İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegorunuse gore yine 5 formamiz olacak. cok uzuluyorum bu durumu gorunce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]4049[/ATTACH] [ATTACH]4050[/ATTACH]
[ATTACH]4051[/ATTACH] [ATTACH]4052[/ATTACH]
[ATTACH]4048[/ATTACH]
Gri formanın böyle olacağını tahmin ediyorum. En azından öyle umuyorum. Öteki kitler standart katalogtan büyük ihtimalle...
Parcalisi süper olur böyle insallah böyledirTrabzonsporLu Gurbetci 61
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle02.07.2010 da insallah türkiyeye gidiyorum. Gri formayi ve Bordo Mavi formayi almayi düsüniyorum.
Gri formayi kesin alicam, ama Bordo Maviye bakmaliyim önce
AFS Abi fiyatlara bisey diyebilecekmissin. tahminen 70-80 TL dir... ??
AFS Abi bi sorum daha olacak. Sen Külübe Gri Forma tasarimi yolladinmi? Yolladiysan, bizimlede paylasabilirmisin?
Yorum
-
İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni dönem formalarımızın tanıtım lasmani cumartesi günü saat 18.00 de tesislerde yapılacaktır. Formalar pazartesi mağazalara dağıtılarak satışına başlanacaktır.
Bekliyoruz....
Yorum
-
Ali Fuat Abi,
Gri formanın çıkarılacağı haberleri dışında, formalarımızda farklı bir renge gidileceğine yönelik mesajınınızı hatırlıyorum?
Yoksa bahsettiğiniz farklı rengimiz, bahsedildiği gibi zaten gri forma mıydı?Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonun göbeğinde korsan ürün sattıran zihniyete vede yetkililere bir sözüm var...
İşinizi yapın sizden bıktık usandık artık...!!yAlCiN
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat Abi,
Gri formanın çıkarılacağı haberleri dışında, formalarımızda farklı bir renge gidileceğine yönelik mesajınınızı hatırlıyorum?
Yoksa bahsettiğiniz farklı rengimiz, bahsedildiği gibi zaten gri forma mıydı?
Yönetimin hamsi pullarındaki griden yola çıkarak istemiş olduğu forma Trabzonspor'a özel olarak tasarlanıp üretildi.
Yorum
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle diyosunda sadri şener binasının altındaki magazanın tam arka sokagında yani ziraat bankasının diğer aralığında full korsan ürün satan bi yer üstelik yemin ediyorum adamda daha çok çeşit var buna ne diyceksin ??En son Sefa tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 14:52.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsettiğim ve senin hatırlamadığın konu yedek renklerimizin farklı olabileceği ve neler olması gerektiği ile ilgiliydi. Yeni sezondaki yedek forma rengimiz gri.
Yönetimin hamsi pullarındaki griden yola çıkarak istemiş olduğu forma Trabzonspor'a özel olarak tasarlanıp üretildi.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum