Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gri forma tasarımı konusunda şaşırdım.Hani bize özel diye .Hamsili filan derken şaşırdım bunu görünce ama ben iyi formalar bekliyorum Nike'dAN çubuklu formada çok güzel oldu.
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Ben Gri formayi begendim. Futbolcular üzerinde cok güzel görünecegini düyünüyorum.
      Cubuklu forma bekledigimiz gibi müthis olmus. Yani önceden bildigimiz gibi 7 cubuklu ve renker dogru. Sadece bana göre Sortlar bordo veya beyaz olsa cok daha güzel görünürdü.
      Emegi gecen herkese tesekkür ederim
      En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 13:46.

Yorum

• Alihan teşekkürler kardeşim .
        Zuğaşi Berepe
        Çoban Express

Yorum

• Çubuklu çok hoş duruyor burdan.

Defilede daha güzel görüneceği kesin.

Şahsen ben beğendim.
          Més Que Un Club

Yorum

• Şu çubuklu formanın linki de mesaj mı geldi TrabzonCell'den ..?

Yorum

• Çubuklu formanın ilk bakışta geçen senekinden pek bi farkı yok gibi geliyor.Tamam kesim farkı olabilir,kumaş kalitesi farkı olabilir ama göz bunları pek görmüyor sonuçta.Ben en azından şu mavisinin daha koyu olmasını isterdim.

Yorum

• Ben çubuklu forma hastası bir insanım. Çubuklu forma güzel olsun diğerleriyle pek ilgilenmem. Çubuklu dışında forma da almam.

Çubuklu hoşuma gitti.
                Ben beğendim. Futbolcular üzerinde daha güzel gözükecektir.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• eger gri forma buysa bence harika.begenmeyenler laf olsun torba dolsun misali yorum yapiyor.türkcell süper ligde bu kalitede forma daha göremedim.
                  iho istifa.

Yorum

• böyle fotoğraflardan hiç fikir sahibi olunamıyor.
                    futbolcuların üzerinde görüdğümüzde ancak yorumda bulunabiliriz

Yorum

• Çubuklu forma iyi fakat amblemler kötü. Bunu kimse farketmedi mi?

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çubuklu forma iyi fakat amblemler kötü. Bunu kimse farketmedi mi?
                        Amblem o kadar net gözükmüyor.

Yakından görünce anlarız
                        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eger gri forma buysa bence harika.begenmeyenler laf olsun torba dolsun misali yorum yapiyor.türkcell süper ligde bu kalitede forma daha göremedim.
                          Ben kendi adıma konuşayım ;

Beğenmememin tek nedeni bize özel forma yapılacak denildi ama Nike'ın katalogundaki bir modelin gri rengini yapmışlar.
                          Belki de resimlerde kötü gözüküyor , futbolcuların üzerinde güzel durur ama bu forma bize özel yapılmış bir forma değil.

Yorum

• Çubuklu formada geçen seneye göre 1 fazla çubuk var keşke şu mavisi daha koyu olsaydı ya.

Yorum

• armaların simetrisi bozuk fakat formalar fena değil

Yorum

• SImdi yorum yapmak icin cok erken bence aksami beklemeliyiz
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X