Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marka Savaşları

İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar dünya kupasinda birseyin farkina verdinizmi Ceyrek finallerde

Brezilaya - Hollanda ikiside Nike giyinyior
    Uruguay - Ghana ikiside Puma giyiniyor
    Almanya - Arjantin ikiside Adidas giyinyior
    Paraguay - Ispanya ikiside Adidas giyiniyor, ne tesadüf dimi
    Benden hızlı davrandınız. Benim baştan beri dikkatimi çekti ve bana hiç te tesadüf gibi gelmedi.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gri formanın arkası nasıl, alan varsa çekip paylaşabilir mi?

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gri formanın arkası nasıl, alan varsa çekip paylaşabilir mi?
        burada detayları ile paylaşmaya çalıştım

İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sonunda gri formama kavuştum,

formanı al resmi çek başlığında

resimde de görüldüğü gibi 2 sezon önceki formamın armasında ve reklamında hiçbir bozulma yok

Formanın ön yüzü

formanın arka yüzü

gri formanın ön ve arka yüzündeki kumaş farklılıkları, arka yüzü teri dışarı atmak için çok iyi

Ön yüzdeki 3 ayrı rengin birleştiği köşe

Arma gayet başarılı

arka sırt kısmı

Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sayın Afs abicim, formalarımızın daha güzel resimlenmesinden ve sunumundan bahsettin ve Nike firmasının Juventus için ürettiği formaları paylaştın. Buraya kadar herşey iyi güzel Juventus formalarını ve paylaştığın diğer Avrupa kulüplerinin formalarını görünce Nike güzel forma yapıyo diye düşünüyor insan. Yaklaşık 3 yıldır bordomavi.net'i ve özellikle bu forumu takip ediyorum, sizin paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı kaçırmamaya çalışıyorum.Bu sezon için çıkacak formalarımız hakkında bizimle paylaştığın bilgiler bana ve eminimki bi çok arkadaşıma heyecan yaratmış ve umut vermiştir.Sabırsızlıkla formaların çıkacağı günü bekledim ve dün Yenisahra daki TsClub'a gittim ilk defa orayı o kadar zengin çeşitle dolu gördüm, şaşırdım.Ama formalarımızı tek tek incelediğim zaman o şaşkınlık büyük bir hayal kırıklığına dönüştü , resmen yıkılmıştım. En az iki forma alma niyetiyle gittiğim TsClub başıma yıkılmıştı. Şimdi burdan felaket tellallığı yaptığımı düşüneceksiniz ama bu felaket değil apayrı bişeydi değişiklik olsun diye çubuklu formaların yaka ve kol ucunu resmen iliştirilen bez parçası, çubukludaki iki çubuğun ortasına yapıştırılan logomuz (dikişli logo beklerken) logoların yapışmasından dolayı logo etraflarında kalan ütü lekeleri ve logoların bisküvi parçası gibi dağılıp logo etrafına yapışmış görüntüsü, bordo formanın mat sade t-short den bozma bi kallitedeki kalitesizliği, özel forma diye beklediğimiz gri formanın kumaş kalitesi ve renk tonu olarak basitliği. O arada orda çalışan arkadaş yanıma gelip rahatsızlığımı anladı ve bana şunu söyledi "Abi sadece Ay-Yıldız basmışlar geçen yıl formalarına o kadar". Antrenman forması sordum onlar sadece futbolculara yapılmış satılmayacakmış dediler ) yazı renk ve karakterimizi sordum geçen yılın aynısını uyguluyoruz dediler, bize özel hiç bişe yapmıyomu bu nike dedim Aston Villanın elde kalmış formaları bunlar dediler ) hayal kırıklığım aldı başını gitti yani.. Neyseki sonunda bana güzel bi haber verdi mağaza sahibi abimiz sene büyük ihtimalle Kappa ile anlaşacakmışız )) bu beni mutlu etmeye yetti ve başka olumsuzluk yaşamamak için hemen oradan ayrıldım. Şimdi sayın abim öncelikle yazıyı biraz dağınık yazdığım için özür dilerim hem çalışıp hem bu yazıyı yazmaya çalıştım tam konsantre olamadım.Anlatmak istediğim şu bizim formalarımızın derdi sunumu defilesi lansmanı şusu busu değil yani.Eğri duralım doğru konuşalım ben çalıştığımız firma adına 3 takım forma yaptırdım kendim tasarlayıp hepsinin modeli de, şeklide kumaşıda bunlardan daha güzel.Bizim derdimiz Nike. Malesef Nike forma işinden anlamıyor. Bana artık burda kimse bizim formalarımız şöyle bizim formalarımız böyle demesin lütfen.1 saat boyunca herbirini tek tek inceledim 2008/09 sezonunda 2 tane 2009/10 sezonunda 2 tane forma ve birsürü TsClub ürünü satın aldım.Yine alacağım ama artık yeter ben şahsi protestomu forma ve Nike ürünü almayarak yapacağım bu yıl. Burda konuşulan yazılan çizilen modellerle mağazaya çıkan modellerin hiç alakası yok malesef artık bu kadar kandırılmak yeter. Nike 2. Lig de bi kulübe nasıl forma veriyosa bize de aynısını yolluyor bizde burda kendi imlanlarımızla logoları yamuk yumuk yapıştırıp satıyoruz. Ben umutla gelecek sezon için başka bir marka ile anlaşmamızı bekliyorum.

Yorum

• Doğanay bir formadan beklentin nedir bilmiyorum ama olaya çok duygusal ve abartılı yaklaşmışsın.
            ( Son mesajını 26-01-2009, 21:13 tarihinde yazmışsın ve o tarihten bugüne ilk mesajın forma hakkında ve böyle, enteresan )

Formayı görünce bizi alıp başka diyarlara mı götürmesini bekliyorsunuz. Formalarımızın kumaş kaliteleri de renkleri de modelleri de gayet güzel. Olayı Nike forma işinden anlamıyora bağlamak ta yanlış, adamlar gayet iyi anlıyorlar ama biz her şeyi anladığımızı zannediyoruz. Seneye başka bir markayla çalışacağız diye bir şey duymadım ben.

Ayrıca sana "Abi sadece Ay-Yıldız basmışlar geçen yıl formalarına o kadar" diyen her kimse, ekmek yediği Trabzonspor'a ancak bu kadar ihanet eder bir insan. Formadan da esnaflıktan da hiçbir şey anlamadığı ortada.

Olaylara farklı yerlerden bakıyoruz, kendi birikimlerimizle olayları farklı değerlendirmemiz normal. Sponsorda istikrardan ve bu olayların kurumsal, estetik disiplinler altında değerlendirilmesinden yanayım. Geçmişte ne giydiğimizi unutarak, başka Türk takımları ne giymiş bakmadan yapılan değerlendirmeler eksik kalıyor hep.

Nike, para kazandığı ve kazandırdığı bir kulübe karşı "bütün dünyaya iyi forma yaparken, bunlara kötüsünü yollayayım. Hatta hatalı formalar üreteyim, adam yerine koymayayım" derdinde değil. İşin ekonomik boyutunu bilmiyorsunuz. Yönetim taraftarın beğenisini, ekonomik yapısını düşünerek 5 tane model seçmiş. Modeller farklı olabilirdi bu konu ile ilgili görüşlerimi defalarca paylaştım o ayrı konu. Siparişi veren bizmiziş de karşımıza başka bir şey çıkmış gibi davranmaya gerek yok.

Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz, Trabzonspor bu sezon bu formaları giyecek. Yeşil saha üzerinde futbolcularımızı o formalarla görenler daha çok sevecek formamızı. Kendi zevkine uymuyor diye kimsenin Trabzonspor formasını aşağılamaya, kendisi almıyor olabilir, başkasını almamaya teşvik etmeye hakkı yok. ( genel konuşuyorum alınganlık yapmayın )

Herkes her şeyi beğenecek diye bir durum yok, ben beğendim formalarımızı.

Şükürsüzüz, sabırsısız, zor taraftarımız var zor...
            En son a f s tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 15:07.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dün akşamki Gana formasını beğendim bize de o tarz bi forma gidebilirdi aslında..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 2 sene sonraki formalar daha güzel olacak beklyelim bence..

Yorum

• Geçen sezon S beden Düz Mavi formam vardı. Şimdi çubuklu alacağım. Bedenler geçen senekiyle aynı mı ?
                  50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak doganay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...orda çalışan arkadaş yanıma gelip rahatsızlığımı anladı ve bana şunu söyledi "Abi sadece Ay-Yıldız basmışlar geçen yıl formalarına o kadar". Antrenman forması sordum onlar sadece futbolculara yapılmış satılmayacakmış dediler ) yazı renk ve karakterimizi sordum geçen yılın aynısını uyguluyoruz dediler, bize özel hiç bişe yapmıyomu bu nike dedim Aston Villanın elde kalmış formaları bunlar dediler ) hayal kırıklığım aldı başını gitti yani.. Neyseki sonunda bana güzel bi haber verdi mağaza sahibi abimiz sene büyük ihtimalle Kappa ile anlaşacakmışız )) ...
                    Şimdi bunlar esnaf he!!!!! Olur olur da bu kadarı olmaz.

