Tek hoşuma gitmeyen Trabzoncell yazısının altındaki beyaz zemin. Olmasa daha iyi olmaz mıydı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKollardaki reklamların altında yine beyaz desen var...biz TRABZONLUYUZ bükemedigimiz bilegi KIRARIZ BİZE DARBE ATANI BİZ HARBE SOKARIZ TRABZON MERKEZ AKILLI OLSUN HERKEZ
Yorum
-
- Şortda numara ,amblem ve nıke amblemi yine üst üste ,olmuş hayır Takımın amblemi sağ tarafta olsa bayanlardaki gibi günahmı acaba ....Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak BORDO-MAVİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama trabzoncell bordo renkli çoğu formada bordonun üzerine geliyor anlatabildimmiHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
bu eşofmanlar şuan dünya kupasında giyilenlerle aynı..mükemmel gözüküyorlar..sanırım dünya kupasında olduğu gibi süperlig maçları öncesinde seramoniye çıkarken formanın üstünden giyilecek bu eşofmanlar..
nike bu sefer kocaman bir tebriği haetti bence..hem forma konusunda hemde antreman ürünleri konusunda..
Yorum
-
Tenkid için söylemiyorum ama şaşırttı beni başlık...Bizim uşakların eleştirilerine bakınca herkesin biraz tasarım kabiliyeti olduğu belli oluyor...Estetik anlayışımız gelişmiş....Vallahi bravo arkadaşlar...Hoşuma gitti buTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum