Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çubuklu formamız orijinal renklerinde olacak; koyu bordo açık mavi.

Diğer detaylarla ve ürünlerle ilgili cumartesine az kaldı...
    tamam bunu anladim daha önceki sayfalarda fakat acik mavilisi bize özel mi olcak yoksa katalogta acik mavilisi de mi var? ben görmedim henüz

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gorunuse gore yine 5 formamiz olacak. cok uzuluyorum bu durumu gorunce.
      Bildiğim kadarıyla ikisi iç saha, ikisi deplasman ve artı bir şeklinde 5 forma modeli istiyor Türkiye Futbol Federasyonu.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Arkadaşlar defilenin tv den canlı yayınlanma olasılığı varmı?

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]4049[/ATTACH] [ATTACH]4050[/ATTACH]
          [ATTACH]4051[/ATTACH] [ATTACH]4052[/ATTACH]
          [ATTACH]4048[/ATTACH]
          Gri formanın böyle olacağını tahmin ediyorum. En azından öyle umuyorum. Öteki kitler standart katalogtan büyük ihtimalle...

Parcalisi süper olur böyle insallah böyledir
          TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Parçalı formamız güzel olsunda geri kalanı umurumda değil.
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              02.07.2010 da insallah türkiyeye gidiyorum. Gri formayi ve Bordo Mavi formayi almayi düsüniyorum.
              Gri formayi kesin alicam, ama Bordo Maviye bakmaliyim önce

AFS Abi fiyatlara bisey diyebilecekmissin. tahminen 70-80 TL dir... ??

AFS Abi bi sorum daha olacak. Sen Külübe Gri Forma tasarimi yolladinmi? Yolladiysan, bizimlede paylasabilirmisin?
              Forma fiyatlarını bilmiyorum. Gri forma için önerim olmuştu ve kulübümüzle paylaşmıştım. Cumartesini bekleyelim en iyisi.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gri formayı kesin alacağım . Her zaman olmuyor sonuçta

Yorum

• İlk olarak TsclubAnkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni dönem formalarımızın tanıtım lasmani cumartesi günü saat 18.00 de tesislerde yapılacaktır. Formalar pazartesi mağazalara dağıtılarak satışına başlanacaktır.
                  TS Club mağazalarından bir haber.

Bekliyoruz....

Yorum

• Ali Fuat Abi,

Gri formanın çıkarılacağı haberleri dışında, formalarımızda farklı bir renge gidileceğine yönelik mesajınınızı hatırlıyorum?

Yoksa bahsettiğiniz farklı rengimiz, bahsedildiği gibi zaten gri forma mıydı?
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonun göbeğinde korsan ürün sattıran zihniyete vede yetkililere bir sözüm var...

İşinizi yapın sizden bıktık usandık artık...!!
                      öyle diyosunda sadri şener binasının altındaki magazanın tam arka sokagında yani ziraat bankasının diğer aralığında full korsan ürün satan bi yer üstelik yemin ediyorum adamda daha çok çeşit var buna ne diyceksin ??
                      yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat Abi,

Gri formanın çıkarılacağı haberleri dışında, formalarımızda farklı bir renge gidileceğine yönelik mesajınınızı hatırlıyorum?

Yoksa bahsettiğiniz farklı rengimiz, bahsedildiği gibi zaten gri forma mıydı?
                        Bahsettiğim ve senin hatırlamadığın konu yedek renklerimizin farklı olabileceği ve neler olması gerektiği ile ilgiliydi. Yeni sezondaki yedek forma rengimiz gri.

Yönetimin hamsi pullarındaki griden yola çıkarak istemiş olduğu forma Trabzonspor'a özel olarak tasarlanıp üretildi.

Yorum

• sadece gri formayı merak ediyorum.
                          inşallah güzel olmuştur.
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            öyle diyosunda sadri şener binasının altındaki magazanın tam arka sokagında yani ziraat bankasının diğer aralığında full korsan ürün satan bi yer üstelik yemin ediyorum adamda daha çok çeşit var buna ne diyceksin ??
                            O ürünlerin hiçbiri korsan değil. Korsan ürün üzerinde Trabzonspor yazısı ve ya logosu bulunan üründür. O ürünlerin hiçbirinde bu yok. O mağaza arkadaşlarımın. Genelde iyi satış yapmalarının nedeni ucuz olmaları kaliteye de bakmıyor adam üstümde Bordo Mavi olsun diyor. Buna göre kalitesi düşük formalar üretirse TS Club uygun fiyattan onlarda daha satış yapamaz. Ha arkadaşıma devamlı satmayın şunları diyorum ama adamlar geçimini ondan sağlıyor yasal olarak yanlış bir durum yok.
                            En son Sefa tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 14:52.

Yorum

• formaların ne olduğuna nasıl olduğuna bakmam hepsinden almaya gayret edecem bütçem elverdiğince

beğenip beğenmemek ayrı bişey. haftasonunu bekliyorum sabırsızlıkla.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bahsettiğim ve senin hatırlamadığın konu yedek renklerimizin farklı olabileceği ve neler olması gerektiği ile ilgiliydi. Yeni sezondaki yedek forma rengimiz gri.

Yönetimin hamsi pullarındaki griden yola çıkarak istemiş olduğu forma Trabzonspor'a özel olarak tasarlanıp üretildi.
                                Teşekkürler.
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X