İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Ahmet Ocak tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 12:55.
-
Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.
Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.
Yoruldum.
Burda da beyaz görünüyor!
Yıldız mavi hangisi doğru ürün acaba?
Yorum
-
Yani hakkaten top neden sarı,neden?
Bu arada Ali Fuat abi benim de dikkatimi çketi maçta gri bir forma görüyorum ama aklımda bir şüphe sürekli...bu nereden çıktı diye şimdidenTribün denildiğinde;
GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee bende mantigini sordum iste
neden illa sol taraf ???Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Sırada Avrupa var!
"Kupa bizim!" diye haykıran taraftarına inandın
Kimin büyük olduğunu herkese kanıtladın.
Şimdi önün açık.
Avrupa'ya koş.
Geleceği sen yaz.
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee bende mantigini sordum iste
neden illa sol taraf ???Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin prosedürü nedir ?
Prosedür hep böyleydi yanlış bilmiyorsam. Bu sene Beşiktaş'dan başka ay yıldızlı forması olan yoktu.
*
Forma tasarımı yapan arkadaşlar, Ay yıldızı unutmayın lütfen.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Hımm, anladım İlhan teşekkürler. Bilmiyordum bunu.
Bu arada bende iki kelime edeyim. Baynın üzerinde ki eğer bir diğer senede ki formamız ise açıkca bende beğenmedim. Bilmiyorum belki ezbere ve erken konuşuyoruz. Ama gerçekten hoşuma gitmedim. Umarım sadece bayanlar için bir üründür bu.
Kupa tişörtleri de pek hoşuma gitmedi. Fuat abininkileri gördükten sonra bizim çıkardıklarımız daha bir çocuksu geldi bana. Umarım ilerleyen zamanlarda farklı şeyler denenir ve satışa sunulur.
Tek isteğim var ne olur, yalvarıyorum ne olur armamız dikişli olsun. Sevmiyorum yapışkan armayı, çıkıyor tüm formalardan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum