Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne yaptılar ettiler bir şekilde beyaz formayı yine giydiler.Nedir bu beyaz forma takınıtısı.maçta giyilen aynı tip formalarla çıkılsa idi kupayıalmaya bence daha güzel olurdu.

Yorum

• Merakla bekliyorum tişörtleri...
      Hamiş

Yorum

• Türk Bayragi Hangi düsünceye dayanilarak formanin sol bölümüne islemesini sart kosuyor tff ???

Sol´da "istanbul takimlarinin" giydigi adidas haric neredeyse bütün formalarin logo´su var...
        Ali Fuat Abi...
        ne bileyim... izin gibi bir sey talep etse bizim yönetim bizde bu Sanli Bayragimizi formanin ortasina aldirsak
        öyle bir sansimiz varmi acaba ???
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türk Bayragi Hangi düsünceye dayanilarak formanin sol bölümüne islemesini sart kosuyor tff ???

Sol´da "istanbul takimlarinin" giydigi adidas haric neredeyse bütün formalarin logo´su var...
          Ali Fuat Abi...
          ne bileyim... izin gibi bir sey talep etse bizim yönetim bizde bu Sanli Bayragimizi formanin ortasina aldirsak
          öyle bir sansimiz varmi acaba ???
          Muhtemelen ortada olacak arkadaşlar. Türk Bayrağı bütün branşlarda göğsümüzün sol tarafında olur. Neden acaba bir düşünün. Bunun bu kadar sorun yapılmasını anlamadım. Kappalı senelerde aldığımız kupayı hatırlayan yok mu ? Ay Yıldız formanın neresindeydi ? Ortasındaydı ! Niye ? Çünkü sağ tarafta kappa logosu vardı. Kappa logosunun yeri değişemeyeceğine ve bizim amblemimiz ortada olamayacağına göre Ay Yıldızımız ortada olmuştu. Muhtemelen yine öyle olacak.

Federasyonun bize gıcıklığı yok. Yönetmelik böyle belirlenmiş VE ÇOK DA GÜZEL BELİRLENMİŞ. Ay Yıldızın sol göğüsümüzün üzerinde olması kadar mantıklı bir şey yok.

Durum ortada. Kappa zamnında olduğu gibi Nike logosu sağda bizim amblemimiz solda. Nike logosunun yeri değişemeyeceğine göre Ay Yıldız muhtemelen ortada olacak. Olmasa bile bu sorun olmamalı ! Güzel bir tasarımla sorun aşılır. Ay yıldız sol göğsümüzde yer alır !
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yanlis anlasilmasin .

ortada cok hos durur simdiki Inter formasi gibi .
            Mutlaka hoş durur aşılmayacak bir sorun değil. Daha önce örneğini görmüştük. Büyültülecek bir sorun değil. Yukarıda yazdığım gibi güzel bir tasarım ile üstesinden gelinir. Çok şükür o kupayı aldık, ay yıldızı göğsümüze taktık... Gerisi fasafiso.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Federasyonun bize gıcıklığı yok. Yönetmelik böyle belirlenmiş VE ÇOK DA GÜZEL BELİRLENMİŞ. Ay Yıldızın sol göğüsümüzün üzerinde olması kadar mantıklı bir şey yok.
              e bende mantigini sordum iste

neden illa sol taraf ???
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sırada 9. Kupa var

Maçı izlerken tribünlerde de görmüştüm, dikkatimi çekmişti. Gri formamız mı yoksa diye şüphelenmedim değil. (Gri, parlak pullu kumaş, hamsi! )

Atkı tasarımı da çok güzel olmuş bu arada.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 10:37.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma inşallah o değildir.

Tam olarak görünmese de pek hoşuma gitmedi.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ali Fuat abi geldin cok sükür

Kupa ile alakali sürprizlerini görelim artik
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Dün akşamki kupa tişörtleri benim tasarımlar değildi.

Yaptığım tasarımlar kupa gündeminden çok önce gönderdiğim önerilerdi.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 11:15.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi senin yaptigin tasarimlar da gercekten cok hos cok güzel..

umarim bunlarida degerlendirirler.

ellerine saglik..
                        *

Yorum

• Kupa Beyi ve Kupa Kızı gerçekten harika.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maçı izlerken tribünlerde de görmüştüm, dikkatimi çekmişti. Gri formamız mı yoksa diye şüphelenmedim değil. (Gri, parlak pullu kumaş, hamsi! )

Atkı tasarımı da çok güzel olmuş bu arada.
                            Sayın Afs,Bu hanım arkdaşın üzerindeki Formayı nereden bulabilirim?,Tam

hediyelik Bir forma.
                            Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• *

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sayın Afs,Bu hanım arkdaşın üzerindeki Formayı nereden bulabilirim?,Tam

hediyelik Bir forma.
                                galiba takım seneye giyecek ama inşallah bu değildir..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X