aynen katılıyorum yazın gidip trabzondan Tişört alasım oluyor en fazla bir tane alabiliyorum 40 liraya Tişört satıldığı nerde görülmüş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Fiyat konusunda size katılamayacağım arkadaşlar , çünkü
1. LCW bir t-shirt'ü 10 tl'ye satabilir, çünkü en 1.000.000 adet yaptırıyor ve uzak doğuda.. kulübün 20 tl'ye t-shirt satması eleştirilecek bir şey değildir kanımca, eleştiri yapılacaksa ancak kalite konusunda yapılabilir.
2.defalarca ifade edildi ve ediliyor ürün tanıtım, pazarlaması, satışı son derece profosyonel bir iştir ve uzmanlaşmak yıllar alır ne yazık ki kulüpte böyle bir yapı şu an yok . o yüzden kulüp bu pahalı dediğimiz ürünleri ucuza maledemiyor bize de 40 tl'ye almak düşüyor. ucuza maledememekten kastım ucuz ama kaliteli tedarikçi bulamamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...
3. son olarak ts club'ı şu haliyle dünya markalarıyla karşılaştırıp çok pahalı demek gerçekleri görmemizi engellemesin...
Yorum
-
Yeni çocuk ürünleri:
Cengiz olayı özetlemiş, sektörün içinden biri olarak. Ben de ürün kalitesinin yüksek fiyatların makul olmasını istiyorum. Ama kulübün kendi gerçekleri de ortada. İstediğimize ulaşmak için profesyonel kadrolar ve maddi güç gerekiyor. TS Clublardan kazanılan para tekrar TS Club'ların ve ürünlerin marka olması için yatırıma dönüşmüyor ki bu istediklerimiz yapılabilsin. Futbolcu ödemesi, personel maaşı, sabit giderler derken sıcak para akışı olan lisanslı ürünler pek çok yaraya merhem olmaya çalışıyor.
İstediğimiz fiyatlara ürün ürettirebilmek için doğru üreticinin karşısına yüksek rakamlar ve para gücüyle çıkabilmemiz lazım.
Taraftarın dişinden tırnağından artırdığı paralarla aldığı lisanslı ürünlerin bir dangalağın sahaya attığı bir cisim, yaktığı bir meşale, ettiği bir küfür yüzünden federasyona ceza olarak ödenmesini içime sindiremiyorum. Ve kendi adıma hakkımı helal etmiyorum o insanlara.
Forma satışı kombine satışından çok daha önemli benim gözümde, zira Trabzonspor taraftarı Avni Aker Stadına sığamayacak kadar çok dünya üzerinde. Elde edilebilecek gelir potansiyeli de yüksek eğer değerlendirilebilirse.
Taraftarın korsana yönelmeden sevgisini taşıyabileceği ekonomik alternatifler olmalı. Hele çocuk ürünlerinden mümkünse hiç kar alınmamalı. Çocuklar büyüdüğü için her sene yeni ihtiyaçlar doğuyor geleceğe yatırım için onlara özel bir parantez açılmalı.
Formasını yaz kış üzerinden çıkarmayan avatarımdaki oğlum Abdullah Puma'nın naylon formalarının içinde pişiyordu. Nike'ın ürünleri bu noktada çok kaliteli. Babalar için yapılan tişörtlerin çocuk versiyonları da olsa her çocuk babası gibi olmak ister.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.06.2010, 11:14.
Yorum
-
Cengiz Abi;
Bende şunu anlatmaya çalışıyorum, 40 liraya satacağınız tişört (mesela) 2.000 olsun. ama bu fiyatları 20 liraya çekerseniz bu satılan rakam (mesela) 10.000 olur. Bu da sizin zarar etmenizi önler.
Zaten yanlış bilmiyorsam TSClup bu tür ürünleri kendisi üretiyor diye biliyorum. Eğer bu bilgi doğru ise maliyetleri dengelemek de tamamen elinde olacaktır kulübün. Eğer dışarı da ise, mutluaka ki araştırılması gerekmektedir.
Yorum
-
Recep ürünleri TS Club üretmiyor, dışarıya yaptırıyor. Dediğin gibi az ama pahalı satacağına makul fiyata daha çok satıp daha çok kar elde edilebilir. En azından bir kaç tane lokomotif model belirlenebilir.
TS Club'ın istediği kalite ve fiyata ürün ürettirebilmesi için maddi gücü olmalı. Geçmiş dönemlerde hatır gönül işi ile TS Club ile çalıştığı için mağdur olan veya mamur olanlar çok oldu. Konuştuğumuz meseleler bugünün değil geçmişten gelen idare etsin işte anlayışının sonucu.
Ekonomik krize rağmen biraz düzgün yapılınca artan satışlar kimseyi kandırmamalı, yeterli görmemeli. Geçmiş yıllarda TS Clublarda bu kadar ürün yoktu. Üzerine koyuyorlar ama henüz istenen seviyede değil elbette.
Markalaşmada önemli yer tutan ve kulübe sıcak para akışı sağlayan TS Club projesi çok daha ciddiye alınıp doğru değerlendirilmeli. Gereksiz bir futbolcu transferi yerine o paralarla çok daha gelir ve prestij getirici işler yapılabilir.
Bütün bunlar için doğru proje ve o projeyi doğru uygulayacak doğru insanlar lazım.
Yorum
-
Fuat abi,
TSClupların üretmiş olduğunu yanlış hatırlıyorum galiba. Çünkü bir sanki formaları kendimiz üretiyoruz diyip üretilen yerlerde gösterilmişti. Ben geri kalanları da biz üretiyoruz sandım.
O zaman abi, kulüp de amacını belirlemeli. Sadece satmak için mi ürün çıkaracak, yoksa kar için mi ? Çünkü daha çok kar elde etmek istiyorsa o zaman daha ucuza satmalı.
Bir tişört için 40 lira gerçekten çok.
Yorum
-
Recep, kulübün daha çok ürettirip daha ucuza satması için Ali Fuat Abinin de ifade ettiği gibi kulüpte bu işlere ayrılan büyük bütçelerin olması lazım... para olmayınca azar azar yaptırıp gelen parayla işi döndürmeye çalışıyorlardır..ticarette şu mantık var, sen tedarikçine peşin para verirsen o malı %20-30 ucuza alırsın yok eğer 90 günlük çek verirsen o zaman da pahalıya gelir... kısacası t-shirt'ün 40 tl olmasının nedeni bu olsa gerek, anla lütfen yapacak bir şey yok
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi yapacak birşey yoksa, bizde Trabzonspor tişörtü yerine LW giyeriz 10 liralık...ya da kulüpten 40 tl'lik t-shirt'lerden alıp en az 3-4 sene giymek lazım
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani bugün formalar cikacakti??? millet burda 15i diye tuttudu, bakiyorum yine rezalet50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediğin gibi giy ve at...ya da kulüpten 40 tl'lik t-shirt'lerden alıp en az 3-4 sene giymek lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum