Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avustralya'nın deplasman forması:

Avustralya'nın iç saha forması BMN farkı ile:

İstanbul Capitol alışveriş merkezinde bu formayı ve yeni sezon Nike ürünlerini inceledim gerçekten çok hafif ve özel kumaşları var.

Manchester United'ın yeni sezon formaları ( henüz kesin değil )
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kulübümüzün resmi ürünlerinin satış noktası TS Club Bayileri toplantısı gerçekleştirildi.

Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörümüz Yusuf Aktuğ Görener’in başkanlığını yaptığı toplantıya ülke genelindeki bayi temsilcileri katılarak geride bırakılan sürecin bir değerlendirmesi yapıldı ve yeni döneme yönelik planlar üzerinde duruldu.

Toplantının amacının TS Club bayilerinin kalitesini arttırmak olduğunu belirten Görener, ayrıca yeni sezon ürün kreasyonunun temsilcilerin beğenisine sunulduğunu vurguladı.

Yeni ürünler hakkında bilgi almak için TS Club temsilcileriyle irtibata geçmek lazım o zaman

Yorum

• Nike bu sezon kumaş teknolojisine öncelik vermiş. Yeni forma kumaşları gerçekten çok hafif ve nefes alan kumaşlar.

En son a f s tarafından düzenlendi; 28.04.2010, 10:37.

Yorum

• Beyaz forma giyilmesinden bıktım artık.

Bordo-mavi giyilsin.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• eskisehi maçında bizim uşakların giydiği polar nerede bulunur ts club da göremedim bilen varmı kardeşler beyaz ve turkuaz karışımlı sanırım
              giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eskisehi maçında bizim uşakların giydiği polar nerede bulunur ts club da göremedim bilen varmı kardeşler beyaz ve turkuaz karışımlı sanırım
                Bursa Trabzonsporlular derneğinin poları onlar. Bursa il temsilcisi ile görüşün isterseniz o daha detaylı bilgi verir.

Yorum

• beyaz forma da kötü değil aslında...yakalarda ve kollarda mavi yerine bordo kullanılsa şahane olur hatta

Yorum

• sefa iletişimi nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisin web sitesi yok baktım nerden bulabailirim bi zahmet
                    giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• Trabzonspor yeni dönemde polar tarzı ürünler de çıkarıyor.

Ben üzerinde Trabzonspor logosu olan fakat TS Club'ın üretmediği veya Trabzonspor'un olmayan ürünlerin burada reklamının yapılmasının doğru olmadığına inanıyorum.

Yorum

• ali fuat abi poların ilk etapta orjinal olduğunu sandığım için forumda rahatça yazdım umarım sorun olmamıştır

Yorum

• Bana lisanslı orijinal ürün gibi gelmedi, öyle bir ürün çıkmış olsa mutlaka haberim olurdu.

Yeni sezon ürünlerini görün hele. Acele etmeyin derim.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor yeni dönemde polar tarzı ürünler de çıkarıyor.

Ben üzerinde Trabzonspor logosu olan fakat TS Club'ın üretmediği veya Trabzonspor'un olmayan ürünlerin burada reklamının yapılmasının doğru olmadığına inanıyorum.
                            rezil bir arması,gereksiz bir tsclub yazısı,beden sıkıntısı ve bunlarla beraber -en azından biz öğrenciler için- astronomik bir fiyatı olmazsa mükemmel olacak.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• nike kupa macı için bayrak haber var mı?
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X