Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gri forma o değildir sanmıyorum çünkü nike ın o kadar parlak bi ürününü görmedim bugüne kadar...ayrıca çok ama çok kötü gözüküyor...şimdi resimden karar veriyomuş gibi oluyorum ama kötü gözüküyor...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• pazarlama ne kadar önemli bizim kulüp çok güzel örneğini veriyor ama şöyle bir ürün nasıl satılamaz diye

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ünal Karaman'ın üstündeki yeni mi ?

Daha önce hiç görmemiştim
        Bende bunun için girdmiştim.

Forma yeni sanırım.

Yorum

• İnşallah o gri şey takımın forması değildir, çakma bir şeydir.

Yorum

• [QUOTE=a f s;3204734]

umutun sipladigi yüksekliye bi bakin ,helal olsun UMut BUlut
            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende bunun için girdmiştim.

Forma yeni sanırım.
              Sezon başındaki lacivert modelin kırmızı renklisi
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Dünya kupası şampiyonlukları için yapmışlar:

Biz de kupa için daha giyilebilir şeyler yapsak?
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike ' ın bize de bu tarz ürünler yapması güzel olur ama şu an için zor olsa gerek

Yorum

• Nike'ın yapmasına gerek yok zaten, Türkiye tekstil cenneti. Ben bu tür ürünleri TS Club yapsın ama yaparken biraz özen göstersin istiyorum.

Doğru ürün, doğru tasarım, doğru fiyatlandırma ile bu fırsat pekala değerlendirilebilir.

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o gri şey ne öyle mustafa topaloğlu special edition yapmışlar
                      Koptum
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hersey güzel, hersey süper

ama neden beyaz forma, madem cubuklu formayla oynadik, hem renklerimizi gösteriyor ve kupa almaya beyaz formayla gidiyoruz
                        tahminim bazi futbolcularin formalarini tribüne atmasiydi bunun kaynagi
                        birde kupa alirken Idari Menejer Caner Cuvalcioglu, yardimci antrenör Turgut Kural ve Seref Cicek resimde ön plana cikmis, orada futbolcular olmali
                        nesemizi eksiltmeyelim, ama bunlara dikkat etmek lazim

Barcelona kupa alirken bir yönetici veya yardimci antrenör görebilirmiyiz resimde?????????

birde su üsteki resim......dogru bir resim cekilemedik izdihamdan dolayi

oooooooooooofff of
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• [QUOTE=lazchicko;3207814]
                          İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

umutun sipladigi yüksekliye bi bakin ,helal olsun UMut BUlut
                          rahat 1m ziplamis
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Mehmet Hocam doğru söylüyorsun. Kupa töreni federasyonunun eksikliği. Oraya adam akıllı bir platform kurulmaması o tarihi görüntünün daha güzel olmasını engelledi. Futbolcu o an sevinci yaşamak ister, muhabir curcunası platformun yetersizliği ortaya böyle garip görüntüler çıkardı.

Kupa ile ilgili bir de atkı çıkacakmış tişörtten başka. Değerlendirmeleri için yeni bir tasarım daha gönderiyorum bakalım işe yarar mı? TS Club tırı İstanbul'a gelecek fakat olimpiyat organizasyonu için konuşulan netleşen bir program yokmuş.

Yorum

• Açıkçası gri formanın bordo-maviye çok yakışacağını düşünüyorum.

Hepsi bir kenara da , artık 2. kalite olmasa ya kumaşı.

Adidas ClimeLite yada Nike Drifit olsalar tam olarak.Beyaz formamızdaki gibi.Örme kumaş.
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak taraftar.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çubuklu forma seven biri olarak finalde bu formayı giyecek olmamıza sevindim. Hem en güzel formamız hem de şuanki diğer formalarımıza oranla daha geleneksel. Tarihe geçicek bir maç... Kupa fotoğraflarında olabilecek en güzel formamızdı.
                                İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne yaptılar ettiler bir şekilde beyaz formayı yine giydiler.Nedir bu beyaz forma takınıtısı.maçta giyilen aynı tip formalarla çıkılsa idi kupayıalmaya bence daha güzel olurdu.
                                Maçtan önce yukarıdaki mesajı yazmıştım, boşuna sevinmişim Tarihe geçicek, poster olup duvarları süsleyecek fotoğrafların klasik çubuklu formamızla olması daha güzel olurdu. Önemli ayrıntılar bunlar. Neyse kupayı aldık sağlık olsun.
                                Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X