İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok enteresan. Aynı grupta 2 Ağustos'ta defile ile tanıtılacak deniyor.
2 Ağustos işte.
Futbol sezonundan bahsediyorum, ilk maç ne zaman anlamında sordum...50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülequaresma giydi bugün bu formayı...reklam bölümleri bile hazır gelmiş gibi duruyor...öyle oluncada beyaz zemin üzerine yapıştırmak gerekmiyor koldaki reklamları...eğer özel forma olsa o kısımlar ona göre hazırlanıyor reklam bölümleri falan...bu yıl özel formalar yapıyor adidas anlaşılan bjk ye...
Yorum
-
facebook sayfasinda dunya kupasini kim alacagini tahmin eden ve tscell den en fazla sms gonderen ilk 3 kisiye yeni sezon formasi hediye edilecek.HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İdman ürünlerinde hocamızın isminin baş harfleri olacak mı bilmiyorum.
Bunca sayfadır konuşuyoruz, umarım yaptığımız uyarı ve öneriler dikkate alınmıştır.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdman ürünlerinde hocamızın isminin baş harfleri olacak mı bilmiyorum.
Bunca sayfadır konuşuyoruz, umarım yaptığımız uyarı ve öneriler dikkate alınmıştır.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığımız öneri ve görüşler takip ediliyormu ki, dikkate alınsın Ali Fuat abi ?
Ayrıca bu başlık ta düzenli olarak takip ediliyor, merak etmeyin.
Bilmek, görmek değil, karar verip uygulamak önemli.En son a f s tarafından düzenlendi; 19.06.2010, 11:16.
Yorum
-
Bradley'den babasına en güzel hediye
2010 Dünya Kupası'nda, ABD karşısında ilk yarıda iki farkı yakalayan Slovenya, ikinci devrede gelen gollere engel olamayınca gruptan çıkmayı garantileme fırsatını kullanamadı.
Maçta son sözü ABD Milli Takımı'nın hocası Bob Bradley'in oğlu Michael Bradley söyledi. Temposuz başlayan ve iki takımın da net pozisyonlar yakalayamadığı mücadelede Slovenya 13. dakikada Valter Birsa'nın harika golüyle öne geçti. Çabuk toparlanan ABD, oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen ikinci sayıyı da Slovenya buldu. Breco'nun nefis pasını gole çeviren Ljubijankıc skoru 2-0'a taşıdı. ABD, ikinci 45 dakikanın 3. dakikasında London Donovan'la farkı bire indirdi: 2-1. ABD, beklediği gole 82. dakikada Teknik Direktör Bob Bradley'in oğlu Michael Bradley'le kavuştu: 2-2. ABD'nin 85. dakikada Edu'yla bulduğu bir gol de faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum