Ne yaptılar ettiler bir şekilde beyaz formayı yine giydiler.Nedir bu beyaz forma takınıtısı.maçta giyilen aynı tip formalarla çıkılsa idi kupayıalmaya bence daha güzel olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Türk Bayragi Hangi düsünceye dayanilarak formanin sol bölümüne islemesini sart kosuyor tff ???
Sol´da "istanbul takimlarinin" giydigi adidas haric neredeyse bütün formalarin logo´su var...
Ali Fuat Abi...
ne bileyim... izin gibi bir sey talep etse bizim yönetim bizde bu Sanli Bayragimizi formanin ortasina aldirsak
öyle bir sansimiz varmi acaba ???*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Bayragi Hangi düsünceye dayanilarak formanin sol bölümüne islemesini sart kosuyor tff ???
Sol´da "istanbul takimlarinin" giydigi adidas haric neredeyse bütün formalarin logo´su var...
Ali Fuat Abi...
ne bileyim... izin gibi bir sey talep etse bizim yönetim bizde bu Sanli Bayragimizi formanin ortasina aldirsak
öyle bir sansimiz varmi acaba ???
Federasyonun bize gıcıklığı yok. Yönetmelik böyle belirlenmiş VE ÇOK DA GÜZEL BELİRLENMİŞ. Ay Yıldızın sol göğüsümüzün üzerinde olması kadar mantıklı bir şey yok.
Durum ortada. Kappa zamnında olduğu gibi Nike logosu sağda bizim amblemimiz solda. Nike logosunun yeri değişemeyeceğine göre Ay Yıldız muhtemelen ortada olacak. Olmasa bile bu sorun olmamalı ! Güzel bir tasarımla sorun aşılır. Ay yıldız sol göğsümüzde yer alır !Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis anlasilmasin .
ortada cok hos durur simdiki Inter formasi gibi .Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Federasyonun bize gıcıklığı yok. Yönetmelik böyle belirlenmiş VE ÇOK DA GÜZEL BELİRLENMİŞ. Ay Yıldızın sol göğüsümüzün üzerinde olması kadar mantıklı bir şey yok.
neden illa sol taraf ???*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Sırada 9. Kupa var
Maçı izlerken tribünlerde de görmüştüm, dikkatimi çekmişti. Gri formamız mı yoksa diye şüphelenmedim değil. (Gri, parlak pullu kumaş, hamsi! )
Atkı tasarımı da çok güzel olmuş bu arada.En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 10:37.
Yorum
-
Dün akşamki kupa tişörtleri benim tasarımlar değildi.
Yaptığım tasarımlar kupa gündeminden çok önce gönderdiğim önerilerdi.En son a f s tarafından düzenlendi; 06.05.2010, 11:15.
Yorum
-
abi senin yaptigin tasarimlar da gercekten cok hos cok güzel..
umarim bunlarida degerlendirirler.
ellerine saglik..*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maçı izlerken tribünlerde de görmüştüm, dikkatimi çekmişti. Gri formamız mı yoksa diye şüphelenmedim değil. (Gri, parlak pullu kumaş, hamsi! )
Atkı tasarımı da çok güzel olmuş bu arada.
hediyelik Bir forma.Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Afs,Bu hanım arkdaşın üzerindeki Formayı nereden bulabilirim?,Tam
hediyelik Bir forma.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum