Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike'ın türkiye kupası için bize hazırladıgı reklam.
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Çubuklu forma seven biri olarak finalde bu formayı giyecek olmamıza sevindim. Hem en güzel formamız hem de şuanki diğer formalarımıza oranla daha geleneksel. Tarihe geçicek bir maç... Kupa fotoğraflarında olabilecek en güzel formamızdı.
      Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Kupayla ilgili bir T-Shirt fikri umarım dolaşıyordur ortalarda..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kupayı alırsak eğer t-shirtler hazır.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Amblem Forma

Afs abi Trabzonspor'a bir daha ki sezon amblem forma yapabilirlermi_?
            Eğer yaparlarsa çok güzel olur ve tahmin ediyorum büyük bir satış yapılır.

1 başkadır TRABZONSPOR sevdası...

Yorum

• ben geçen sene aldığım aston villa tarzı formam defalarca makinede yıkandı, üstelik ter4s çevirmeden ve sıcaklık ayarı ile oynanmadan, hala maşallahı var ne bir solma ne bir yıpranma, benim şansım mıdır nedir,

en az 20 defa yıkanmıştır,

bu arada formayı ilk defa gs maçı öncesi havaalanında karşılamaya gittiğimizde giymiştim ve meşalelerden 4-5 delik açılmıştı, ama feda olsun Trabzonsporuma ve o geceki muhteşem taraftara
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• türk bayrağının kırmızı zeminini yuvarlak yerine eliptik olsa daha iyi olmaz mı gerçi federasyonun kuralı falan vardır

Yorum

• afs abı tsclub urunlerı ve formaların kreasyon tanıtımı yapılacak demıstın....bunların tarıhı kesınlestı mı ?ne zaman olacagına daır..tesekkurler

Yorum

• Tanıtım programının kesin tarihini bilmiyorum, bilsem de açıklamam doğru olmaz sanırım. Ama şunu söylebilirim TS Club ürünleri formalardan önce çıkacaktır. Mesela kupayı kazanırsak en önce kupa ile ilgili ürünler piyasada olacak.

Az kaldı...
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• anlıyorum tskler....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.facebook.com/video/video....20203081340167

nike'ın türkiye kupası için bize hazırladıgı reklam.
                        "Trabzonspor, kupayı kazanarak geleceği yazmaya hazırlanıyor.

Son hazırlıklar sürerken Trabzon'daydık.

Her pasta, her şutta, her kurtarışta bu inanca şahit olduk.

Ne dersin?

Trabzonspor geleceği yazacak mı?"

Desenize yine gol atamadık...

Yorum

• afs abı bıraz once dıkkatımı cektı ozellıkle yazmak ıstedım sangla-alex basın toplantısı duzenlemısler ....song un uzerındekı trabzoncell beyaz bezın altıa yapıstırma alex ın uzerındekı turk telekom arması kare seklınde dıkıslı aynı super lıg logosu gıbı cok hos duruyo duzgun duruyo ....
                          seneye bızım kol reklamımı zolan trabzoncell bole dıkıslı mı olacak yanı turkcell super lı glogosu gıbı yoksa sadece altındakı beyaz bez parcası cıkıp yapıstırma mı olacak...
                          benım fıkrım superlı glogosu gıbı olması bırde yazı ufak kacıyo trabzoncell yazısı turk telekom gıbı ıkı katlı yapsak turk ustte telekom altta trabzoncellıde ole yapsak bence hos olur trabzon ustte cell altda bu konudakı bılgılerını soracaktım sımdıden cok tskler cevabını beklıyorum .....

Yorum

• umarım yazdıklarımı anlamıssındır bıraz duzensız yazdım kısacası abıcım trabzoncell yazısı superlıg logosu gıbı dıkıslı olup ayrıca turk telekom gıbı ıkı katlı olsa daha hos durur ve daha okunuslu olur dıye dusunuyorum......
                            son bır sorum var abım arma hakkında armaların buyuklugu bellı bı standartta mı yoksa kulup mu belırlıyo bızımkıler cok ufak duruyorda o yuzden sordum
                            sorularımla bunalttım abı cok tskler sımdıden...

Yorum

• Formalarla, sponsorlarla, armalarlar, numaralarla ilgili federasyonun bu seneki talimatnamesi ne diyormuş bakalım:

MADDE 6 – SPORTİF EKİPMANLARDA BULUNABİLECEK REKLAMLAR
                              (1) Kulüpler futbol müsabakalarına katılan futbolcuların sportif ekipmanlarına reklam koyabilirler.
                              (2) Çoraplarda üretici logosu hariç herhangi bir ibare bulundurulamaz.
                              (3) Futbolcuların sportif ekipmanları içine giyecekleri giysilerde reklam ya da slogan bulundurulması veya sportif ekipmanlarında gösteri amaçlı malzemeler saklanması, bulundurulması ya da kullanılması yasaktır.
                              (4) Kulüpler eşofmanlarında bulunduracakları reklamları nasıl ve ne şekilde bulunduracağını serbestçe belirleme hakkına sahiptir. Reklamların mevzuata uygun olup olmaması hususunda tüm sorumluluk kulüplere ait olacaktır.

