Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunlarda sadece tasarımdan öte olmasın. bu arada sanki pazar malı gibi duruyo gerçek yada değil orasını bilmem
    quaresma giydi bugün bu formayı...reklam bölümleri bile hazır gelmiş gibi duruyor...öyle oluncada beyaz zemin üzerine yapıştırmak gerekmiyor koldaki reklamları...eğer özel forma olsa o kısımlar ona göre hazırlanıyor reklam bölümleri falan...bu yıl özel formalar yapıyor adidas anlaşılan bjk ye...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok enteresan. Aynı grupta 2 Ağustos'ta defile ile tanıtılacak deniyor.

2 Ağustos işte.

Futbol sezonundan bahsediyorum, ilk maç ne zaman anlamında sordum...
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bugün TS Club ta sordum formalar satışa temmuzun sonuna doğru çıkacak.
        Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
        Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
        .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Ts Club çalışanlarının kesin bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. Hatta bu konuda kesin bir bilginin olduğunu sanmıyorum.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            quaresma giydi bugün bu formayı...reklam bölümleri bile hazır gelmiş gibi duruyor...öyle oluncada beyaz zemin üzerine yapıştırmak gerekmiyor koldaki reklamları...eğer özel forma olsa o kısımlar ona göre hazırlanıyor reklam bölümleri falan...bu yıl özel formalar yapıyor adidas anlaşılan bjk ye...
            geçtiğimiz yıl gs ve fbye olduğu gibi bjkye de özel formalar yapmışlardı zaten.

Yorum

• facebook sayfasinda dunya kupasini kim alacagini tahmin eden ve tscell den en fazla sms gonderen ilk 3 kisiye yeni sezon formasi hediye edilecek.
              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İdman ürünlerinde hocamızın isminin baş harfleri olacak mı bilmiyorum.

Bunca sayfadır konuşuyoruz, umarım yaptığımız uyarı ve öneriler dikkate alınmıştır.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İdman ürünlerinde hocamızın isminin baş harfleri olacak mı bilmiyorum.

Bunca sayfadır konuşuyoruz, umarım yaptığımız uyarı ve öneriler dikkate alınmıştır.
                  Yaptığımız öneri ve görüşler takip ediliyormu ki, dikkate alınsın Ali Fuat abi ?
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaptığımız öneri ve görüşler takip ediliyormu ki, dikkate alınsın Ali Fuat abi ?
                    Kendi öneri ve düşüncelerimin dışında sizden gelen önerileri bizzat yetkilerine iletiyorum.

Ayrıca bu başlık ta düzenli olarak takip ediliyor, merak etmeyin.

Bilmek, görmek değil, karar verip uygulamak önemli.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 19.06.2010, 11:16.

Yorum

• Bradley'den babasına en güzel hediye

2010 Dünya Kupası'nda, ABD karşısında ilk yarıda iki farkı yakalayan Slovenya, ikinci devrede gelen gollere engel olamayınca gruptan çıkmayı garantileme fırsatını kullanamadı.

Maçta son sözü ABD Milli Takımı'nın hocası Bob Bradley'in oğlu Michael Bradley söyledi. Temposuz başlayan ve iki takımın da net pozisyonlar yakalayamadığı mücadelede Slovenya 13. dakikada Valter Birsa'nın harika golüyle öne geçti. Çabuk toparlanan ABD, oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen ikinci sayıyı da Slovenya buldu. Breco'nun nefis pasını gole çeviren Ljubijankıc skoru 2-0'a taşıdı. ABD, ikinci 45 dakikanın 3. dakikasında London Donovan'la farkı bire indirdi: 2-1. ABD, beklediği gole 82. dakikada Teknik Direktör Bob Bradley'in oğlu Michael Bradley'le kavuştu: 2-2. ABD'nin 85. dakikada Edu'yla bulduğu bir gol de faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.

Yorum

• AFS abi busene kaleci Formasi Satilacak mi ?
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Beşiktaşın yeni forması Nijerya milli takımının dünya kupasında kullandığı formanın beyaz olanı sanırım özel bir durum yok.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hehe diğer sayfada benim koyduğum resim

Şaka bir yana çıkacak yani haftaya demek ki.
                              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az kaldı o zaman. Çok merak ediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X