Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Puma bize zamanında özel formalar yaptı...ama renkler yanlıştı...nike yapacak mı seneye göreceğiz...daha doğrusu nike bize forma yapacak mı onu göreceğiz...çünkü bize forma yapılmıyor katalogdan seçiliyor ve alınıp reklam arma vs uygulanıyor...inşallah parcalı formadaki gibi bir özel forma olmaz...

herhangi biri Trabzonspor formasını armasız ve reklamsız bir şekilde satın alamadığı gün özel formamız olmuş demektir...

ama nike la sözleşme uzatılmalı bazı şeyler düzeliyor ve 3 yılda bir sponsor değiştirirsek özel formayı hiç bir zaman göremeyiz...
    Katlıyorum

Bu kadar bekledik. Yavaş yavaş düzeliyor forma konusundaki sıkıntılarımız. Eğer sponsor değiştirirsek yeniden aynı sorunları yaşayana kadar bu şekilde devam etmek iyidir. Nike sonuçta bahsettiğimiz marka...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gelmiş geçmiş en iyi formamız. Renkler doğru, simetri hatası yok.

aynen katiliyorum

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi yanlış anlama bencede çok güzel bir forma ama avea kırmızı zeminle yapıştırılmış armalarımızın üst kısmı oval değil köşeli...yani bakınca o zamanda yapılıyormuş bazı hatalar...
        Köşeli logo hata değil. O zaman logomuz öyle kullanılıyordu. Son senelerde kavisli kullanılmaya başlandı.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 16.05.2010, 15:14.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• kappa bize tekrar forma üretsin, Trabzonsporlu olmayan bile o formayı alır. bu benim şahsi görüşümdür. Nikeda güzel iyi hoş ama, kappa daha bir başkaydı.hele son senesi.Turuncu forma bile ilk çıktığında Trabzonsporlu olmayanlar bile almıştı çok gördüm çevremde. heleki kappanın yeni tasarladığı formalar şu logoları omuzlarında olanlar, bizim renklerimize çok yakışacağını ve ligde ayrıcalıklı olacağımızı düşünüyorum.
          181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike'nin bize özel forma yapması için biziö kulübün istemesi lazım. Sen böyle bir talepte bulunmazsan Nike'de üretmez.

Yanlız şundan da adım gibi eminim, Nike bize özel formalar yapma forma fiyatları 70 euro olacağı için bizim taraftar ayağa kalkar "Bu kadar pahalı forma mı olur?" diye.

Bazen düşünüyorum da diğer olasılıları hesaplamadan anca konuşuyoruz...

70 euro olmaz. şuanki formalarımızın ücreti kadar olur.

asıl anormal olan çünkü şuanki formalarımızın bedelleri
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              70 euro olmaz. şuanki formalarımızın ücreti kadar olur.

asıl anormal olan çünkü şuanki formalarımızın bedelleri
              70 Avro olması mümkün değil arkadaşlar. Emirhan'a katılıyorum.

Yurt dışında 70 avro ise burada 80'i aşmaz o forma. 70 avro'yu TL'ye çevirip hesaplamayın.

Bu arada Gs'nin 90 liralık formaları var. Sponsoru Adidas. Nike bize 90 liralık forma sunsa ortalık ayağa kalkar. Muhtemelen gs'li arkadaşlarda ayaklanırdı 52 liralık taraftar formaları olmasaydı ! Adidas'ın bu fiyatlarını abartılı buldum.

Forma fiyatlarımızı bu bağlamda uygun buluyorum. Yeni sezon ne getirir bilmem. yalnız maksimum seviye 90 olur diye tahmin ediyorum.

Fiyat konusu ancak böyle çözüme ulaşır. Bir normal bir de taraftar forması yapılsın.

