Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• bugün brezilyanın barçanın celticin hollandanın türkiyenin yeni formalarını gördüm mağazada.bizim formalardan farklı malzemeleri armaları dolayısıyla fiyatları ama kalite hissediliyor bizim formalar önceki sezonlara göre gayet iyi ama saydığım takımların yeni sezon formalarıyla pek ıyaslanacak gibi değil.birde milli takımımızın formasındaki ayyıldızda baskıymış ben boya sanıyordum..

Yorum

• su bayernin beyaz formasi tam bize göre ama nikenin aynisini yapma hakki varmi onu bilmiyorum. yapsalar güzel olur bence.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        su bayernin beyaz formasi tam bize göre ama nikenin aynisini yapma hakki varmi onu bilmiyorum. yapsalar güzel olur bence.
        Tabi ki yok
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şortların boylarınıda biraz kısaltsalar çok iyi olacak.Dizden dört-beş parmak yukarı.Formalarıda kalçaları saracak şekilde uzun yapmasalar.Kalça üstüne gelse daha güzel olur.Rahat hareket eder futbolcular.
          ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• ManUtd'ın yeni formalarını gördükten sonra artık nasıl olursa olsun bizim formalar en ufak bir eleştiri yapmıycam. (Forma sponsorunun değişmesi ne kadar etki yapmış bilemedim ama berbat olmuş bence)

Henüz görmediyseniz, bakmayın bence, hatta mümkünse önümüzdeki sezon maçını filan da izlemeyin..
            -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
            suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
            disruption it would bring with it
            -

Yorum

• Yeni çıkan formaların lansmanını vede Fotoğraf çekimlerini T. Direktörüne yaptıran bir anlayıştan ben hiç bir şey beklemiyorum...

İnternet üzerinden satış yapan sitenin ürün satan Ts Club mağazalarının, derginin,İnternet sitesinin Durumu ortadayken ben bu insanlardan büyük beklenti içinde değilim...

Kulüp Çiftlik olmuş ne kadar liyakatsız iş bilmez torpilli adamla şişirilmişken kimse bu insanlardan iş beklemesin...

Sevgilerimle..
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Forma konusunda yılların birikimi kurumsal sorunlarımız var tamam, forma konusuna avrupalılar kadar profesyonel yaklaşmıyoruz tamam, ama benim genel olarak gözlemlediğim başka bir konu daha var: biz genel olarak -ne olursa olsun- beğenmeme, beklentilerimizi doğru yere koymama, olayların arkasını araştırmama ve estetik algılama sorunlarımız var. Yarın en kral formaları da yapsak, herkesi memnun etmek mümkün olmayacak.

En son a f s tarafından düzenlendi; 03.06.2010, 10:34.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat beye sonuna kadar katılıyorum.

Biz genel olarak hiçbirşeyi beğenmiyoruz.Daha öncede yazdım.Başka kulüplere yapılıpta çok beğendiğimiz ürünleri biz yapsak 40 tane hata buluyoruz.

Burda diğer takımların beğenilen formalarını görüyorum inanamıyorum.Yani bukadar olur.Bizim formaları onlarla yanyana koysak bizimkiler kat kat güzel.Ama o formalar başka takımların olduğu için güzel diyoruz.Tamam bende bizim formaların Barcelona,İnter vb. gibi kaliteli olmasını isterim.Ama biz o kulüpler kadar büyükmüyüz.Değiliz.Birde alım gücü denen birşey var.Burda öyle formamız olsun kaç lira olursa olsun alırım diyen arkadaşlar var.Tamam bende alırım diyorum.Ama öyle kaç tane forma satarız onuda düşünelim.

Ali Fuat beyin tavisiyesini dikkate alıyor ve merakla bu yılki formalarımızı bekliyorum.Açıkçası bende bu yıl umutluyum.Zaten bu yılda olmazsa gidip Barcelona forması alacağım

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forma konusunda yılların birikimi kurumsal sorunlarımız var tamam, forma konusuna avrupalılar kadar profesyonel yaklaşmıyoruz tamam, ama benim genel olarak gözlemlediğim başka bir konu daha var: biz genel olarak -ne olursa olsun- beğenmeme, beklentilerimizi doğru yere koymama, olayların arkasını araştırmama ve estetik algılama sorunlarımız var. Yarın en kral formaları da yapsak, herkesi memnun etmek mümkün olmayacak.
                    İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ali Fuat beye sonuna kadar katılıyorum.

Biz genel olarak hiçbirşeyi beğenmiyoruz.Daha öncede yazdım.Başka kulüplere yapılıpta çok beğendiğimiz ürünleri biz yapsak 40 tane hata buluyoruz.

Burda diğer takımların beğenilen formalarını görüyorum inanamıyorum.Yani bukadar olur.Bizim formaları onlarla yanyana koysak bizimkiler kat kat güzel.Ama o formalar başka takımların olduğu için güzel diyoruz.Tamam bende bizim formaların Barcelona,İnter vb. gibi kaliteli olmasını isterim.Ama biz o kulüpler kadar büyükmüyüz.Değiliz.Birde alım gücü denen birşey var.Burda öyle formamız olsun kaç lira olursa olsun alırım diyen arkadaşlar var.Tamam bende alırım diyorum.Ama öyle kaç tane forma satarız onuda düşünelim.

Ali Fuat beyin tavisiyesini dikkate alıyor ve merakla bu yılki formalarımızı bekliyorum.Açıkçası bende bu yıl umutluyum.Zaten bu yılda olmazsa gidip Barcelona forması alacağım
                    o zaman elimizdekilerle idare edelim
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bizim stadın anonsçusu kerem abi ts clup ta önemli bir seviyeye atandı bayağı etkili olacak dükanlarda.Kendisi üretkenlik ve vizyon konusunda gayet iyidir.Güzel ürünler bulabilirz seneye
                      Mantık tamda bu arkadaşlarTeşekkürler Buğrahan

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        15 Haziran'da çıkacakmış
                        Bu kesinlikle doğru mu?
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o zaman elimizdekilerle idare edelim
                          Burda yanlış anlaşılacak birşey yok.Biz genel olarak insanımızın memnuniyetsizliğinden bahsediyoruz.

Yoksa çok kaliteli forma bizde istiyoruz.Tüm stadın çubuklu bordor mavi reklerle dolmasını istiyoruz.Ama maddiyatta önemli.

Şu ana kadar benim ençok beğendiğim forma Kappanın son sezon yaptığı çubuklu modelimiz.Ama daha önceki yıllarda yaptığı formalar renk olarak iğrençti.Lacivert - kırmızı renk forma yapmıştı.Keza Pumanın kullandığı renkler malum.Bunları unutmayalım.

Nike renkleri baştan beri tutturmuş.Yanlış model ve malzeme kalitesi biraz sıkıntılı oldu.Ama İnşaallah bu yıl patlama olacak.

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burda yanlış anlaşılacak birşey yok.Biz genel olarak insanımızın memnuniyetsizliğinden bahsediyoruz.

Yoksa çok kaliteli forma bizde istiyoruz.Tüm stadın çubuklu bordor mavi reklerle dolmasını istiyoruz.Ama maddiyatta önemli.

Şu ana kadar benim ençok beğendiğim forma Kappanın son sezon yaptığı çubuklu modelimiz.Ama daha önceki yıllarda yaptığı formalar renk olarak iğrençti.Lacivert - kırmızı renk forma yapmıştı.Keza Pumanın kullandığı renkler malum.Bunları unutmayalım.

Nike renkleri baştan beri tutturmuş.Yanlış model ve malzeme kalitesi biraz sıkıntılı oldu.Ama İnşaallah bu yıl patlama olacak.
                            madem kaliteli forma istenmiyor burada kimseye marka beğendiremiyoruz.
                            millet illa da kaliteli forma kaliteli forma diyor.
                            burada çok yazı yazdım fakat sürekli sabretmek lazım deniyor.
                            ben yine susuyorum
                            eğer yine nike bizi amele formalarla kandırmaya çalışırsa buraya gelip her gün diğer markaların propagandasını beleşe yapacam.
                            çünkü bizim bu nike ile 3. senemiz.
                            ve burada ki taraftarın isyanı kandırlmak üzerine.
                            insanlar artık verdiği 70 ya da 80 tl nin karşılığını istiyorlar.
                            ve ayrıca 80 tl bir t-shirte verdiğiniz zaman t-shirtin üzerindeki hiç bir yazı sökülmez.
                            biz sırf kulübe katkı olsun diye gidip naylon parçasına 80 tl veriyoruz.
                            nike 2 senedir kulübün fiks forma alan taraftar kitlesinden faydalanıyor.yoksa formalarının çok güzel olduğundan değil.burada bunuda belirtmek lazım

her sene patlama olacak diye bekliyoruz ama ben kendi adıma bundan sonra beklemem.

ve yine formalar bizi kandırmak amacıyla elde kalmış kumaşları kötelemek amacıyla çıkarsa ben her gün buraya gelip bas bas bağıracam

isteyen ipler istemeyen iplemez

ama en azından bir tüketici olarak kötelenmek istemiyorum.
                            benim derdim bu
                            yoksa zaten her sene gidip formamı alır kulübüme katkımı yaparım.
                            bu nike olsada aynı olmasada aynı.
                            buna rağmen farkettim ki bizim bu iyi niyetimiz kötüye kullanılıyor.

ben şahsen haklı olarak bu sene nike tan devrim bekliyorum.
                            yapamaz ve bu istekleri karşılayamazsa da isyan noktasında yalnız kalmayacağımı düşünüyorum.

yani kısacası şu an pusudayım,ve 15 haziranı bekliyorum.ve evet niyetim hiç iyi değil.
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Forma tanitimi gercektende cok önemli. Bence formalar isterse 10 gün gec ciksin ama adam gibi tanitim yapsinlar.
                              .

Yorum

• M.S.SOFU kardeşimiz haklı
                                bende aynı yönde fikirlerim yazdım hemen bir kaç arkadaş lafını edeceksen forma alma dedi.
                                ne alaka kardeşim her sene bir çok ürün alıyoruz ama enayi yerinede konmak kimse istemez dimi
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X