Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kombinasyon çok hoş.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ehhh

tffye göre bizim armamin oraya gelmeli türk bayragi !!!

Ortaya alinamazmi inter ve barca'daki gibi?

Sol göğsümüzde Türk bayrağının olması kadar güzel bir şey var mı ?

Biz daha önce (kappa zamanında) ortada kullanmıştık. Nike logosunun yeri değişmeyeceğine göre yine ortada olabilir sanırım.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şu t-shirt ayrıntılı göremedim bi
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Tişörtleri hala göremedik, umarım kupanın sıcaklığı dinmeden satışa sunulmuş olur, ama benim pek umudum yok bu konuda

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Hemen yarın gelirmi t-shirtler . Alacağımda

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Urfaspor kardeş kulüp ilan edildi.

Kaşkol falan yapmak lazım hatta final maçına hazırlanırsa çok daha güzel bir görüntü olabilir.

' ŞanlıTrabzon ' yada bunun gibi birşey düşünülebilir..
                Atkıları yapmışlar.

' ŞanlıTrabzonspor ' şeklinde.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sol göğsümüzde Türk bayrağının olması kadar güzel bir şey var mı ?

Biz daha önce (kappa zamanında) ortada kullanmıştık. Nike logosunun yeri değişmeyeceğine göre yine ortada olabilir sanırım.
                  yanlis anlasilmasin .

ortada cok hos durur simdiki Inter formasi gibi .

Yorum

• Tişörtler fena olmamış. ŞanlıTrabzonspor atkıları da çok hoş ama kim yaptı?

Yorum

• İşte atkılar ;

Yorum

• Peki Ayyıldızı sürekli kullanamazmıyım formalarımızda
                        Birde bazı arkadaşlarda yeşil yakalı nike lacos tarzı tişörtler gördüm bilgisi olan varmı tişörtlerle ilgili
                        Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki Ayyıldızı sürekli kullanamazmıyım formalarımızda
                          Birde bazı arkadaşlarda yeşil yakalı nike lacos tarzı tişörtler gördüm bilgisi olan varmı tişörtlerle ilgili
                          Sürekli kullanılamaz. Türkiye Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası şampiyonu kullanabilir sadece.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

İşte atkılar ;

Aynı atkılardan Fenerbahçe'de de vardı. Tek bir kişi yapmış ve satmış sanırım. Ancak güzel bir uygulama güzel bir anı...

Yorum

İşte atkılar ;

Çok başarılı bir çalışma olmuş.

Yorum

• Arkadaşlar Sadri ŞENER Sosyal Tesislerindeki TSClub'a sordum kupa t-shirt leri yarın satışa sunulacakmış.

Bu arada takımı karşılamak için havalimanına gittim aman allahım ben hayatımda böyle büyük bir kalabalık görmedim takım otobüsü bir saatte çıkamadı havalimanından, demir parmaklıklar yıkıldı.Neyse kupamız hayırlı olsun, bayrak logolu formaları heyecanla bekliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X