Gri forma tasarımı konusunda şaşırdım.Hani bize özel diye .Hamsili filan derken şaşırdım bunu görünce ama ben iyi formalar bekliyorum Nike'dAN çubuklu formada çok güzel oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben Gri formayi begendim. Futbolcular üzerinde cok güzel görünecegini düyünüyorum.
Cubuklu forma bekledigimiz gibi müthis olmus. Yani önceden bildigimiz gibi 7 cubuklu ve renker dogru. Sadece bana göre Sortlar bordo veya beyaz olsa cok daha güzel görünürdü.
Emegi gecen herkese tesekkür ederimEn son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 13:46.
Yorum
-
Ben çubuklu forma hastası bir insanım. Çubuklu forma güzel olsun diğerleriyle pek ilgilenmem. Çubuklu dışında forma da almam.
Çubuklu hoşuma gitti.
Ben beğendim. Futbolcular üzerinde daha güzel gözükecektir.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma iyi fakat amblemler kötü. Bunu kimse farketmedi mi?
Yakından görünce anlarızTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger gri forma buysa bence harika.begenmeyenler laf olsun torba dolsun misali yorum yapiyor.türkcell süper ligde bu kalitede forma daha göremedim.
Beğenmememin tek nedeni bize özel forma yapılacak denildi ama Nike'ın katalogundaki bir modelin gri rengini yapmışlar.
Belki de resimlerde kötü gözüküyor , futbolcuların üzerinde güzel durur ama bu forma bize özel yapılmış bir forma değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum