Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hele Gri formanın altına yazılanları görseniz ...

@ Cemoli kardeş

Saydığın renkler , kırmızı Türk bayrağından geliyor , gri zaten 3. renk bordo-mavi bizim renkler ...

Başka renk var da biz mi görmedik ...

Tasarımı eleştirirsin anladık , renkler ...
    Fatih Bayrakdar adlı arkadaş...
    -evet kardeşim bende kırmızının nerden geldiğini biliyorum!
    -bordo mavinin bizim takımın renkleri olduğunu da biliyorum!
    -grinin de ekstra renk olduğunu anladım...
    sorun şu ki 5 tane renk bir formada sence güzel mi durmuş? ayrıca olaya bak ki; üst renklerde gri kullanılmış, gonçlarda beyaz.
    isteyen beğensin, ama bence bu forma tam bir rezalet...
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene için öyle ama genel olarak turuncu olduğunu biliyordum.
      Genel bir ucuncu renk olmaz,istedigin gibi oynarsin 3.renginle sana kalmis.

Yorum

• O forma olamazki. Türk amblemi var. Şampiyon oldukta bizim mi haberimiz yok.
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Sizin dediğiniz gibi olsun.

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O forma olamazki. Türk amblemi var. Şampiyon oldukta bizim mi haberimiz yok.
            Kupayi aldik ya
            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O forma olamazki. Türk amblemi var. Şampiyon oldukta bizim mi haberimiz yok.
              Türkiye Kupası ve şampiyonluk kazanan takımlar kullanıyor Türk bayrağını.

Yorum

• Gri forma afedersiniz şurdan 3.lig forması gibi duruyor. Komedi resmen. Ancak Çubuklu forma çok güzel gözüküyor.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• geçen senenin çubuklu formasının yakası beni rahatsız ediyordu..
                  bu seneki daha düzgün olmuş..
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• sanki kötü bişey mi dedik arkadaş, bi gidin gs fb bjk nin yeni sezon formalarına bakın. nekadar güzel dizayn edilmiş renkler nekadar hoş. yahu bu forma pazarda 5 tl lik satılan formalara benzemiyomu arkadaş. bende trabzonsporluyum ama bu formayı almam, bunu çizene de satanada para kazandırmam. çok basit çok kötü gerçekten. bu forma satmaz, sezon biter, benim gibi düşünenler haklı çıkar...
                    Trabzonspor

Yorum

• forma güzel allah için, adım adım ilerliyoruz. başarılarımız devam etsin zaten mecburen kalitede artacaktır. eminim satış rakamları geçen yılı aşacaktır
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Formalarımızın yakalarında Trabzonspor yazmayacak galiba.

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sanki kötü bişey mi dedik arkadaş, bi gidin gs fb bjk nin yeni sezon formalarına bakın. nekadar güzel dizayn edilmiş renkler nekadar hoş. yahu bu forma pazarda 5 tl lik satılan formalara benzemiyomu arkadaş. bende trabzonsporluyum ama bu formayı almam, bunu çizene de satanada para kazandırmam. çok basit çok kötü gerçekten. bu forma satmaz, sezon biter, benim gibi düşünenler haklı çıkar...
                          gs ve bjk nin geçen yıl forma tasarımlarıda berbat.neyini beğendiniz anlamadım.

sadece fenerin çubuklusu iyiydi.gerisi fıs.

meseja bjk nin forması bana göre berbat bir tasarım.

gs nin forması ? gayet sıradan ve renkleri berbat.

--------

Firmaların takımlara özen göstermesi ve çok üst düzey tasarımlar hazırlaması için mutlak suretle avrupada başarı gerekiyor.

Uefa kupasını alalım ondan sonra tasarım görelim.
                          En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 16:04.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Bayrakdar adlı arkadaş...
                            -evet kardeşim bende kırmızının nerden geldiğini biliyorum!
                            -bordo mavinin bizim takımın renkleri olduğunu da biliyorum!
                            -grinin de ekstra renk olduğunu anladım...
                            sorun şu ki 5 tane renk bir formada sence güzel mi durmuş? ayrıca olaya bak ki; üst renklerde gri kullanılmış, gonçlarda beyaz.
                            isteyen beğensin, ama bence bu forma tam bir rezalet...
                            ben neden 5 renk goremiyorum formada,gri var,bordo ve mavi var?oburlerini neden goremiyorum...cidden soruyorum hangi 5 renk?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sayfayı takip eden arkadaşlar bu sene 3. rengimizin gri olacağını daha önce defalarca okumuştur ...
                              tabiki gri olabilir neden olmasın. ama düşünsene arkadaşım, dümdüz ve vücudu saran bi gri formanın üzerine, boyun omuzdan kollara kadar bordo üç çizgi, formanın önünde göğüs karın hizasında yine bordo mavi kalın çizgiler veya bunun gibi asil duracak formalar çizilemezmiydi?
                              Trabzonspor

Yorum

• Ben çubuklu formadaki armaya takıldım arma dikiş mi yoksa yapıştırma mı fotoğraftan tam çözemedim?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X