Arkadaşım bu dediklerini cidden bunlar söylediyse tez elden bunları kulübe bildiricem! Millet malını satmak için kıçını yırtar bunlar gelen taraftarı caydırmak için seferber olmuş o zaman. Kime ve hangi akla hizmet ediyorlar anlamak mümkün değil!
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• kappanin cubuklu formasi olmasina ragmen, nikein cubuklusuna bayildim yaaa.... gider gitmez insallah alacam bitane...

diger alacagim forma bordo agir basiyor, türk bayraginla yakismis... griye isinamadim yakindan görsem bir an önce

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sezon S beden Düz Mavi formam vardı. Şimdi çubuklu alacağım. Bedenler geçen senekiyle aynı mı ?
                        aynı, yani S beden giyen M beden alırsa büyük gelir
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• nike ile 5 yıllık anlaşmadık mı biz. daha 3. senemiz o zaman nasıl seneye kappa ile anlaşacaklar

Yorum

• herkesin görüşü farklıdır ama bu formalar 3. sınıftır dostlar.formanın Trabzonspor forması olması ayrı,kalitesi-duruşu aynı.İlk bahsi geçtiğinden beri gri forma bekliyorum,gördüm,yazıklar olsun dedim.o kadar reklam yaptın,sunduğun formaya bak.kumaşı dri-fit falan geçmek lazım bunları,geçen sene de dri-fit kumaş kullandık.kumaşına para verecek olsaydık gider pamuklu t-shirt alırdık.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Her Markanin iyi Ürünleri var.

Kappa yada Lescon Fark etmez. Kaliteli, Özgün tasarimli Formayi YÖNETIM Yaptiracak.

Buradan Nike a hala Laf sayanlar var. Nike bizim Tedarikcimiz. Yani Trabzopnspor Nike Müsterisi. Nike daha iyisini, daha Özgününü yapabilir. Yapamazmi? Ama ona göre Fiyat bicer.

Buda Trabzonsporun kar marjini etkiler. Yada Fiyatlari ucurur.

O zamanda burada "Forma Güzel ama Benim Bütcem yetmiyor- Nike bizi Zengin Usagi saniyor" diye Elestiriler olacaktir.

Lütfen Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olmayalim.

Buraya Nike aleyhinde yazildigi kadar, Yönetime Mail, telefon atilsaydi, ne Tasarim, ne Kumas, nede Arma sorunu kalmisti.

Our Motto: "Cok Laf, az Is !"

Edit: Artik Ali Fuat abiyede Oklar yöneliyor. hey Allahim ya
                              En son izzet tarafından düzenlendi; 03.07.2010, 15:58.
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ben hiçbir ayrıntıyı abarttığımı kabul etmiyorum.Takımımı çok seven formasına çok önem veren bir taraftarım ben.Şimdiye kadar giydiğimiz bütün marka formalarını aldım gururla giydim.Nike kaliteli forma yapıyosa bile bunu bizim formalarımız için söylememiz çok zor. İyi forma yapıyor evet Barcelona forması. Evet beklenti ve birikimlerimiz farklıydı mesela dikişli logo benim en çok önem verdiğim ayrıntılardan bi tanesi , yazı fontu ve rengi , dikim kalitesi, kumaşı belki kumaştan çok anlamıyo olabilirim ama bi formanın kaliteli ve şık durup durmayacağını anlarım. Fenerbahçeli futbolcuların giydiği formaların üzerlerinde çok şık durması onların vucutlarının şeklinden değil formanın kalitesinden herhalde. Benim nacizane görüşlerim bunlar. Takım ürünlerine aç bir taraftar kitlesi olarak dahada önemlisi Trabzonspor taraftarı olarak ben daha göz alıcı , detayları daha farklı bordo-mavi renklere daha çok yakışan ürünler beklerdim..( Bir Fenerium mağaza yetkilisinden duyduklarımı aktarmadan geçemiycem ; Sizdeki ürün alma potansiyeli bizim taraftarlarda olsa biz ihya oluruz... Bende diyorum ki Feneriumdaki ürünler ve formalar bizde olsa bizim kulüp ihya olur.. İşin özeti bu aslında...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X