İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Biz gerek kulübümüzün Avrupa futbolundaki yeri gerekse yapılan sözleşmeye göre alıyoruz bu formaları. Bak daha önce yazdım. Bir iki sezon sonradan takip ettik 2 senedir. Bu sene değişecek dendi.
Birileri her şeyin çok kötü olduğuna inanmış ve başkalarını da inandırmak istiyor. Aston Villa tarzı formamız çok güzeldi bu unutuldu. Beyaz formamız "teslimiyet" forması ilan edildi. Çubuklu formamız "eskişehir bunu giymişti " diyerek lanetlendi.
TÜV TURK biliyorsunuz araç muayenelerini yapan bir Alman firması. Türkiye'de muayene işleri berbattı. Bu firma bir düzene soktu ve standartları uygulamaya başladı. Şimdi bir geçiş süreci yaşanıyor. Ama sabırsızız

Bu videoyu izleyin. Bizim ne kadar sabırsız olduğumuzu göreceksiniz. Videoda anlatıcı ses " Sabır bölge insanının çok başarılı olduğu konulardan biri değil. " diyor. Bu bir özeleştiridir.
Sabır gösterdik ve bu sene istediklerimizi alacağız muhtemelen.
Bizim sorunumuz kumaş değil. Ben nike ürünlerini çok kaliteli buluyorum. Bizim sorunumuz arma ve tasarım. Bu " 3. kalite ürün giyiyoruz " muhabbeti yeni çıktı. Hayırlısı diyoruz.
Yorum