Neyse mücadelem yalandan mecbur alacaz aynı formadan
- Ula ömer ne burun kıvırıyosun , süper olmuş işte ürünler , çubuklu süper mesela
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Valla yakasız formaları tişörtleri pek sevmiyorum belki almazsam ondan almam ama bir yandanda forma alasım var.Forma olmasa bile diğer ürünlerden alacağımİdman formları süper olmuş gerçekten,onları beğenmeyeni Allah çarpar
Valla yakasız formaları tişörtleri pek sevmiyorum belki almazsam ondan almam ama bir yandanda forma alasım var.Forma olmasa bile diğer ürünlerden alacağımİdman formları süper olmuş gerçekten,onları beğenmeyeni Allah çarpar
İdman formaları gayet güzel
Maç formaları aynı yanı yalandan basmışlar buseene reklam zaten telekom gerek yoktu masrafa
ama diğerleri aynı forma işte 3 senedir bembeyaz atlet gibi forma yapayler
koskoca 5 dunya şampiyonluğu olan brezilyayada nedense bızım beyz forma ile aynı modelden forma yapmışlar sadece renı beyaz değilde sarı,tek farklılık bu..nike'ye yazıklar olsun(!) kokskoca brezilyaya atlet gibi formalar üretip duruyor..
Yorum