Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu mudur yani hiç güzel olmamıs karşı takıma gönderme bile yok beşiktaşın BİR BABA HİNDİ HERKES HADDİNİ BİLDİ T SHIRTİNİ TEK GEÇERİM
    En son Ahmet Ocak tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 12:55.

Yorum

• Söyleye söyleye dilimde tüy bitti, yaza yaza klavye eskidi, yine logoyu yanlış yapmışlar.

Kendi logosunu ısrarla yanlış kullanan başka kulüp yoktur dünyada bizden başka. Trabzonspor logosunun topu asla sarı değildir. Yıldız altın sarısı olur altın rengi olsun diye civciv sarısı değil.

Yoruldum.

Burda da beyaz görünüyor!

Yıldız mavi hangisi doğru ürün acaba?
      En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 13:08. Sebep: şaşırdım kaldım
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bir kerede hatasiz yapin LÜTFEN.

logomuzdaki topun rengine dikkat edin. biz neden armamizi orijinal kullanamiyoruz ? cok mu zor ? neredeyse 100 tane logomuz var

Yorum

• Kupa yerini buldu ççç
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yani hakkaten top neden sarı,neden?

Bu arada Ali Fuat abi benim de dikkatimi çketi maçta gri bir forma görüyorum ama aklımda bir şüphe sürekli...bu nereden çıktı diye şimdiden
            Tribün denildiğinde;
            GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• Daha anlamlı daha sıradısı urunler ortaya cıkartılabılırdı
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• hatasız yapsalar olmaz, işin önemi orada zaten,
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bayaanın üzerindeki parlak gri forma neyin nesi cidden? gri forma diye güneş enerlisi paneli mi kaktırcaklar yoksa bize??*

Yorum

• Bir de o gri ürünün de arması eskilerden
                    Tribün denildiğinde;
                    GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      e bende mantigini sordum iste

neden illa sol taraf ???
                      Anlamı şu : Sol tarafımızda kalbimiz var. Bayrak vatan kalbimizde demek.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Sırada Avrupa var!

"Kupa bizim!" diye haykıran taraftarına inandın

Kimin büyük olduğunu herkese kanıtladın.

Şimdi önün açık.

Avrupa'ya koş.

Geleceği sen yaz.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          e bende mantigini sordum iste

neden illa sol taraf ???
                          Yürek kalp vs. Bence bu düşünce olabilir.
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Brşeyi özellikle öğrenmek istiyorum, neden bu sene aldığımız kupadan sonra göğsümüze AY YILDIZ takılıyor ?

Bu işin prosedürü nedir ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu işin prosedürü nedir ?
                              Mevcut sezon sonunda Türkiye Kupası şampiyonu ve Süper lig şampiyonluğunu kazanan takımların sonraki sezon formalarına "Ay yıldız" oluyor.

Prosedür hep böyleydi yanlış bilmiyorsam. Bu sene Beşiktaş'dan başka ay yıldızlı forması olan yoktu.

*

Forma tasarımı yapan arkadaşlar, Ay yıldızı unutmayın lütfen.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Hımm, anladım İlhan teşekkürler. Bilmiyordum bunu.

Bu arada bende iki kelime edeyim. Baynın üzerinde ki eğer bir diğer senede ki formamız ise açıkca bende beğenmedim. Bilmiyorum belki ezbere ve erken konuşuyoruz. Ama gerçekten hoşuma gitmedim. Umarım sadece bayanlar için bir üründür bu.

Kupa tişörtleri de pek hoşuma gitmedi. Fuat abininkileri gördükten sonra bizim çıkardıklarımız daha bir çocuksu geldi bana. Umarım ilerleyen zamanlarda farklı şeyler denenir ve satışa sunulur.

Tek isteğim var ne olur, yalvarıyorum ne olur armamız dikişli olsun. Sevmiyorum yapışkan armayı, çıkıyor tüm formalardan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X