Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma da bize özel olacaktı hatırladığım kadarıyla ama katalog ürünü çıktı ben gri formanın böyle olacağını umuyorum derken buna benzer bi dizaynın yapılması beklentisiyle yaptım yorumu. Beklentileri düşürmek hayal kırıklıklarını azaltır düşüncesindeyim haksızmıyım.
    (hoş bulduk)
    En son fatelover tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 11:05.

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çubuklu forma da bize özel olacaktı hatırladığım kadarıyla ama katalog ürünü çıktı ben gri formanın böyle olacağını umuyorum derken buna benzer bi dizaynın yapılması beklentisiyle yaptım yorumu. Beklentileri düşürmek hayal kırıklıklarını azaltır düşüncesindeyim haksızmıyım.
      (hoş bulduk)
      Çubuklu forma hakkında öyle birşey dendi mi ?
      Sadece gri forma ile ilgili denmişti.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Geçen sezon için söyledim onu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumda yenisiniz ( hoş geldiniz ) başlığı takip etmediğiniz veya eski sayfalarına göz gezdirmediğiniz belli. Gri forma tamamen Trabzonspor'a özel tasarlanmış yepyeni bir forma.

Defile bu cumartesi saat 17'de yapılacak.
          Gri formayı çok merak ediyorum nasıl geçecek bu 2 gün

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Saat belli miydi forma tanıtımı konusunda . Kusura bakmayın ince bir ayrıntı soruyorum ama
            17.00 tam emin değilim
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dikişli arma istiyorum...
              Bu sene de arma baskılı.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• 02.07.2010 da insallah türkiyeye gidiyorum. Gri formayi ve Bordo Mavi formayi almayi düsüniyorum.
                Gri formayi kesin alicam, ama Bordo Maviye bakmaliyim önce

AFS Abi fiyatlara bisey diyebilecekmissin. tahminen 70-80 TL dir... ??

AFS Abi bi sorum daha olacak. Sen Külübe Gri Forma tasarimi yolladinmi? Yolladiysan, bizimlede paylasabilirmisin?
                En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 12:21.
                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Nike ile anlaşıldığında ilk sezon hazırlanan formalara gelen tepkilerden sonra ikinci sezon (yani geride kalan) için GRİ-HAMSİ DESENLİ bir forma hazırlanacağı söylenmişti. Bir sezon oldu, yok!

Bir umut, bu sezona erteledik hayalleri. Takımımızın uzun süre giyebileceği, taraftarların çoğunluğunun beğenisini kazanabilecek, o formayı metrelerce uzaktan gören, "işte Trabzonsporlu" diyebilecek bir forma bekliyorum.

Bir sene fıstık yeşili, bir sene turuncu kim bilir bu sene hangi renk? Pazarlama stratejisi açısından mantıklı bir fikir belki ancak tribün görüntüsü açısından da öyle mi acaba?

Bir adet bordo mavi çubuklu, bir adet bordo mavi parçalı, bir düz mavi, bir düz bordo... Geriye bir tane de beyaz tabanlı bir forma (olacaksa yukarıda bahsedilen gri-hamsi desenli forma beşinci olabilir)... Zaten TFF de 5 adet forma modeli istiyor (2 iç saha, 2 deplasman, artı 1)...

Fanteziye kaçmaya gerek yok! Formanın uçuk rengi beğeniden çok olumsuz tepki topluyor. Umarım sokakta-tribünde konuşulanlar bir şekilde yetkililerin kulaklarına gitmiştir.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ali Fuat Abi söylemişti formalarımızı.

5 tane forma çeşidimiz olacak.

7 çubuklu forma
                    Parçalı forma
                    Düz bordo
                    Düz beyaz
                    Son olarak da gri forma.

Düz mavi kulanılmayacak.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali Fuat Abi söylemişti formalarımızı.

5 tane forma çeşidimiz olacak.

7 çubuklu forma
                      Parçalı forma
                      Düz bordo
                      Düz beyaz
                      Son olarak da gri forma.

Düz mavi kulanılmayacak.
                      Bilmiyordum, teşekkür ederim. Açıkçası sevindim.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• gorunuse gore yine 5 formamiz olacak. cok uzuluyorum bu durumu gorunce.
                        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gorunuse gore yine 5 formamiz olacak. cok uzuluyorum bu durumu gorunce.
                          niye ?

bence daha iyi
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• 5 forma içinden en az kullanılan yine bordo forma olacak,

bu kulüp bunları bedavaya almıyor ne diye 5 forma anlamış değilim
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• nike yaptigi hicbir formayi begenmadim iki sne boyunca gene siradan formalar geliyor bize ozendikleri yok bu birazda yonetimden kaynaklaniyor
                              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gorunuse gore yine 5 formamiz olacak. cok uzuluyorum bu durumu gorunce.
                                Geçen yıl da 5 forma çıkmıştı ancak kullanılan 3 formamız vardı.fazla olması zarar değil çeşit olması güzel
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X