Aynı model hepsi. Armanızı nereye koyacağınızı şaşıracağınız bir ürün.
İdman ürünlerini ve formaları görünce iyi ki Adidas olmamış diyorum. Beşiktaş'a yaptığı formalar da ortada. Boş verelim Sivas, Beşiktaş, Fener Galatasaray Adidas giymeye devam edelim.
Nike'ın 2010 sezonu ürünleri bu ay içinde piyasaya çıkmış olacak. Yeni modelleri sizinle paylaşırım. İlk gördüğüm görüntülerden idman ürünlerinin yine çok şık olduğunu söyleyebilirim.
Sabır ve istikrar, doğruyu bulmak ve sürdürmek için sihirli iki kelime.
Forma üzerined takım logosu kötü yerde... Olması gereken yere koymaları da zor bu dizaynla. Fakat Fenerbahçe'nin ürün modelleri bundan farklı. Fener'e özel bir üretim gerçekleştirdiler sanırım.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
valla kardeşim ben internet üzerınden alabilirim anca veya trabzondan arkadaşa rica edecem alacak parasını yollucam.ama yakında trabzonspor.com.tr ye koyarlar talep oldugu için koyulur satarlar internet üzerınden alırız
bence yönetim seneyi beklemeden nike la hemen bu sezon bitmeden 4-5 yıllık sözleşme yapmalı hem bu onların bizim için daha konsantire olmalarını sağlar hemde 4-5 yıl rahatlamış oluruz...
kardesim ts club sitesine yetkilisine email yaz o yardimci olur diye saniyorum Çalışma Saatleri:Hafta içi her gün 08:45- 18:00 arasıdır. Telefon:+90(462) 223 72 74 - 75 Faks:+90(462) 229 84 61 E-posta:tsclub@trabzonspor.org.tr
25# Alan Carlos Gomez da Costa
Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
football teamwear, school kits, schoolwear, discount football kits, Nike teamwear, adidas teamwear, nike football kits, nike, adidas football kits, puma football kit, puma teamwear, match kits, football clothing, printing & embroidery, printed football kits, embroidered workwear, branded sports kits, school football kits
formalarin altinda cikis tarihi yazar...ne zaman kollektiondan cikar diyede yazar
Yorum