Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni nesil logolar yerini almis muhtemelen gs macina bu logolar ile cikacagiz.

Yorum

• Nike ürünlerine diyecek yok... fakat bu satış magazalarında formalarımızın satılmaması....

Ürün çeşitliliginin azlıgı..

Resmen hayalkırıklıgı...

Hala bir eşortman bir swet short bir tişört satışa sunulmazmı hayret yani....

Satış pazarlama zaten rezalet...

Nike artık bir kendine gelsin...

Bu sene ürün satmayacagızda ne zaman satacagız...
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Armamizin etrafi Barcelonadaki gibi olsa cok sik olmazmi? Benc3e cok güzel durur... Mesela böyle bisey:

Su Siyah formanin aynisini yapsinlar ya harika bisey..eline saglik
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• bence daha siyah olmalı bu sanki lacivrt çağrıştıryo gibi yani koyu siyah olsa daha iyi olur bence
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forma olarak yok ama eşofman olarak soruyorsan yukardaki antreman fotoğraflarındakilere bakabilirsin.
            kardeş fiyatları ne kadar onların
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Siyah üzerine bordo-(açık)mavi çok iyi gider. Seneye mutlaka siyah bir formamız olsun.

Yorum

• Bakalım Galatasaray maçında hangi formamızı giyeceğiz?
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bence galatasaray turuncuyu giyecek. Biz de Beyaz Ya da mavi formamızı giyeceğiz..
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Estonyalılar bizim beyaz formanın modelinin serisinden yaptırmışlar formalarını.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İddaa Ediyorum Galatasaray Maçında Mavi veya Beyaz Formayı Giyeceğiz Hatta %70 Mavi Formayı giyeceğiz.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• beyaz giyme olasılığımız yüksek
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Beyazi cok seviyorum yakisiyor bizim hergelere...bende beyaz aldim zaten hehe
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu ne yaa???

siteye hale gelmedi formalar!!! hani turuncu? hani bordo? hani uzun kollu formalar? afs abim allahini seversen yap birseyler lutfen

Yorum

• 2 tane eşofmanı koymuşlar 179 milyon
                              En son macka61 tarafından düzenlendi; 17.10.2008, 01:45.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.trabzonspor.com.tr/categories.asp?catID=9

2 tane eşofmanı koymuşlar 179 milyon
                                su sponspor reklamlari olmasa gercekten guzeldi reklamlar olmasa alirdim hemen koleksiyona eklerdim
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X