Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet aynen..Kappa gibisi bidaha gelmez..Efsaneydi o forma..
    Burnumda tütüyor..Tekrar öyle bi forma görebilecekmiyim acaba..

Kappa nın Yakaları harikaydı bence .. nike nin yaptığı tüm formaların yakaları iğrenç pazardaki 5 tl lik ti-shirt yakaları gibiler çok basit duruyor rahatsız edici ... Kappa da en çok forma yakalarını özlüyorum açıkcası

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu şu nike bayrak amblem aynı hizada adam gibi durması gerektiğini anlayamayacak kapasitede insanlar demek yapıyor bu işi... Başka birşey diyemiyorum. Biraz Inter'in formasına bakar adam ya...
      çubukluda dikkatimi çeken birşey var.
      nike amblemi mavi ve bordo şeritlerin üstünde.(bize nike amblemli geliyor.)
      Trabzonspor amblemi ise sadece mavi şerit üstünde.
      ya ikiside tek şeritte olmalıydı. yada ikiside iki şerit üstüne binmeliydi.
      burda amblemi yapıştırmayla ilgilenen kişinin hataı var bence...
      En son ertuuu tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 13:54.

Yorum

• Çubuklu forma konusunda kendimce gördüğüm eksiklikleri yazmak istiyorum.

- Ts amblemi çubuk içerisine oturtulmak istenmiş. Burada doğru kullanım için Nike ambleminin göz önüne alınarak Ts ambleminin biraz daha ortaya kayması gerekiyor.

- Diğer eksik nokta ise kullanılan fontun rengi. Formanın sırt kesimi mavi. Mavi gibi açık renk bir zemine sarı yazı karakterleri olmamış. Mavi zeminde gri formada kullanıldığı gibi bordo renk font kullanılırsa hem daha uyumlu olur, hem de formaya derinlik katar.

- Bunların dışında formayı şortla ve tozluklarla bir bütün olarak düşünmemiz gerekir. Ve bu konuda da bir istikrarın sağlanması en önemli olayların başında geliyor.
        Çubuklu forma bizim için önemi olan bir forma. Bu formayı da bir bordo, bir mavi, bir beyaz şortla denemek yerine bir renkte karar sağlanmalı. Beyazın bu konuda iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ayrıca tozlularda da içerisinde beyaz renkleri barındıran, şortla da uyum sağlayacak olan mavi tozluklar düşünülebilir.(geçtiğimiz sezondan buna bir örnek)

Formalarımız ne kadar Nike ın kataloğundan seçilmiş ürünler olsada bu tür forma-şort-tozluk kombinasyonlarında istikrarı yakalarsak, kendi çizgilerimizi de oluşturmuş oluruz.
        Küçük bir ayrıntı gibi gözükse de bu söylediğim önemli şeyler. İnşallah bu konuda gerek özen gösterilir.
        En son danger00 tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 14:02.
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Yahu interin formasındaki simetriden göze hoş gelmesinden ve aynı şekilde bizim formalarımızada bayrak ve amblemin hizasal açıdan uygulanmasını düşündüğümü yazıyorum. Adam gelmiş tekstili ne kadar biliyorsun diyor bana. Sanki ben burda dikim kalitesinden forma kesiminden bahsediyorum. Göz var nizam var. Zaten ısıtekniği ile yapıştırmıyorlarmı bunları? Bu tepki kimi korumak içindir neyin edebiyatıdır anlamakta sıkıntı çekiyorum.

Beğenirsin beğenmezsin bu benim düşüncem ve düşüncelerime güveniyorum çünkü bariz bir şekilde o amblem orada yamuk yerleştirilmiş.
          En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 14:06.
          t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hersene farklı forma giyen tolga doğantez vardı. hatta 6 ayda bir başka takıma imza atıyodu. sonra öyle olmasın.
            turuncu ve mavi forma yok. gri forma gelmiş.
            çubuklu forma zaten kalsiktir. beyaz formada yeni detaylar var. keza bordo formada da.
            neden sıkıldınız anlamadım. yoksa yönetime yapılan ezber eleştiri kabuk mu değiştirmiş...

baya değişiklikler varmış

Yorum

• formalar cok güzel olmus bence
              gri veya cububklu olanini almayi düsünüyorum

antrenman malzemeleri, özelliklede esofmanlar harika görünüyor

ayrica dün formalari uni'den arkadaslarla bakiyorduk
              hepsinin hosuna gitti, özelliklede gri forma almanlarin cok hosuna gitti
              bu sene 3-4 tane gri formada alman arkadaslara alicagim

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 istanbulun takımları bizim formalara hasta oldu keşke bizde Nike geçsek diyolar bizim millet hala kappa ,adidas.!Daha nike ne yapsın yani. İnter'e yapınca mükemmel bize yapınca berbat oluyo.
                İnterin, barcelonanın, manu. formalarına bakacak olursan o formalar sadece o takımlara üretiliyor. Nıke ın özel olarak ürettiği takım forması 5 i geçmez. bizim geçen yılki formalar showtv deki acun un programındaki formaların aynısıydı. Renkler dışında hiçbir farkı yoktu. Yani sıradan formalardı.
                Bizim derdimiz şu, takımın bir çubuklu forması olur ve her sene çok küçük değişikliklerle üretilir. bunun yanında deplasman formaları, kupa formaları ve 3. renkte değişiklikler yapılarak sadece bize özgü formalar üretilmesi.
                Çok basit örneği Bjk, Fb, Gs. Şunuda kabul etmek lazım dünyadaki bütün büyük takımlarda durum böyledir. Bunu da yapabilen tek firma adidastır. Forma kalitesi bakımından da adidas nıke den çok daha üstün olduğu bir gerçek. İsterseniz her hangi bir mağazada Chelsea ile manu formalarını karşılaştırın. Aradaki farkı eminim sizde göreceksiniz. Nıke ın politikası bu yönde bir kaç takım dışında özel ve yaratıcılık içeren forma üretmiyor.Gerçi geçen seneki manu formalarınıda gördük. gerçekten çok kötüydü.
                Önümüzdeki seneden itibaren adidasa geçmemiz lazım.
                Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• Logomuz dikisli mi yoksa yapistirilmis mi ??
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Çubuklu forma güzel. Daha öncede yazdım. Fakat nike logosu ve armamız arasındaki simetri bozukluğu gerçekten hiç hoş değil. O armamızı oraya nike yetkilileri yapıştırmamıştır. Ts Club'da bizim kulüp çalışanları yapmıştır. Forma güzel ama o ayrıntı kötü duruyor. Tam ortalasalar tadından yenmezdi.

Ben çubukluyu alacağım. Çubuklu formaları severim ben. Ama o ayrıntı gerçekten cırt yani. Diğer formalarda simetri sağlanmış ve güzel olmuş. Bana göre en güzel formada sağlayamamışlar.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Birde herkes gri formanın bize özel üretildiğini yazıyor herkes. öyle bir şey söz konusu değil. nıkenin 2010-2011 kreasyonundaki bir ürün. farklı renklerini nıkenin sayfasında bulmak mümkün. Tamamen aynı çizgilere sahip formalar.
                      Sonuç olarak dağ fare doğurdu.
                      Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Bernard SHAW

Yorum

• O kadar yazı okudum... Kappa'yı istiyen zihniyete hala akıl sır veremiyorum. Bugün Kappa'nın ticari anlamda kağıştığı firmalara bakıyorum diadora, umbro gibi daha dünya kupasında ismi bile duyulmamış firmalar... Birde Kappayla yan yana getirilen bu sezon ki çubuklu formamızda dikkatimi çekn birşey var. Herşey aynı ve hatta nike daha da süper bir dizayn etmiş. Başı sonu aynı bitiyo. Çubuk sayısı 7 tane ve bu bir incelik. Gri forma ise o rengarenk değişik renklere naturel olarak çok da hoş gözüken bi forma.

Yazı fontlarına değinmek istiyorum. Çubuklu formadaki yazı rengine neden istanbul takım örneği veriyosunuz??? Yani o gerçekten sarı mı yoksa turuncu mu ben mi yanlış görüyorum. Eleştirebilmek için biraz daha at gözlüğüyle bakmaya ne dersiniz??
                        DRAGO GABRIC

Yorum

• Formaları beğendim. Parçalı forma ve gri forma alacağım.

Yorum

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde herkes gri formanın bize özel üretildiğini yazıyor herkes. öyle bir şey söz konusu değil. nıkenin 2010-2011 kreasyonundaki bir ürün. farklı renklerini nıkenin sayfasında bulmak mümkün. Tamamen aynı çizgilere sahip formalar.
                            Arkadaşım renk şu an da dünyada hiçbir takımda yok. Bu da bize özel olduğunu gösteriyor. Ve bu sezon nike gri forma kimse üretmeyecek. Bu yeterince açıklayıcıdır...
                            DRAGO GABRIC

Yorum

• Nike şirketine kabahat bulan yok zaten. Onu oraya yapıştıranlar burada yaşıyorlar. Bizim tekstilcimiz... Sanırım yorumumu eleştiren arkadaş kabahati Nike'a bulduğumu sanıyor.

Nike'ı bırakıp Adidas'a geçmek ise kesinlikle kabul edilemez bir düşünce (şahsi olarak görüşüm bu) istikrar şart...

7. Kupayı kaldır Geleceği Sen yaz o zaman gör formaları...

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak çeko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birde herkes gri formanın bize özel üretildiğini yazıyor herkes. öyle bir şey söz konusu değil. nıkenin 2010-2011 kreasyonundaki bir ürün. farklı renklerini nıkenin sayfasında bulmak mümkün. Tamamen aynı çizgilere sahip formalar.
                                Dağ fare falan doğurmadı , aylar öncesinden burada paylaşıldı muhtemel forma dizaynları ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X