İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak TsClub41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum..nike ile olan sözleşmemizin 3. senesini doldurduk hala formalar fiyasko.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
tmm hadi ömerin formlaranı geçtikde bizim formlaramızın geleceği ne olucak.3 senedir aynı standartda hiçbir gelişme göstermeden nike ile sözleşmemizi tüketiyoruz ve avrupa takımları tarzında bi forma giymeden sözleşmemizi bitireceğiz.bu sezonki formalarımızı beğendiniz mi beğenmediniz mi die bi anket yapsanız taraflarımızın büyük bi çoğunlunun bu formaları beğenmediniği göreceksiniz.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile olan anlaşmamız 20-06-2008 tarihinde başladı.daha 2.yıl dolmadan 3 yılı nasıl doldurduk?
Bu iki sezondur nike firmasının bize 2. dünya ülkesi takımı muamelesi yapıp , böyle kalitesiz ve göze hoş gelmeyen formaları üretmesi gerçeğini değiştirmiyo di mi arkadaşım..En son TsClub41 tarafından düzenlendi; 29.03.2010, 16:57.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike formanın logosunu kapatıp, üzerine Puma logosu koyunca Puma olmuyor ne yazık ki.
ne alaka ya ömerin işi gücü yokta nike logosunun üstüne puma legosu yapıştıracak.siz bu konularla uğraşmayın antalyaspor , eskişehirsporun , bursasporun formaları kalite , görünüm ve detay açısından bizim formalardan daha iyi.Siz ömerin forması ile uğraşacağınıza bence bunları çözün.Saygılar...Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
Nike'ın Trabzonspor'a ikinci sınıf muamele yapma gibi bir derdi yok. Bu konuda neden bu kadar alınganız onu da anlamış değilim. Alan memnun satan memnun. Şimdiye kadar tüm modeller kumaşlar kulübümüz tarafından seçilip üretiliyordu.
Yeni sezonda taraftarların beklentileri göz önüne alınarak kumaş kaliteleri yükseltildi ve forma modelleri ona göre şekillendirildi.
Her şey tam istediğimiz gibi şekillenmeye başlamışken, geçmişe neden takılıp kalınıyor.
Şahsen diğer takımların formalarına baktıka bizim formalarımızın güzelliği daha çok ortaya çıkıyor kanaatindeyim.
Puma'nın naylon formalarını da gördü bu taraftar, kumaş kalitesi olarak Nike'ın formalarına laf edemeyiz.
Antalyaspor'un kalecisi böyle bir hata yapmışsa onun da kabahatlisi ben değilim sanırım, yapmasaydı. Ömer'in şahsıyla ilgili bir sorunumuz yok. Ortada bir hata var onu konuşuyoruz.
Trabzonspor formalarının daha kaliteli ve güzel olması için gösterdiğim çabanın en yakın şahitleri bu sayfayı sürekli takip edenler olmalı yanılıyor muyum yoksa?
Her şey kötü, mahvolmuş gibi hava oluşturulmasını istemiyorum. Kendi gerçeklerimizi ıskalamadan olayları doğru okumalıyız.
Formalarımızla ilgili tüm gelişmeler olumlu ve herkesi memnun edecek doğrultuda ilerliyor merak etmeyin.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın Trabzonspor'a ikinci sınıf muamele yapma gibi bir derdi yok. Bu konuda neden bu kadar alınganız onu da anlamış değilim. Alan memnun satan memnun. Şimdiye kadar tüm modeller kumaşlar kulübümüz tarafından seçilip üretiliyordu.
Yeni sezonda taraftarların beklentileri göz önüne alınarak kumaş kaliteleri yükseltildi ve forma modelleri ona göre şekillendirildi.
Her şey tam istediğimiz gibi şekillenmeye başlamışken, geçmişe neden takılıp kalınıyor.
Şahsen diğer takımların formalarına baktıka bizim formalarımızın güzelliği daha çok ortaya çıkıyor kanaatindeyim.
Puma'nın naylon formalarını da gördü bu taraftar, kumaş kalitesi olarak Nike'ın formalarına laf edemeyiz.
Antalyaspor'un kalecisi böyle bir hata yapmışsa onun da kabahatlisi ben değilim sanırım, yapmasaydı. Ömer'in şahsıyla ilgili bir sorunumuz yok. Ortada bir hata var onu konuşuyoruz.
Trabzonspor formalarının daha kaliteli ve güzel olması için gösterdiğim çabanın en yakın şahitleri bu sayfayı sürekli takip edenler olmalı yanılıyor muyum yoksa?
Her şey kötü, mahvolmuş gibi hava oluşturulmasını istemiyorum. Kendi gerçeklerimizi ıskalamadan olayları doğru okumalıyız.
Formalarımızla ilgili tüm gelişmeler olumlu ve herkesi memnun edecek doğrultuda ilerliyor merak etmeyin.En son TsClub41 tarafından düzenlendi; 29.03.2010, 17:22.Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
-
takımızın kayserı deplasmanına goderken gıydıgı esortman bence cok guzel...
ama bızım armamız bıraz daha buyuk olsa nıke nın kendı amblemı bıraz daha buyuk olsa vede su trabzoncell yazın altında su beyaz bez parcalarını koymasalar ....bence cok daha guzel durur dıye dusunuyorum yoksa esortman modellerı ve kalıtesıne lafım yok belkı bole seyler ınce detyalar ama
cok onemlı dıy edusnuyorum ...
Yorum
-
Mesela yakalarımızda Trabzonspor yazması çok güzel bir ayrıntı.
Konçlarda da Trabzonspor yazsın, mesela. Ya da Beyaz formamızın yaka renkleri bizle ilgisi olmayan, Nike'ın standart mağazalarında sattığı formaların üstüne dikilen TS armasıyla satılmasın bana. Benim rengim benim formam olsun. Bordo olsun. Mavi olsun. Ben İstanbul B.Ş. le aynı formayı farklı amblemlerle giyiyorsam bozulurum arkadaşAyne şekil de mavi formalarımızdaki nike amblemi beyaz olsun gibi...
Falan felan...
Bu tip konulardaki rahatsızlıklarımız hepimizce malum zaten. a f s bu konuda müthiş bir çaba gösterdi göstermeye de devam ediyor. Benim tüm bu süreçlerden edinebildiğim izlenim; kulübümüzün bu konularda son derece amatör bir şekilde yönetilmeye çalışıldığı biraz da Nike'ın bize gerekli ilgiyi göstermediğidir. Ama her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.
Maalesef kurumsallaşmak, profesyonel kadroların işlerin başına geçmesi gibi konular kulübümüz kronik problemleri. Şu kısır döngüyü bir kırabilsek...
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ali fuat abiye yüklenenleri anlamıyorum...hiç bir beklentisi olmadan bu kadar uğraşıyor bilgi veriyor fikirlerimizi alıp güzelce değerlendiriyor ama bazı arkadaşlar ona yükleniyor...
abi senin değerin biliniyor merak etme...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleali fuat abiye yüklenenleri anlamıyorum...hiç bir beklentisi olmadan bu kadar uğraşıyor bilgi veriyor fikirlerimizi alıp güzelce değerlendiriyor ama bazı arkadaşlar ona yükleniyor...
abi senin değerin biliniyor merak etme...
onun değeri biliniyorda kardeş bizim formamızın değeri bilinmiyor heralde..Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum