Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aklın alıyor mu dünyada ki bütün takımların sponsoru olduğunu ? Bu şirketler nasıl satacak bu ürünleri o zaman ? belli kulüplere reklam amaçlı sponsor olunur. D,ğerleri ürünleri satın alır. Ha X firması bilmemnespor'a sponsor olur gider o alır nike veya adidas ürünleri verir takıma. Her takımın sponsor imkanı yok.
    aklım alıyor evet,gelgelelim nasıl alıyor;
    süper lig avrupa'nın en prestijli altıncı ligi,bazen beşinci diyenler de oluyor.markasallaşma anlamında çok eksiklerimiz olduğu doğru ise de,para verip malzeme kullanacak kadar amatör de değiliz.eğer telelig'de maçsonu röportajlarını izlersen her stadda,reklamlar olduğunu göreceksin.
    misal içinde yaşadığım şehrin takımı samsunspor,süper ligde iken çok iyi hatırlıyorum stadda puma reklamlarını,şuan bankasya da olduğu içinse sponsoru errea.
    ha şöyle olur.nike'ın bize sponsorluğundaki bakış açısı farklıdır,ankaraspor'a bakış açısı farklı...
    aynen barça ve bize bakış açısının farklı olması gibi...
    Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
    Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak ouzhan. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aklım alıyor evet,gelgelelim nasıl alıyor;
      süper lig avrupa'nın en prestijli altıncı ligi,bazen beşinci diyenler de oluyor.markasallaşma anlamında çok eksiklerimiz olduğu doğru ise de,para verip malzeme kullanacak kadar amatör de değiliz.eğer telelig'de maçsonu röportajlarını izlersen her stadda,reklamlar olduğunu göreceksin.
      misal içinde yaşadığım şehrin takımı samsunspor,süper ligde iken çok iyi hatırlıyorum stadda puma reklamlarını,şuan bankasya da olduğu içinse sponsoru errea.
      ha şöyle olur.nike'ın bize sponsorluğundaki bakış açısı farklıdır,ankaraspor'a bakış açısı farklı...
      aynen barça ve bize bakış açısının farklı olması gibi...
      Reklam olmasıyla alakası yok. Şimdi Avrupa'nın altıncısı diyorsun zaten Avrupa'da büyük kaç ülke, kaç lig var ?

Bunlar yaşanıyor. Bu sponsor sorunu Basketbol, hentbol, voleybol ve di,ğer bütün branşlarda yaşanıyor. Süper lig marka değeri hala yüksek değil. Çoğunun malzeme sponsorları bu markalar değil, şirketlerdir. O şirketler malzemeleyi alır verir kulübe.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Reklam olmasıyla alakası yok. Şimdi Avrupa'nın altıncısı diyorsun zaten Avrupa'da büyük kaç ülke, kaç lig var ?

Bunlar yaşanıyor. Bu sponsor sorunu Basketbol, hentbol, voleybol ve di,ğer bütün branşlarda yaşanıyor. Süper lig marka değeri hala yüksek değil. Çoğunun malzeme sponsorları bu markalar değil, şirketlerdir. O şirketler malzemeleyi alır verir kulübe.
        ben de diyorum ki nike firması ismini bedava kullandıracak kadar salak mı?veya ankaraspor stadına fasülyeden mi nike reklamı aldı?
        bize sponsorluklarında forma satışından kar yüzdesi varken,diğerlerine sponsorluklarında,tamamen reklam felsefesi var.
        ha bunlardan emin miyim?
        hayır,tahmin ediyorum

_____

ve ekstra olaraktan:
        Eskişehirspor resmi web sitemizde kulübümüzden haberler, fikstür, Eskişehirspor kurucularımız, Eskişehirspor yönetim kurulumuz, Eskişehirspor futbolcularımız, teknik direktörümüz, teknik ekip ve destek ekibimiz hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Manisaspor Kulübü,Manisaspor,spor haberleri,manisa

Arama motoru, haberler, ücretsiz firma rehberi, hava durumu, döviz kurları, nöbetçi eczaneler, kripto para fiyatları, aklına takılan her şeyin cevabı burada

bunlarda aklıma gelen ilk takımlar,sayfaları ziyaret ederseniz resmi malzeme sponsoru yazısıyla birikte amblemleri de görebilirsiniz
        En son Oğuzhan İnce tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 04:36. Sebep: eklemeler

Yorum

ben de diyorum ki nike firması ismini bedava kullandıracak kadar salak mı?veya ankaraspor stadına fasülyeden mi nike reklamı aldı?
          bize sponsorluklarında forma satışından kar yüzdesi varken,diğerlerine sponsorluklarında,tamamen reklam felsefesi var.
          ha bunlardan emin miyim?
          hayır,tahmin ediyorum
          Nike'ın Türkiye'ye bambaşka bir sponsorluk sözleşmesi ile geldiği ortada o halde. Trabzonspor nike ile anlaşmak için şartları bir hayli zorladı. Trabzonspor bu kadar zorlanırken ankaraspor falan elini kolunu sallayarak anlaşma yapmaz. Belli ürünler sponsorluk kapsamındadır. Sözleşmeleri bilmediğimiz için tahmin yürütmek zorunda kalıyoruz.

