Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ana sayfadakı haber dikkatimi çekti Formalara tam not verdi taraftar diye!,
    Hangi taraftar tam not verdi benim bildiğim bütün gruplar ısyan ediyor.
    Haberi ben girdim, forumdaki "genel intiba" üzerine, ve tabiki uzmanına danışarak.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haberi ben girdim, forumdaki "genel intiba" üzerine, ve tabiki uzmanına danışarak.
      Formalara BMN'den tam not olsa daha iyi olurdu

Neyse mücadelem yalandan mecbur alacaz aynı formadan

Yorum

• Yorum

• İdman Formaları

Satılacak mı acaba?

Gri-sarı ve Sıyah-sarı ıdman formaları tam sokakta gıymelık. Cok hosuma gıttı

Yorum

- Ula ömer ne burun kıvırıyosun , süper olmuş işte ürünler , çubuklu süper mesela
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İdman formalarımız gayet güzel

Yorum

• Yorum

BMN formalara tam not vermedi. Eleştiren de var. Olumlu görüş çok daha fazla. Hem ben 7 çubuklunun hatrına kanaat notu kullandım.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Ula ömer ne burun kıvırıyosun , süper olmuş işte ürünler , çubuklu süper mesela
                    abi çubukluya lafım yok o zaten sabit

ama diğerleri aynı forma işte 3 senedir bembeyaz atlet gibi forma yapayler

Yorum

• Valla yakasız formaları tişörtleri pek sevmiyorum belki almazsam ondan almam ama bir yandanda forma alasım var.Forma olmasa bile diğer ürünlerden alacağımİdman formları süper olmuş gerçekten,onları beğenmeyeni Allah çarpar
                      Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla yakasız formaları tişörtleri pek sevmiyorum belki almazsam ondan almam ama bir yandanda forma alasım var.Forma olmasa bile diğer ürünlerden alacağımİdman formları süper olmuş gerçekten,onları beğenmeyeni Allah çarpar
                        İdman formaları gayet güzel

Maç formaları aynı yanı yalandan basmışlar buseene reklam zaten telekom gerek yoktu masrafa

Yorum

• Hem 7 çubuklu, hem ay yıldızlı. Bu fırsat kolay kolay bulunmaz.

Yorum

abi çubukluya lafım yok o zaten sabit

ama diğerleri aynı forma işte 3 senedir bembeyaz atlet gibi forma yapayler
                            koskoca 5 dunya şampiyonluğu olan brezilyayada nedense bızım beyz forma ile aynı modelden forma yapmışlar sadece renı beyaz değilde sarı,tek farklılık bu..nike'ye yazıklar olsun(!) kokskoca brezilyaya atlet gibi formalar üretip duruyor..

Yorum

İdman formaları gayet güzel

Maç formaları aynı yanı yalandan basmışlar buseene reklam zaten telekom gerek yoktu masrafa
                              Ömer sürekli isyan nereye kadar edeceksin isyan

İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hem 7 çubuklu, hem ay yıldızlı. Bu fırsat kolay kolay bulunmaz.
                              Ay Yıldız olması gerçekten önemli bir etken,mevcut formalarımın hiç birinde yok.
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• teknik ekibin eşofman takımı çok güzel bence..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X