Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün taraftarın taraftarlıktan çok sadece eleştiri üzerine saplantıları olduğunu tekrar gördük

Çubuklu formanın aynı olduğu sadece ortasına bayrak koyulduğunu yazıp sürekli tekrarlayanlar,

Barcelonanın bizden iyi renkleri olduğunuı ve bizim bordomuzun barcelona (bordo değil ama) bordosundan olmasını isteyenler,

Bizneden Barcelona veya diğer büyük takımların formalarını 1 sene sonra giyerek onları takip ediyoruz diyenler

Formadaki Türk bayrağının senelerdir söylememize rağmen ancak şimdi akıl edilebildi diyenler ( bunu diyen isimler anlatsanız da anlamamakta ısrar edip tekrarlamaları ayrı bir olay )

ve daha nice yorumlar,

Beğenmeyebilirsiniz, zevkler ve renkler farklıdır olayı değil renkler aynı zevkler farklı olayı var. Bizim bordo niçin bize verilmiş, Barcelonanın giydiği tek renk formalar barcelona ya özel formalar mı, Hayır katalog formaları, 35,000 kişi önünde imza töreni düzenleyen yılda 100,000 üzerinde forma satan ( çok abartmamak için söyledim rakam çok daha fazla) takım ile bizi aynı kefeye koyulmamak zor geliyor insanlara,

önce bir sakinlik sonra düşünerek gerçekçi yorumlar olsa çok daha iyi olacaktır. Gri forma çok fazla tercih edilmeyecek zaten ama futbolcular üzerinde maçlarda kullanılınca daha da bir göz alışacak ve beğenilecektir.
    DRAGO GABRIC

Yorum

• Tek kelime ile SÜPER!

yok bize özel degilmis, yok eski, yok güzel degil......lütfen arkadaslar
      Barcelona'nin formasi bile, ki onlarla kendimizi kiyaslamamiz ne kadar dogrudur süpheli, katalogdan ve onlarin rengine göre tasarlanmis
      Hepsini almak istiyorum.

Özelikle sortlara bir parantez acmak istiyorum.
      Bize özel ve kaliteli bunlar oldu iste!
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        keske forma arkasinida görebilseydik yazi ve nr lar nasil diye

Gri formanın da arkası Onur'un ki gibi.

Yorum

• sari renk malesef olmamis. nicin ezeli rakiplerimizin renkleri kullaninir formamizda anlam veremiyorum.

siz hic fb nin formasinda kirmizi veya gs nin formasinda lacivert rengini gördünüzmu yada barcelonada beyaz ???

Yorum

• Alanzinho nun köse diregi takintisi var. Artik resmilesti
            Trabzonspor

Yorum

• Katilmiyorum Giraydaki formanin fontalari ve altin rengi müthis olmus bana göre...degesik bir hava katiyor...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ya barcelana'nın ki sarı birader hiç izlemedin mi maçlarını allahını seversen bence bu sene idare eder formalar çok iyi olmasada kötü değill ama seneye artık hatasız olması gerektirdiğine inanıyorum 4 senesinde de güzel ol çıkmazsa sesimizi başka birşekilde duyurmamız gerekir

Yorum

• formalarımız güzel olmuş, o kadar fazla eleştiriye gerek yok, herkes görevini yapsın ve en az bir tane forma alsın, inşallah...
                  ve bir anekdot;
                  lisansız forma giydiğini gördüğüm bir arkadaşıma ben,
                  -la utanmıyor musun çakma forma almaya?
                  cevap tokat gibi,
                  -ne zaman çakma oyuncu almayı bırakırlarsa o zaman alacağım lisanslı formamı?
                  Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                  my name is onur....
                  Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• beklentilerimin çok çok çok altında.ayrıca bizimkilerdeki bu barcelona hevesi de ayrı bir durum.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oguzz bide söylüyo ya kendisi fenerli diye...ula samsun dar gelir ikimize hemen yengenin renklerini degişiyorsun...hadi bakalum...gercek yolu göster ona
                      Sözüm söz abi (:
                      Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                      Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum ama nike logosu avrupadaki takımlarda ne bıleyım manchester da barca da yada en basıtınden bızım mıllı takımın formasında daha buyuk bizim formalarda ıse kucuk ben mı yanılıyorum acaba
                        İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antipatikliğin böylesi
                        antipatiklikle alakası yok . doğru söylüyor renktas . nikenin amblemlerinin boyutu arasında fark var .
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          antipatiklikle alakası yok . doğru söylüyor renktas . nikenin amblemlerinin boyutu arasında fark var .
                          demekki heriflerin amblemi bizimki kadar degerli degil. deger verdikleri icin kücük yapmislar
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• battuk battuk valla alayı süper. ne etsek bu sene funduk parasını ts ye verecem heralde . bide iyi bir forvet aldılarmı gani gani gidecek paralar .yapılırmı bu bize beee. şöyle adi bişeler çıkarsanızda almasak olmazmıydı
                            TRABZONSPOR
                            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

• Fark yok! diyebilen arkadaşlar kulübe tezek atacaklarına göz doktoruna gitsin bence
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Genel olarak bir değerlendirme yapmak istiyorum.
                                Görüntülerden analışdığı kadarı ile.
                                1-Çubuklu forma çok güzel olmuş. Ancak bana göre numaranın sarısı olmamış şu formanın arkasıda çubuklu olsa beyaz olsa numaralar çok bomba olurdu İnter gibi. Ancak ben aldığımda arkasında beyazla yazdıracağım.
                                2-Parçalı,Beyaz forma geçen sene ile aynı. Mavi Forma yerine bordo gelmiş oda güzel duruyor.
                                3-Gri forma ne beklerken ne olmuş. Yani ben şu pumanın pullu formasında yapılan gibi bir hamsi pulu bekliyordum. Ancak bu düz gri ye iki çubuk paket olmuş. Bunu hazırlık maçları dışında pekte kullanmayacağız bana göre.
                                4-Şortlar düz ve sade benim en çok hoşuma giden tip. Farklı modeller var Nike'ta ama düz olanı beğeniyorum.
                                5-Çoraplar da değişmiş gibi.
                                7/10
                                Geçen seneye göre az da olsa ilerleme var formalarda. Gelelim diğer ürünlere.
                                Ben şu sarı beyaz, sarı siyah, kırmızı bodo t-shirt , eşorfmanlara bayıldım. Mükemmeller.Ağustos başı Trabzona geleceğim Uefa falan filan ama erkenden internette olursa kartla almayı düşünüyorum bekleyemeyeceğim.
                                9/10 puan diğer ürünlere.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X