Ha nike'a bakarsan sponsor olduğu takımlar : Manchester United, Arsenal, FC Barcelona, Inter Milan, Juventus, Shakhtar, Porto, Steaua, Borussia Dortmund, Red Star, Aston Villa, Celtic, PSV Eindhoven ve en son 2009'da sözleşme yapılan Dundee United.

Burada adımız var mı ? yok... Demek ki nike kulüplere çeşitli sözleşmeler ile gidiyor. Yoksa hiç bir başarısı olmayan ankaraspor'la reklam yapsa ne olur, yapmasa ne olur ?
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Nike'ın Türkiye'ye bambaşka bir sponsorluk sözleşmesi ile geldiği ortada o halde. Trabzonspor nike ile anlaşmak için şartları bir hayli zorladı. Trabzonspor bu kadar zorlanırken ankaraspor falan elini kolunu sallayarak anlaşma yapmaz. Belli ürünler sponsorluk kapsamındadır. Sözleşmeleri bilmediğimiz için tahmin yürütmek zorunda kalıyoruz.

Ha nike'a bakarsan sponsor olduğu takımlar : Manchester United, Arsenal, FC Barcelona, Inter Milan, Juventus, Shakhtar, Porto, Steaua, Borussia Dortmund, Red Star, Aston Villa, Celtic, PSV Eindhoven ve en son 2009'da sözleşme yapılan Dundee United.

Burada adımız var mı ? yok... Demek ki nike kulüplere çeşitli sözleşmeler ile gidiyor. Yoksa hiç bir başarısı olmayan ankaraspor'la reklam yapsa ne olur, yapmasa ne olur ?
            nike'ın amerika'da reklam yapmasına gerek yok,ülkemizde nike firmasının gözünde son derece büyük bir pazar,süper lig ülkenin en çok izlenen olayı.ankaraspor fenerbahçe maçında,nike amblemi 90 dakika gözüküyor,şöyle bir hsaplamada bulunursak,tvde bir reklam 15000 dolarlara denk geliyor(süre vremedim çünkü bilmiyorum)90 dakika reklam için malzeme sponsoru olmak ise nike koymuyor olsa gerek.
            dediğim gibi verdiğim linklerde gerkeli argüman mevcut.

ve ayrıca felaket derecede acıktım,hazırlanmalıyım arkadaşımla kahvaltıya gideceğim
            hayden size iyi geceler,bilhassa hoşsohbetin için onurkul sana teşekkürler...
            En son Oğuzhan İnce tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 04:50. Sebep: ...

Yorum

nike'ın amerika'da reklam yapmasına gerek yok,ülkemizde nike firmasının gözünde son derece büyük bir pazar,süper lig ülkenin en çok izlenen olayı.ankaraspor fenerbahçe maçında,nike amblemi 90 dakika gözüküyor,şöyle bir hsaplamada bulunursak,tvde bir reklam 15000 dolarlara denk geliyor(süre vremedim çünkü bilmiyorum)90 dakika reklam için malzeme sponsoru olmak ise nike koymuyor olsa gerek.
              dediğim gibi verdiğim linklerde gerkeli argüman mevcut
              Aman aman hesaplara girdiysek hiç girmeyelim bu mevzular.

Hani cem yılmaz'ın espirilerine konu olan hesaplar bunalr hııım 90 dakika dakikada 6 kez görünse 1 gösterim 1000 lira olsa... ohooo çok para

Sponsor sözleşmelerini bilmeden ankaraspor ile trabzonspor'u nike'ın gözünde aynı yere koyamazsınız

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporun lakapları, "Şarap üzüntüsü" ve "Karadeniz fırtınası"dır.

Şarap üzüntüsü ne ya
                Burgundy Blues diye tanımladığı şey aslında bizim "bordo- mavi"miz. bordo mavililer demek istemiş.. burgundy bir şarap türü ve rengi bordo...muhtemelen bu rengi ifade için de kullanılan bir kelime..yani anormal bir durum yok, tanım doğru
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Fifa 2010 İngiltere kapağı

Fifa 2010 Almanya kapağı

Fifa 2010 İspanya kapağı

İstanbul'a döndüm. Trabzon izlenimlerimi paylaşacağım.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aston Villa yeni sezon formalarında tarzını devam ettiriyor:

Seneye büyük ihtimalle klasik formamıza kavuşuyoruz.

Yorum

• Arma iyimiş. Keşke bizimkide böyle olsa.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• insallah afs abi zaten büyük takim olmak istiyorsak senede 3 formamiz olmali. bu klasik forma, cubuklu ve beyaz veya yedek bir renk

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bakin ne hos duruyor beyaz sort

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer seneye bunlar üretilip de hala eski katolog aston villanın eskileri bize ittirdiler derlerse ayıp valla...ben bu modeli 50 sene öncesinin katologu da olsa giyerim değiştirmeden her sene...

Yorum

• Guardiola'nın üzerindeki idman malzemesi müthiş ( Trabzonspor versiyonunu alıp giydiğim için söylüyorum.

Tişört ve switşort çok kaliteli. NikeFIT kumaşı teri hemen dışarı veriyor ve üzerinde ter tutmuyor. Trabzon'a arabayla gidip geldim. O kadar uzun yolda ne kadar klimada olsa sırtım terden yapış yapış olurdu. Bu seyahatte idman tişörtleri ile en küçük bir rahatsızlık hissetmedim.

Fener, Galatasaray ve Beşiktaş'ın idman malzemelerini görünce, bizimkilerin ne kadar güzel olduğunu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X