Eyvallah abicim benimkinden daha isabetli bi yorum olmuş...
Teşekkürler sağolasın.
Ama amacım kesinlikle benim yorumum güzel olsun demek değil.
Formalarımız güzel olsun yeter bize.
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Arkadaşlar Gri Ve Çubuklu Forma Tamam Ortadan Parçalı Ve Mavi Forma Bekliyoruz.İnşallah Bu Celtic'in Forması Gibi Yapmışlardır.Çok Güzel Olmazmı Bordo Mavi ?
En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 15:32.
bence ufak fotolar olmasına rağmen eklenen yeni formalar güzel duruyor en azından şortlar ve konçlarla bi takım bütünlüğü oluşmuş. farklı formalardan parça parça toplanmış gibi durmuyor geçen yılkiler gibi. çubukluya hayran kaldım.yeşil sahalarda ışıklar altında görmeye sabırsızlanıyorum
gri formanın hiçbir artısı yok malesef yok hamsi pulu yok sole yok bole mılletın agzına verılar sakızı cıgneyın durun onemsenmeden sunulan bi forma saygılar nike..
Ayrıca "
Bordo-mavi kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, birkaç sezondur üçüncü renk olarak turuncuyu seçen kulübün, gelecek sezondan itibaren gri formalarıyla sahada yer alacağı belirtildi.
Bu konuda ürün tedarikçisi firma olan Nike ile yapılacak görüşmeler sonrasında yeni kreasyonların belirleneceğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Böylelikle kulübümüz, Trabzon açısından taşıdığı misyon gereği, kolbastı oyununun ülkeye tanıtılmasının ardından yöremizin en önemli geçim kaynağı olan hamsinin imajının daha da güçlendirilmesine katkı sağlamaya çalışacak."
Daha önce kulüp yöneticilerinin yaptığı açıklamalarda da pul desenli parlak metalik gri rengin, kompozisyon olarak hamsiyi anımsatacağı ifade edilmişti." HAMSİ GELİYOR
gri forma, şu resimlerden görünen o ki gökkuşağı gibi... fenerin ve özellikle bjk nin formalarını görünce, biz bu formaları giyersek adamlar bizimle dalga bile geçlerler. inşallah bu bi şakadır. böyle kötü forma görmedim ben hayatımda. kaç zamandır kendimce çizimler bile yaptım ama bu kadar çok rengi kullanmak bi amatör olarak benim bile yapacağım bi hata değil... gri formaya bi bakın, kırmızı var gri var mavi var bordo var. tek kelime: olmamış...
Selahattin Mert arkadaşlar şu bordo renk çok dandik barselonanın kullandığı renk daha hoş bizim formalara da aynı renk kullanılsın
hatta olayı o kadar ile getiren bilgisiz cahiller var ki, bayrak iyi düşünülmüş, zaten başka da bişi düşünmemişler diyenler var, bunun haricinde çubuklu forma için sadece yakası değişmiş geçen senenin aynısı diyenler var
Bilgisizce, cahilce yazılanların ötesinde üslup da bir o kadar kötü, bu kadar boş konuşmayı bir arada görmemiştim, umarım oraya yazanların tümü Trabzonspor taraftarı değildir.
Yorum