MADDE 7 – FORMALARDA BULUNDURULABİLECEK REKLAMLAR
                              (1) Formalarda, ön yüz, sağ kol ve arka yüz üst kısımda futbolcu numaralarının üstünden başka bir yerde reklam bulundurulamaz.
                              (2) Formanın ön yüzünde bulundurulacak reklamın boyutu en fazla 200 cm² olacaktır. Bu reklamlar sol göğüste bulunan kulüp amblemini ve ay-yıldızlı amblemi kapatmayacak şekilde düzenlenir.
                              (3) Formanın arka yüzünde bulundurulacak reklamın boyutu en fazla 150 cm² olacaktır. Bu reklamlar, futbolcuların sırt numaralarının yerini değiştirmeyecek ve görünürlüğünü engellemeyecek şekilde olmalıdır.
                              (4) Sağ kolda bulundurulacak reklamın boyutu en fazla 50 cm² olacaktır.

MADDE 8 – ŞORTLARDA BULUNDURULABİLECEK REKLAMLAR
                              (1) Şortlarda sağ ön yüzden başka bir yerde reklam bulundurulamaz.
                              (2) Reklamın boyutu en fazla 100 cm² olacaktır.

MADDE 9 – FORMA SETLERİNİN RENKLERİ
                              (1) Kulüpler, formalarında, şortlarında ve çoraplarında en fazla 3 renk bulundurabilirler.
                              (2) Forma setlerinde kulübün tescilli renklerinin bulunması zorunlu değildir.
                              (3) Kulüpler, kullanacakları formaların ince veya kalın çubuklu olması halinde, formalar dikey veya yatay çubuklu olması halinde dahi, kulübün tescilli renklerinden birinin fon olarak kullanıldığı, 30x35 cm alan üzerinde açık veya aksi rengiyle numarası yazılmış bir forma giymek zorundadırlar.

MADDE 10 – NUMARALAR ve İSİMLER
                              (1) Futbolcuların formalarında ve şortlarının sol ön yüzünde aynı numaraların bulundurulması zorunludur. Numaralar, formalarda 25-27 cm, şortlarda 10-12 cm büyüklüğünde olacaktır.
                              (2) Numaralar, forma setlerinden farklı olacak biçimde tek renkte olmak zorundadırlar.
                              (3) En üst üç profesyonel ligde, formanın arkasında numaranın alt kısmında harflerin büyüklüğü 7,5 cm,yi geçmeyecek şekilde futbolcunun isminin yazılması zorunludur.
                              (4) En alt profesyonel ligde mücadele eden kulüpler, diledikleri takdirde diğer liglerdeki şartlara uymak koşuluyla isim uygulamasına başlayabilirler. PAF ligi bu uygulamanın dışındadır.
                              (4) Futbolcuların sırt numaralarının alt iç kısmında, boyutu en fazla 10 cm² olacak şekilde üretici logosu bulundurulabilir. Üretici logosu, numaraların dışına taşmayacak şekilde konumlandırılmalıdır.

MADDE 11 – ÜRETİCİ LOGOSU
                              (1) Üretici, ekipmanlarda markasını veya logosunu bulundurabilir. Üretici firmanın logosu, formada göğsün üst tarafında formayı ortalayacak ve en fazla 20 cm² boyutunda olacak şekilde bulunabilir.
                              (2) Üretici logosu, kollarda veya omuzlarda, reklamı veya ilgili ligin logosu veya kompozit logosunu kapatmayacak şekilde bulundurulabilir.
                              (3) Üretici logosu, şortun sol arka yüzünde ve çoraplarda en fazla 12 cm² boyutunda olacak şekilde bulunabilir.

MADDE 12 – KULÜP LOGOSU
                              (1) Kulüp Logosu, formaların sol üst köşesinde, şortlarda ise sol ön yüzdeki numaranın üzerinde bulunacaktır.
                              (2) Çoraplarda kulüp logosu, ismi veya isminin kısaltması bulunamaz.

MADDE 13 – AY-YILDIZLI AMBLEM
                              (1) En üst profesyonel ligde şampiyon olan kulüp ve Türkiye Kupasını kazanan kulübün, takip eden sezonun sonuna kadar tüm resmi müsabakalarında formalarının sol üst köşesinde ay-yıldız amblemi, sağ üst köşesinde kulüp logosunu taşımaları zorunludur.

MADDE 14 – LİG ve KUPA İSİM SPONSORLARI
                              (1) İsim sponsorluğu uygulaması yapılan liglerin müsabakalarında, formaların sol kollarında ilgili ligin logosu veya lig sponsoru logosu veya lig kompozit logosu bulunduracaklardır.
                              (2) Sponsor logoları, en fazla 50 cm² boyutunda beyaz kare zemin üzerinde bulundurulacaktır.
                              (3) Bu uygulama, Türkiye Kupası’nda grup aşamasından itibaren; diğer kupaların ise final müsabakalarında yapılacaktır.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X