuru yapılıyor, o gece herkes getirebildiği kadar havuza süt getirecek. Ertesi sabah Padişah bir bakıyor ki havuz ağzına kadar su dolu. Her getiren nasıl olsa herkes süt getirmiştir, benim suyum arasında belli olmaz diye havuzu su doldurmuşlar"

Herkes şikayet ediyor fakat çözüm tarafında yer almıyor. Pozitif eleştiri kavramını ortaya attım. Eleştirdiğimiz kızdığımız kadar iyi işler olunca da teşekkür etmeyi bilmeliyiz. Kaç kişi son tanıtım organizasyonu için kulübe teşekkür maili attı veya böyle bir girişimde bulundu?

Olayın iki tarafı var. İki tarafta doğru iletişim yaklaşımları ile olaya yaklaşırsa şikayet ettiğimiz konular çok daha hızlı çözülür. Bilinçli taraftar zaten lisanslı ürün kullanma ve kulübüne katkı yapma derdinde, bunu yaparken de satın aldığı ürünün kaliteli ve güzel olmasını beklemesi en doğal hakkı. Ürünlerle ilgili istek ve şikayetlerini doğru biçimde ifade ederse zaten dikkate alınıyor. Ama bilip bilmeden yapılan eleştiriler bu eleştiri mekanizmasının yıpranmasına yapılan iyi işlerin gölgelenmesine neden oluyor.

İşin diğer tarafı yani kulüp te gerçek taraftar ne istiyor bunu iyi okuyabilmeli. Meşale yakanla, küfür edip, kuru gürültü yapanla takımına pozitif katkı yapan taraftarı ayırmasını bilecek. Kendisine yöneltilen eleştiri veya önerileri dikkatle değerlendirecek.

Futbol ile ilgili danışmanlar görev yapıyor kulüpte, bu estetik konularda da danışılacak -güvenilip, verdiği kararlar uygulanacak, sorup bildiğini okumak için değil- yığınla insan vardır camiamızda. Kulübümüzün aylık fi bedel bir ücretle çalıştığı ajans birilerinin tanıdığı olduğu için değil, gerçekten kulübe proje ürettiği için kulüple çalışacak. TS Club logosu hazırlandığı sırada bu görünmez duvara tosladığımı hissettim. Buraya bir parantez açayım benim bu konularda bir beklentim yok, birikimlerimle zaten elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum.

Anlık fevri tepkilerle, geçici heveslerle değil, olayları kurumsal estetik disiplinler içerisinde değerlendirmeliyiz.

Kabul etmek lazım ki kimse formaları şimdiki kriterlerle değerlendirmiyordu geçmiş zamanlarda. Bunca sayfadır sadece bir markayı konuşmadık ki biz. İlgilendiğimiz bize bu kadar sıcak gelen şey Trabzonspor formasının temsil ettiği ruh.

Hiçbir forma tek başına bir şey ifade etmez, onu değerli kılan içindeki futbolcu-takım-taraftar ve onun temsil ettiği ruhtur. Gerisi teferruattır.

Bilmem bana katılır mısınız?
                            En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 17:00.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubuklu formayı bugün yakından inceledim. Beden büyüyünce çubuk sayısı da artıyormuş. XL formada, üst tarafta daha dar fakat alt tarafta tam çubuklar olmak üzere 9 çubuk var. L formada da aynı şekilde. Ondaki 2 fazladan çubuk daha dar.

Yan tarafta gri formayı inceleyen birisi vardı. Trabzonspor arması resmen eğri basılmıştı. Bunun bir defo olup olmadığını tartışıyordu görevliyle.
                              En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 17:09.
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak doganay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim burda Ali Fuat abiyi eleştirmem söz konusu değildir.Benim eleştirim kulübedir.Mail olarakta kulübe ilettim zaten bu rahatsızlıklarımı.Ben eminimki Ali Fuat abi karşımıza en güzel forma çıkmasını isteyenlerin başında.Ama bu firma bu ürünlerle bizim beklentilerimizi karşılayamıyor.
                                Sizi kast etmedim. genel olarak ortaya yazdim. Dileyen Üstüne alinabilir.

------

Su Konuda anlasamiyoruz:

Nike Trabzonsporun Sponsor degildir, baslik biraz Yaniltiyor bizi.

Trabzonspor Nike in Müsterisidir. Yani Nike bizi Adam yerine koymuyor gibi bir Durum yok.

Trabzonspor ne istiyorsa Nike onu üretiyor.

Trabzonspor Nike a deseki: "Armami sen Dik, Forma bnasi 5 Tl Daha vereyim sana" Nike Dikmezmi?

"Özel bir tasarim yap, Layoutu sadece bizde olsun, 5 TL de buna vereyim ekstradan " Nike Tasarlamazmi?

"Kumasi en kalitelisinden olsun, Makinede yikanir olsun % Tl de buna vereyim" Nike kullanmazmi ?

Ama sonra buraya Taraftar girip, "Bu Forma bu kadar pahali olurmu, Nike bizi Zengin yerine Koyuyor" demezmi?

Der
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X