Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaz sezonunda da Ts Club'tan amatör işler bekliyorum. Ne acı değil mi ?

Trabzonspor'un büyüklüğünü kavrayamamış insanlarla çalışmak, klüp yetkililerinin büyük ayıbıdır. Ki o klüp yetkilileri de farkında değil büyüklüğümüzün. Bu amatör işler olduğu sürece ürün gamında yükselme beklemeyin.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nike kupa macı için bayrak haber var mı?
      Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim. Nike yeni sezon forma modellerimizden forma şeklinde bayrak yapacak. Kupa tarihinde yeni sezon formalarının tanıtımı olmadığı için büyük ihtimalle o maçta bayrak olmayacaktır.

Forma şeklindeki bayrağımız Trabzon'da açılmak üzere organize ediliyordur benim tahminim. Bu sezon için Trabzon'da oynayacağımız maç kalmadığına göre yarın bayrağı görmeyince feveran etmeye gerek yok.

Kupa maçında olsa güzel olurdu fakat benim edindiğim bilgilerde kupa maçı yoktu.
      "Yeni sezona, yeni forma modellerimizden biri şeklinde, kocaman forma şeklinde bayrak önerimiz" Nike tarafından kabul görmüş ve uygulanacak. Yeni forma modellerini duyurmadan, o modellerden bayrak yapılmasını şahsen beklemem.

Ne söylediğimi, nasıl söylediğimi çok iyi biliyorum, bu konulardaki hassasiseyitimi de biliyorsunuz, lütfen konu başka yerlere çekilmesin.

Kulüp kupa maçı için ayrıca bir bayrak organizasyonu yapar mı bilemem. Kendini bilmez biri yüzünden federasyona onca para verileceğine bu tür görsel şölenler hazırlamak hem daha ucuz hem de kulüp için çok daha faydalı olacaktır.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 17:56.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana lisanslı orijinal ürün gibi gelmedi, öyle bir ürün çıkmış olsa mutlaka haberim olurdu.

Yeni sezon ürünlerini görün hele. Acele etmeyin derim.
        Hayır lisanslı ürün değil.. Bursa Trabzonsporlular Derneğinin yaptırdığı çok güzel bir ürün.Bende alacaktım ama en yakın olan organizasyonda alıcam inş Maçlara gidildiğinde güzel bi bütünlük oluyor

Yorum

• inşallah beyaz formanın modelinde olmaz bu bayrak

şaka bir yana beyaz formayı deplasmada giyiyoruz tamamda kendi sahamızdaki gs maçında bile beyaz giydik...

kendimize has bir formamız olmalı hep onu giymeliyiz kendi sahamızda...fb kendi sahasında her zaman çubukluyu giyer mesela...biz kendi sahamızda bordo renk bile olmayan mavisi bizimle alakasız bi formayla çıkıyoruz...

antalya maçında başka takımı tutan arkadaşın biri 10.dk anladı beyazların Trabzonspor mavilerin Antalya olduğunu...

neyse en aznından geçen yıla göre düzelmeler oldu bu sene için...inşallah önümüzdeki yıl dahada iyi yerlere geliriz...

benim çekincem şudur ki nike la olan sözleşmemizin devamı için çok önemli bir yıla giriyoruz...çoğunluk memnun değil inşallah bunun telafisi yapılırda sponsorumuz aynı kalır yoksa başa sararız...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Tahminen yeni formaları ne zaman görebiliriz ??

Yorum

• Kupayı alırsak Tişörtlerimiz hazır

Yorum

• Hepsine 2 boy büyük forma yollamışız maşallah.
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kupayı alırsak Tişörtlerimiz hazır
                  eminmiyiz abiicm yoksa şaka mı

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepsine 2 boy büyük forma yollamışız maşallah.
                    sanırım futbolcuların formaları bunlar. hepside imzalanmış formalar

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepsine 2 boy büyük forma yollamışız maşallah.
                      Geçen yıldan kalan ve sadece büyük bedenleri olan formaları Çocuklara göndermek ve jest yaptık demek ayıp!
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen yıldan kalan ve sadece büyük bedenleri olan formaları Çocuklara göndermek ve jest yaptık demek ayıp!
                        Gayet güzel olmuş çocuklarn üzerlerinde !
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          uşaklara sünnet fistanı niyetine göndermişler anlaşılan.diğerlerine bir şey diyemiyorum ama o arkadaki gözlüklüye de dikkat
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• ali fuat abi ben bu geceki barcelona-inter maçında interin kullandığı beyaz formanın bizim beyaz formalara uygunılsa nasıl duracağını merak ediyorum.reklam olan yer onlarda mavi-siyah bizde bordo mavi yanılmıyosam boyun kısmı ve kol kısımlarının uçlarıda mavi idi.böyle bi dizayn görme imkanımız olur mu senden rica etsem?
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ali fuat abi ben bu geceki barcelona-inter maçında interin kullandığı beyaz formanın bizim beyaz formalara uygunılsa nasıl duracağını merak ediyorum.reklam olan yer onlarda mavi-siyah bizde bordo mavi yanılmıyosam boyun kısmı ve kol kısımlarının uçlarıda mavi idi.böyle bi dizayn görme imkanımız olur mu senden rica etsem?

Trabzonspor tarzı bir beyaz formanın yapılmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Niye İnter'i veya başka bir takımı taklit edelim ki. İnter "beyaz forma olsa bile, bize özel olmalı, içinde bizim renklerimiz bir şekilde kullanılmalı" önerime iyi bir örnek sadece.

Doğru olan gibi değil, biz gibi özgün olabilmek. Marka olmak için bu şart. Uygulaması ise bilinçli profesyonel projeler ve emek istiyor, çok çada sabır.

Lazio'nun bu forması bize çok daha uygun mesela:

Araya serpiştirilecek bordo renklerle yeni bir model ortaya çıkarılabilir. Nike'ın marka çizgisi içerisinde Trabzonspor'a özel beyaz ağırlıklı bir forma yapılabilir. Gelecek sezon için beyaz formamızın madeli belli. İncelediğim Brezilya formasının sırtındaki Brezilya yazısı gibi Trabzonspor yazısı eklenip küçük dokunuşlarla daha özgün hale getirilebilir. Önerim daha sonraki yıllarda hayat bulur umarım.

Kupa için Süleyman'ın verdiği müjde doğru Allah izin verir kupayı alırsak, tişörtlerimiz hazır. Hatta futbolcularımız kupa törenine bu tişörtlerle çıkacak.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 29.04.2010, 09:22.

Yorum

• Hollanda dünya kupası 2010 / 2012 formaları:

Portekiz'in dünya kupası forması 2010 / 2012 (beyazını daha önce bu sayfalarda görmüştük )

Yeni Zellanda 2010 / 2012

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X