Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnter'in ki müthiş olmuş valla
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• ali fuat abi bişe dicem bizim renklerimiz mavi beyaz olarakmı degişti yoksa gene bordomavimi? ya derbi macına çıkıyosun sen trabzonsporsun ama forma beyaz sanki dsotluk macı yokmu buna bi engel olacak derbi maclarında bari bordomavi giysinler yaww
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ali fuat abi bişe dicem bizim renklerimiz mavi beyaz olarakmı degişti yoksa gene bordomavimi? ya derbi macına çıkıyosun sen trabzonsporsun ama forma beyaz sanki dsotluk macı yokmu buna bi engel olacak derbi maclarında bari bordomavi giysinler yaww
        Ayni olayi bende fark ettim. Gecen yil Fenerbahce ve Galatasary maclarinda ve bu yilda bir kac derbyde komple beyaz forma giyildi. En azinda evimizde cubuklu formamizi giyelim.

Yorum

• Ben bayıldım buna... Çok sade ve süper...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• su ınter ın formasının aynısı bızde olsun fıyatı hıc onemlı deıl gozum kapalı alırım super deıl super otesı olmussss harıka bı tasarım cok begendım....

Yorum

• O İnter in formasını ben şahsen hiç beğenmedim. Forma dediğin gözü yormayacak sade ve şık olacak. Mesela Brezilya milli takımının klasik forması gibi, bir harika. Benim hayalimdeki formalar;
              1- Çubuklu, şort beyaz, tozluk mavi.
              2- Bordo şortun üstüne mavi forma.
              3- Parlak siyah alternatif bordo-mavi yi de barındıran.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bayıldım buna... Çok sade ve süper...
                formaya bak abii bu ne güzelliktir böyle
                Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Türkiye Kupasını kazananların da mı formalarında Türk Bayrağı koyma hakkı oluyor önümüzdeki sezon için
                  Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• afs abi, Onur'la ilgili t-shirt istiyoruz, yaz kreasyonunda umarım yer alır ki ben de alabileyim

Yorum

• İnşallah kupayı alırsak, bu tarz ürünler bekliyorum ben.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bayıldım buna... Çok sade ve süper...

İlla bunlar olacak demiyorum. Hatta artık hiçbirşey demiyorum.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Parçalı formayı hiç sevmiyorum. uğursuz olduğuna inanıyorum hatta.
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yapmayın be Ali Fuat bey!!!

İnanın birçok arkadaş gibi bende bu siteyi sadece sizin forma ve diğer ürün önerilerin için takip ediyorum.Gerçekten güzel öneriler , fikirler ve haberler sunuyorsunuz.Bu önerileriniz ve yetkililerle görüşmeniz sayesinde daha güzel ürünler çıkacağını umut ediyorum.

Şu göstermiş olduğunuz çubuklu formayı ( Ben hep kalın çubuklu beğenmeme rağmen ) çok beğendim.Yani bunada laf atanı Allah taş yapar!!Ayrıca parçalı formayıda hiç sevmememe rağmen yakaları falan fena durmuyor.Zaten sürekli diyorsunuz parçalı olmayacak diye.Yani şu çubuklu başka bir takım ( İnter , Barcelona vs. ) arması ile gösterilmiş olsaydı herkes offf , harika , kesin birkaç tane alırım diyeceklerdi inanın bana.

O yüzden diyorumki siz , benim ve diğer arkadaşlar için değerli olan fikir , öneri ve bilgilerinizi paylaşmaya devam edin.

Yorum

• "Neden şampiyon olamıyoruz?" sorusunun cevabını başka yerlerde aramaya hiç gerek yok. Bu başlıktaki mesajlar biraz geriye dönük incelendiğinde her şey ortaya çıkacaktır. Ali Fuat'ı bir teknik direktör ya da herhangi bir başkan gibi düşünün; her zamanki sabırsızlığımızla sonunda onu da istifa ettirdik işte. Arkadaşımız, bizlere en iyisini sunmak, en doğruyu anlatmak için saatlerce kafa yoruyor, belki de günlerce araştırmalar yapıyor, yetkililerle görüşüyor, peki biz ne yapıyoruz? Bilmediğimiz konularda ahkam kesmekten başka bir şey yapmıyoruz, "şu forma hiç olmamış, bu formanın busu böyle, şusu şöyle" vs.

Daha düne kadar yaz sıcağında naylondan formaların içinde piştiğimizi ne de çabuk unutuyoruz. Biraz insaflı olalım yahu!

Yorum

• Bu pakette çocuk formasını illaki turuncu olarak mı almalıyız? Parçalı veya çubuklu ile değişmez mi?
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X