Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve umarım formamızı ilk kez bu şekilde görmeyiz

Yorum

• Düz mavi formanın durumu nedir ? Nasıldır kumaş kalitesi.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Futbolcuları , arkada ki TsClub reklam panosunun tam önüne denk getirecek ve arka görüntüde sadece bu reklam panosunu gösterebilcek kadar kadraj ayarlaması yapabilen bir fotoğrafçı da önemli tabi.

Demek istediğimi Tayfun'un sol tarafında ki yeşil tepeye göz atarak anlayabilirsiniz.

Yorum

• Formamızı geçen yıl ilk böyle görmüştüm.

Yorum

• Ali Fuat Abi formaların yakasına 'Trabzonspor' yazacak değil mi ?

Yorum

• İyi bir tanıtım yapmak gerek
              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bizim İsmet değil mi bu

Çok benzettim valla ( Basketbol takımımızda ki )

Yorum

• Armaların baskı tekniği değişiyor. Türk Telekom'un yazı karakteri kurumsal kimliği bizi mi ilgilendiriyor? Gayet güzel ve şık bir yazı karakteri. Eleştirelim ama bir sınırımız olsun. Forma numaralarının ve futbolcu isimlerinin yazı karakteri değişiyor. Formaların kumaş kaliteleri artırılıyor. Tüm kolleksiyon baştan aşağıya yenileniyor.

Beyaz, bordo ve mavi renklerini rahatlatan güzel bir renk bu beyaz düşmanlığı nereden çıktı? İki sezon üst üste aynı beyaz formayı giyince böyle bir tepki olması normal belki de. Beyaz forma olacaksa da bize özel, içerisinde bordo mavi renklerin kullanıldığı formalar olmalı demiştim. Lazio'nun beyaz açık mavi forması gibi bir tasarımın bize uygun olabileceğini söylemiştim ( önerdiğim renkler başka markada ve ben burada paylaştım diye neler söylenmişti )

Altın rengi bordo formalarda denenebilecek bir renk fakat ömrü ve maliyeti beyaz ile aynı değil.

Mavi formamızın kumaşı çok hafif, kesimi güzel. Omuz, yan ve arkadaki nefes alan kumaşlar sayesinde rahatlığı ve hafifliği hissedebilirsiniz. Yeni sezondaki bordo formamız da aynı seri ve kumaştan olacak büyük ihtimalle.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Türk Telekom yazısını değişmemesine üzüldüm
                    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Kötü, bir tane değildir.

Onlar bunlar değişiyor tamam iyi de güzel olacak mı?Ya yine kötü olursa.Beni bu karamsarlığımla suçlayamazsınız.

Yorum

• Kimseyi suçlamıyorum veya benim gibi düşünmeğe zorlamıyorum; sadece kendi düşüncelerimi açıklıyorum o kadar.

Bugünki ilk mesajım şuydu:

Forma konusunda yılların birikimi kurumsal sorunlarımız var tamam, forma konusuna avrupalılar kadar profesyonel yaklaşmıyoruz tamam, ama benim genel olarak gözlemlediğim başka bir konu daha var: biz genel olarak -ne olursa olsun- beğenmeme, beklentilerimizi doğru yere koymama, olayların arkasını araştırmama ve estetik algılama sorunlarımız var. Yarın en kral formaları da yapsak, herkesi memnun etmek mümkün olmayacak.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bence şu an düşünülmesi ve tartışılması gereken kurumların logoları değil nike'ın bize yapacağı formaların kaltiesi
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• ali fuat abi sen yeni sezon formalarını gördünmü ? veya inceledinmi?
                            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu renk aklıma çilekli sakızı getiriyor nedense

Bu forma Zidane'ı bile bozmuş hakikaten.
                              Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• forma konusunda afs üstada katılıyorum.bizim taraftarımıza kolay kolay bişey beğendirilemez.nike ında eksikleri,hataları olmuştur kabul ama öyle yerden yere vurulacak ürünlerimiz olduğunu düşünmüyorum.kaldıki zamanında kırmızı mavi forma yapan puma giymiş bir takım olarak,lescona bile razıyım diebilecek kadar bu işten anlayan taraftar olarak halimize şükretmemiz gerekir diye düşünüyorum.sonuçta bir dünya devi ile çalışıyoruz ve her sene sponsor değişikliğinin bize birşeyler katmadığını anlamış olmamız gerekir.şahsen 10-15 sene nike la çalışılmasını isterim(tabi maddi olarak diğer firmaların tekliflerinin artı yönde uçurum oluşturmaması halinde).inter,barca,manchester gibi forma markasının takımla özdeşleşmesi taraftarıyım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X