Buyrun bakın :
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu konuda aslolan kulübün maddi menfaatleridir, fakat formaya para verecek taraftarı da gözardı etmemek lazım.
                Ben hala en iyi, daha doğrusu en karizmatik formaların Kappa olduğunu düşünüyorum, o tarzı bir daha yakalayamadık bence..
                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• lescon ismini ortaya atınca sürekli eleştirilen nike bir anda tanrılaştırılıverdi.
                  demek ki hata bizdeymiş arkadaş
                  bugüne kadar nike hakkında okuduğum mesajları yanlış görmüşüm diyor ve bir daha lescon firmasını bu forumda başka adıma almayacağıma dair bu fikrimi belirtiyorum.

ne lesconmuş arkadaş.
                  sihirli gibi.
                  lescon deyince herkes sabır sabır demeye başladı
                  yıl boyu armaların yanlış yerlere monte edildiğini söyleyen,forma rengimizin hala adamakıllı oturtulamadığını söyleyen burada sürekli bize özel tasarım olmadığın söyleyen arkadaşları bekliyorum

bu arada evet bu kadar tepki aldıktan sonra fikrimi değiştirdim

bravo nayk,yürü nayk,helal olsun sana en iyisi sensin nayk,yardır deli oğlan nayk

cebimize uygun ürünler çıkartan,armamızı en isabetli noktaya şap diye koyup oturtan,forma rengimizi %100 doğru yapan,sürekli bize ve bu taraftara ve kültüre özgü canavar ürünler çıkartıp bizi alışveriş manyağı yapan,her sezon nasıl ürünler çıkaracak diye bekleyip 2 senedir bizi acayip şaşırtan nayk...sen öyle bir firmasın ki hepimizin başını döndürüyorsun muhteşem sponsorluk performansınla.eğer burada mutlaka okuyan nayk yetkilisi vardır-yoksa her sene bize bu kadar uygun ve muhteşem ürünleri çıkartamazdınız- ve bunu okuyorsanız yalvarıyorum size lütfen bu kadar mükemmel olmayın ve bu kadar muhteşem ürünler çıkarmayın.

bazı firmalara izin verelim ki bizi aptal yerine koyup 2 sene kandırsınlar ve kötüsünü görelim
                  yoksa bazı başıbozuk isyancı gereksiz şahıslar ortaya çıkıp hakkınızda saçma sapan şeyler söylüyor,yok özel forma üretilmemişte,katalogdan bize kaydırıyorlarmış formalarıda,aman armalar yanlışmış filan diyorlar, hatta ve hatta bu haddini bilmezler-forum yönetimi bu olaya el koymalı ve bir an önce aramızdan atılmalı bu forum fareleri - bir de lescon gibi saçma sapan gereksiz pis-tu-kaka firmaların adını yazıyorlar.hayır biz zaten onların ağzının payını veriyoruz ama bazen azıtıp işi türk sermayesine filan bağlıyorlar.tabi bilmiyorlar ki nayk gibi büyük firma onların değerini çok iyi biliyor.her sene özel forma üretiliyor onlar için,acayip polarlar çıkarılıyor ama bu adamların kafasında at gözlüğü var işte,
                  peh peh peh....
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• lescon denen marka , fenerbahçe fenerium markası altında giydiği formaları üretiyordu. küçümsememek lazım. ilk dönemde rezalet olsada (ortegalı döneminde) , daha sonra hooijdonklu döneminde iyi formalar yapmıştı

Yorum

• logomuz dikisden olmasa bidaha forma almicam

Almanyada yasiyorum her sene forma aliyorum !!
                      haftada 3kez giydigim icin 3kez yikaniyor.ve logosu bi aya sökülüyor !!!!!!!!!!!!!!!
                      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Bugünkü gezimizde de şu arma mevzusu geçti. Yorumsuz

Yorum

• dün kü beyaz formayı hiç bir fenerli tarafar unatamayacak...

Yorum

• İnter 2010-2011 yeni sezon formaları BMN farkı ile:

Onur eline sağlık çalışmaların güzel olmuş.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Oha !

Bayıldım İnter'in formasına. Forma tanıtımı böyle olur işte.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İnter formaları Nikenin çizgisinin dışında olmuş sanki biraz?
                                Basit takımların basit sponsorlarının conconlu formlarına benzemiş...
                                Bir de niye simetrik değil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X